Tamam kuzum sağolDoc dr mehmet aral atalay cnm, instagram i var bakabilirsin
Doktordan çıktım simdi baya büyümüşCanım senin nasıl gidiyor kanaman oluyordu galiba
Çok şükür canımDoktordan çıktım simdi baya büyümüşilk defa bu kadar hareketli gördüm. 11+2 su an cok sukur iyi görünüyor. 20.haftaya kadar dusuk riski sonrasindada erken dogum riski olacagindan hep istiharat halinde olacakmisim ben. Bebegim iyi olsunda bunada sukur
Canım çok üzgünüm ama benimde testlerim böyleydi bende inanmadım bugün iğnenin 16. Günündeyim hala bir şey yok kanda negatif çıktıArkadaşlar tecrübeli annelere sorum olacaktı benim şüpheli ilişki tarihim 31 Mayıs beklenen regl tarihim 20 haziran ayın 18i gibi kanamam oldu normalde reglim çok yoğundur ama az azdı bu sefer sadece sabahları ayağa kalktığım zaman 1 ped doluyordu şüphelendiğim için ayın 24ünde kan testi verdim sonuç 1.2de düşük çıktı ama güvenemedim kendim 2 günde bir kaset test yapmaya başladım son kaset testlerimde hayali 2.çizgi var gibi ışıkta bakınca belli oluyor hamile olma ihtimalim var mı o çizgiler zaten testlerde var mı idrarla ıslanmadan önce
16 haftalık bir kayıptan sonra 3 ay biitti kaldım ben,, dr 3 ay korun demişti rahimide takip ettik iyileştimi die sonra kaldım şuan hamileyim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırımKızlar düşük yaptıktan kaç ay sonra hamile kaldınız yardımcı olur musunuz
İnşallah normal yolla hamile kalmıştın dimi tedavi olmadan16 haftalık bir kayıptan sonra 3 ay biitti kaldım ben,, dr 3 ay korun demişti rahimide takip ettik iyileştimi die sonra kaldım şuan hamileyim hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alırım
Evet normal yolla kaldım.İnşallah normal yolla hamile kalmıştın dimi tedavi olmadan
Bence bu kişiden kişiye değişiyor bu konuda kimse ile kendinizi kıyaslamayın ve stres olmayın, kürtaj sonrası 3 aylık korunma yasağı bitip hamile kalan da var düşük yaşadığı ay arkası korunmayıp kalanda ya da tam tersi bir iki yıl uğraşan da. Bu kişiye göre değişir eğer bununla kıyas yaparsak çok zor hamile kalanları görüp bende mi öyle olacağım diye stres yaparsınız ya da çabuk kalanları görüp siz kalamazsanız bu kez sıkıntı mı var diye stres olursunuz.Kızlar düşük yaptıktan kaç ay sonra hamile kaldınız yardımcı olur musunuz
Çok şükür canım, ikiz gebelik olduğu kesinleşti mi?Arkadaşlarım dün kalp atışını duyduk şükür . Ara ara hala çok açık kahve akintim oluyor silince çıkıyor ama doktor bir sorun olmadığını hormonal olduğunu söyledi. progestan a devam dedi. Yine de nolur nolmaz bir iğne daha yapalım dedi. 10 gün sonra diger kontrolum. Daha doktor olayina da karar vermedim. Bakalim p.tesi kendi hastanemdeki doktorla bi daha görüşeceğim.
Tek kalp atışı duyduk ikiz değilmiş canım. Diğer kese yoktu nereye gitti bilmiyoruzÇok şükür canım, ikiz gebelik olduğu kesinleşti mi?
Cok şükür canimArkadaşlarım dün kalp atışını duyduk şükür . Ara ara hala çok açık kahve akintim oluyor silince çıkıyor ama doktor bir sorun olmadığını hormonal olduğunu söyledi. progestan a devam dedi. Yine de nolur nolmaz bir iğne daha yapalım dedi. 10 gün sonra diger kontrolum. Daha doktor olayina da karar vermedim. Bakalim p.tesi kendi hastanemdeki doktorla bi daha görüşeceğim.
Ya neden oluyor insan tedirgin oluyor. Kanama alanı vs yok dedi doktor. Yarın bi iğne daha yaptircam ama.Cok şükür canimBenimde 3 gundur kahve akintim var canim.doktor sıkıntı yok dedi.ama sonuna kadar istirahat yatma devam dedi.boyle boyle saglicakla alicaz insallah kucagimiza ben iki doktora gidiyorum biri hastane biri poliklinik.birinin gozunden kacan varsa digeri uyarsin diye.
Hayırlı olsun bazen kese kayboluyormus benimki ikiz cikicna okumuştum nette ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bana hatta 3. Kese mi dedi ben olduğum yerde çok ağlamıştım hayır diye. Şuan 34 e geldik şükür ikizlerde ama normalden çok daha zor bir hamilelik süreci. Şimdi haaftaya kontrolde gün verecek bakalım muhtemelen. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimiziTek kalp atışı duyduk ikiz değilmiş canım. Diğer kese yoktu nereye gitti bilmiyoruzp.tesi iki kere gordum diyen doktora gideceğim ona soracağım inşallah
Açıkçası benim kırmızı kanama cok yasadigim icin kahverengi de cok korkmuyorum artık. Ama kirmizi olunca el ayagim titriyor. Benim kalp seklinde rahim bozuklugu var ama oglumda hic kanamam olmamıştı.bu neden bilmiyorumYa neden oluyor insan tedirgin oluyor. Kanama alanı vs yok dedi doktor. Yarın bi iğne daha yaptircam ama.
Ben bi çalıştığım hastanedeki doktora gidicem. Bi de özele hani istediğimde rahatsiz edebileyim diyetam karar veremedim ya umur yensel e gideceğim benim annem de ona gitmiş. Yada izmirde ege pol diye bir hastane var oraya bakalım. Haftaya karar veririm. Inşallah su lekelenmelerimiz biter de rahat nefes alırız.
Evet sizi hatirliyorum surecinizi buradan takip etmiştim. az bile kalmış doğuma maşallah. sağlıkla gelsinler. Ikiz gebeliklerin daha zorlu bir süreç olduğunu biliyorum. Allahım sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimizeHayırlı olsun bazen kese kayboluyormus benimki ikiz cikicna okumuştum nette ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bana hatta 3. Kese mi dedi ben olduğum yerde çok ağlamıştım hayır diye. Şuan 34 e geldik şükür ikizlerde ama normalden çok daha zor bir hamilelik süreci. Şimdi haaftaya kontrolde gün verecek bakalım muhtemelen. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi
Annem hep iki numaralar fena olur derdi heralde şimdiden çektirmeye başlamış sizeAçıkçası benim kırmızı kanama cok yasadigim icin kahverengi de cok korkmuyorum artık. Ama kirmizi olunca el ayagim titriyor. Benim kalp seklinde rahim bozuklugu var ama oglumda hic kanamam olmamıştı.bu neden bilmiyorum
Kürtaja gerek kalmadı kendiliğinden düştü, 4 ay sonra hamile kalmıştım oğlumdaKızlar düşük yaptıktan kaç ay sonra hamile kaldınız yardımcı olur musunuz
4 ay denedin değil mi canım korunmadınKürtaja gerek kalmadı kendiliğinden düştü, 4 ay sonra hamile kalmıştım oğlumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?