Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim inşallah bu grup bebeğimin kaybından sonra ilaç olmuştu ama hem paylaştığım hemde birçok şey öğrendiğim. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Canım kızlar bata 3 gün var ve regl olunca aşılamaya geçecektik, tedavisiz yumurta gelişmiyor biliyorsunuz. Bugün yine de duramadım hafif regl sancılarım vardı, normalde böyle bişey yaşamadığım için certain diye bi kaset test aldım pozitif sonra inanmadım güvenmedim teste, gittim bir de artımed erken gebelik testi aldım az önce tekrar yaptım durum bu acayip şoktayım yerde değil gökteyim ama bir yandan da ödüm kopuyor tabii. Ve bence 2 yıldır beni ölümüne yıpratan ve bence düşüğe de neden olan stres faktörü den kurtuldum bu ay, tamamen ona bağlıyorum. Ya da Allah bu zamanı bekletti bana yine aynı şeyleri yaşamamam için. Pazartesi gidicem artık kan tahliline. Umarım bu kez bebeğim sıkı sıkı tutunur.

Eklentiler

• IMG20220716231145.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 51
Tebrıkler canım benım, saglıkla ilerlesin ınsallh, Rabbım zamanı gelince nasıp ediyor gercekten

Yaaa bu gözler orada pembe bir çizgi mi görüyor hemde tam tedavi öncesi ay kan verinceye kadar ben olsam çat diye çatlarım iyi sabırla pazartesiyi bekleyeceksininşallah sağlıkla ilerler

Yaaa inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım Aralık annelerinden savrulduk geldik ama herşeyin vakti zamanı varmış gerçekten. Çok şükür aşılamaya gerek kalmadan Rabbim nasip etmiş. Sakın içini karartma çok güzel olacak herşey

Ya ne kadar sevimdim anlatamam güzel haberlerin gelmeye devam etsin içinde hep huzur ve rahatlık hissi olsun. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın Amin

Yaaa bu gözler orada pembe bir çizgi mi görüyor hemde tam tedavi öncesi ay kan verinceye kadar ben olsam çat diye çatlarım iyi sabırla pazartesiyi bekleyeceksininşallah sağlıkla ilerler
Kuzuuu canım benim amin sağlıkla ilerlesin heyecandan geberiyorum çünkü hiç ama hiç beklemiyordum ve orta yerimden çatladım tabii ki gece de uyuyamadım hiç zombi gibiyim. Ama eşim evde, ne diyip çıkıcam mecbur bekliyorum. Arkadaşımın ısrarıyla yaptım testi ve o çat diye söyleme plan yapalım dedi. Akşam için de plan yaptık ve ben akşama kadar nasıl susucam onu da bilmiyorum

Eveeet tatlım 2 yıldır mücadele.. çok şükür Rabbime doğal nasip etti bi de Allah razı olsun, kalp atışını duyduğum gün en azından büyük oranda rahatlarım.

Ya ne kadar sevimdim anlatamam güzel haberlerin gelmeye devam etsin içinde hep huzur ve rahatlık hissi olsun. Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın Amin
Amin canım benim, tek duam bu tabii ki Allah hepinizin de güzel kalbine göre versin

Ay yok mümkün değil ne plan ne program beni tutamaz hatırla kardeşimin yanındaydım daha da kalacaktım ama kalk dedim eşime burada kan versem aynı yer olmaz kendi hastahanemize gelmek için anında yola düştük böyle şeylerde hiç sabrım yok ay ne olur bir yalan dolan çık kan ver de tam belgeli süpriz yap ya

Hahaha çok güldüm yaa ben de şu anda bi bahane düşünüyordum bulduğum anda fırlayacağım

Hahaha çok güldüm yaa ben de şu anda bi bahane düşünüyordum bulduğum anda fırlayacağım
Tabi canım test ile bakışmaktansa cidden bir şekilde bul ve çık kan sonucu e nabıza düşer zaten

Ahh çok iyi bak haber ver sevineceğim diye unutma bizi hadi koş koş
Sizden başka paylaşacak kimim var ama internet sitesinde sıkıntı varmış, e nabıza da geç düşermiş. E 1,5 saat de burada bekleyemezdim. Artık ne zaman çıkarsa... Eşim hala uyuyorsa farketmediyse bi daha çıkarım yoksa mortingen
Düzenleme: sana yazarken dolmuştan geri indim. Madem bi yalan söyledim 1 saat daha oyalanırım burda

Ah zaman ne çabuk geçti 34 olmuşsun bile ikizlerle büyük başarı maaşallah sağlıkla gelsinler

Kan ile garanti olunca fuhuş baskını gibi evi bas ve ortada sevincini yaşa inşallah

Yaaa zaman ne çabuk geçti az kalmış kuzucukların gelişine maşallah ikisine de sağlıkla kavuşmak nasip olsun üçünüz de sağlıklı çıkın hastahaneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…