Yarama tuz basma hariiiiiiiii
Stres en buyuk dusmanimiz cidden. Saglikla gelsin insallah canim gozun aydin.Canım kızlar bata 3 gün var ve regl olunca aşılamaya geçecektik, tedavisiz yumurta gelişmiyor biliyorsunuz. Bugün yine de duramadım hafif regl sancılarım vardı, normalde böyle bişey yaşamadığım için certain diye bi kaset test aldım pozitifsonra inanmadım güvenmedim teste, gittim bir de artımed erken gebelik testi aldım az önce tekrar yaptım durum bu acayip şoktayım yerde değil gökteyim ama bir yandan da ödüm kopuyor tabii. Ve bence 2 yıldır beni ölümüne yıpratan ve bence düşüğe de neden olan stres faktörü den kurtuldum bu ay, tamamen ona bağlıyorum. Ya da Allah bu zamanı bekletti bana yine aynı şeyleri yaşamamam için. Pazartesi gidicem artık kan tahliline. Umarım bu kez bebeğim sıkı sıkı tutunur.
Yaaaaaaaa bu aynı benim hikayemCanım kızlar bata 3 gün var ve regl olunca aşılamaya geçecektik, tedavisiz yumurta gelişmiyor biliyorsunuz. Bugün yine de duramadım hafif regl sancılarım vardı, normalde böyle bişey yaşamadığım için certain diye bi kaset test aldım pozitifsonra inanmadım güvenmedim teste, gittim bir de artımed erken gebelik testi aldım az önce tekrar yaptım durum bu acayip şoktayım yerde değil gökteyim ama bir yandan da ödüm kopuyor tabii. Ve bence 2 yıldır beni ölümüne yıpratan ve bence düşüğe de neden olan stres faktörü den kurtuldum bu ay, tamamen ona bağlıyorum. Ya da Allah bu zamanı bekletti bana yine aynı şeyleri yaşamamam için. Pazartesi gidicem artık kan tahliline. Umarım bu kez bebeğim sıkı sıkı tutunur.
Ay selizay, kesin mi, erkek mi? Daha degismez heraldeAhhahaha lanSohrab sen doğru düzgün öğrendin mi diye sorsana kız kız dediler 15. Haftaya kadar, dün bir gittik erkek bu dedi ben şok hala kabullenemedim
Ne bilim erkek dedi pipi vardı ben de gördüm ultrasonda. Başka bir şeyle karışma ihtimali yoksa erkekAy selizay, kesin mi, erkek mi? Daha degismez heralde
Ama 15. Haftaya kadar bomboştu bacak arası nerden çıktı o pipi anlamadımNe bilim erkek dedi pipi vardı ben de gördüm ultrasonda. Başka bir şeyle karışma ihtimali yoksa erkek
Yoktur artik ya 16yi gectinNe bilim erkek dedi pipi vardı ben de gördüm ultrasonda. Başka bir şeyle karışma ihtimali yoksa erkek
Cocuk evden getirmedi heraldeAma 15. Haftaya kadar bomboştu bacak arası nerden çıktı o pipi anlamadım
Adana taraflarındayım ben, eririrm KızzStres en buyuk dusmanimiz cidden. Saglikla gelsin insallah canim gozun aydin.
Bir de gecen gun bi makale okudum, yaz aylarinda guneslenmemiz dolayisiyla d vitaminimiz artiyor, bu da saglikli yumurtlamaya sebep oluyormus. Saat 16dan sonra yarim saat guneslenelim kizlarim olur mu
Abooow, kıyafet neyim almadın ınsallahAhhahaha lanSohrab sen doğru düzgün öğrendin mi diye sorsana kız kız dediler 15. Haftaya kadar, dün bir gittik erkek bu dedi ben şok hala kabullenemedim
16dan sonra yarim saat be ne eriycenAdana taraflarındayım ben, eririrm Kızz
Sen Angara gibi mi sanıyon burayı16dan sonra yarim saat be ne eriycen
Yok almamıştım Allahtan ama kızım kızım diyordum şimdi oğluma dönmüyo dilimAbooow, kıyafet neyim almadın ınsallah
Tuhaf oluyor, benım de kuşum vardı dişi, sureklı kızım diyordum, kedi geldi erkek, oglum yerine bi süre kızım dedim, sonra alıstımYok almamıştım Allahtan ama kızım kızım diyordum şimdi oğluma dönmüyo dilim
Yaa dur zaten gaza gelmeye çok müsaitimKan ile garanti olunca fuhuş baskını gibi evi bas ve ortada sevincini yaşa inşallah
Çok sağol canım benim, darısı isteyen bekleyen herkeseStres en buyuk dusmanimiz cidden. Saglikla gelsin insallah canim gozun aydin.
Bir de gecen gun bi makale okudum, yaz aylarinda guneslenmemiz dolayisiyla d vitaminimiz artiyor, bu da saglikli yumurtlamaya sebep oluyormus. Saat 16dan sonra yarim saat guneslenelim kizlarim olur mu
Onun rahatlığı da vardır tabii ama en önemlisi 2 aydır ilk defa bu ay stresten kurtuldum. Ve sağlıklı gelişimi için de doğru zaman olduğunu düşünüyorum. Umarım bu kez sıkı tutunur kuzuYaaaaaaaa bu aynı benim hikayemaşılama olacam diye adeti beklerken hamiş kalmıştım, demek ki kafa rahatlığı diye bir şey var. Ne hissettiğin çok iyi anlıyorum
Ben detaylıya kadar beklicem net cinsiyet için bir değişimi kaldıramayacam
Bebeğim şimdi dışarda yarım saat dolandım beyin kanaması geçiricem yemin ederimAdana taraflarındayım ben, eririrm Kızz
Bat 19 temmuz kuzum
Valla bız yayladayız suan, gunesın altına girince nasıl yakıyor.. Dıkkat et kendineYaa dur zaten gaza gelmeye çok müsaitimakşamı beklicem romantik bi şaşırtmaca yapıcam ona (dedi ve kapıdan girerken bağırdı)
Çok sağol canım benim, darısı isteyen bekleyen herkeseKuzu ben 1,5 aydır d vit damla kullanıyorum. Güya mersindeyiz ama vitamin yoksunuyuz
Onun rahatlığı da vardır tabii ama en önemlisi 2 aydır ilk defa bu ay stresten kurtuldum. Ve sağlıklı gelişimi için de doğru zaman olduğunu düşünüyorum. Umarım bu kez sıkı tutunur kuzuhayırlı olsun tatlım, anneci bi erkek geliyor sağlıkla al kucağına inşallah
Bebeğim şimdi dışarda yarım saat dolandım beyin kanaması geçiricem yemin ederimbenim de d vit düşük olunca diyorlar ki oralarda nasıl düşük olur. Len biz güneş batmadan sokağa çıkamıyoruz ki
Bat 19 temmuz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?