Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım senin nasıl gidiyor kanaman oluyordu galiba
Doktordan çıktım simdi baya büyümüş ilk defa bu kadar hareketli gördüm. 11+2 su an cok sukur iyi görünüyor. 20.haftaya kadar dusuk riski sonrasindada erken dogum riski olacagindan hep istiharat halinde olacakmisim ben. Bebegim iyi olsunda bunada sukur

Arkadaşlarım dün kalp atışını duyduk şükür . Ara ara hala çok açık kahve akintim oluyor silince çıkıyor ama doktor bir sorun olmadığını hormonal olduğunu söyledi. progestan a devam dedi. Yine de nolur nolmaz bir iğne daha yapalım dedi. 10 gün sonra diger kontrolum. Daha doktor olayina da karar vermedim. Bakalim p.tesi kendi hastanemdeki doktorla bi daha görüşeceğim.

Canım çok üzgünüm ama benimde testlerim böyleydi bende inanmadım bugün iğnenin 16. Günündeyim hala bir şey yok kanda negatif çıktı

Kızlar düşük yaptıktan kaç ay sonra hamile kaldınız yardımcı olur musunuz
Bence bu kişiden kişiye değişiyor bu konuda kimse ile kendinizi kıyaslamayın ve stres olmayın, kürtaj sonrası 3 aylık korunma yasağı bitip hamile kalan da var düşük yaşadığı ay arkası korunmayıp kalanda ya da tam tersi bir iki yıl uğraşan da. Bu kişiye göre değişir eğer bununla kıyas yaparsak çok zor hamile kalanları görüp bende mi öyle olacağım diye stres yaparsınız ya da çabuk kalanları görüp siz kalamazsanız bu kez sıkıntı mı var diye stres olursunuz.

İnşallah Rabbim çok uğraştırmadan sağlıkla tekrar bebek sahibi olabilmeyi nasip etsin

Çok şükür canım, ikiz gebelik olduğu kesinleşti mi?

Cok şükür canim Benimde 3 gundur kahve akintim var canim.doktor sıkıntı yok dedi.ama sonuna kadar istirahat yatma devam dedi.boyle boyle saglicakla alicaz insallah kucagimiza ben iki doktora gidiyorum biri hastane biri poliklinik.birinin gozunden kacan varsa digeri uyarsin diye.

Ya neden oluyor insan tedirgin oluyor. Kanama alanı vs yok dedi doktor. Yarın bi iğne daha yaptircam ama.

Ben bi çalıştığım hastanedeki doktora gidicem. Bi de özele hani istediğimde rahatsiz edebileyim diye tam karar veremedim ya umur yensel e gideceğim benim annem de ona gitmiş. Yada izmirde ege pol diye bir hastane var oraya bakalım. Haftaya karar veririm. Inşallah su lekelenmelerimiz biter de rahat nefes alırız.

Tek kalp atışı duyduk ikiz değilmiş canım. Diğer kese yoktu nereye gitti bilmiyoruz p.tesi iki kere gordum diyen doktora gideceğim ona soracağım inşallah
Hayırlı olsun bazen kese kayboluyormus benimki ikiz cikicna okumuştum nette ama ne kadar doğru bilmiyorum. Bana hatta 3. Kese mi dedi ben olduğum yerde çok ağlamıştım hayır diye. Şuan 34 e geldik şükür ikizlerde ama normalden çok daha zor bir hamilelik süreci. Şimdi haaftaya kontrolde gün verecek bakalım muhtemelen. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Açıkçası benim kırmızı kanama cok yasadigim icin kahverengi de cok korkmuyorum artık. Ama kirmizi olunca el ayagim titriyor. Benim kalp seklinde rahim bozuklugu var ama oglumda hic kanamam olmamıştı.bu neden bilmiyorum

Evet sizi hatirliyorum surecinizi buradan takip etmiştim. az bile kalmış doğuma maşallah. sağlıkla gelsinler. Ikiz gebeliklerin daha zorlu bir süreç olduğunu biliyorum. Allahım sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah hepimize

Annem hep iki numaralar fena olur derdi heralde şimdiden çektirmeye başlamış size olsun iyi olsunlar da üzülüp sıkılalım yeterki sağ salim alalım kucagimiza . Inşallah başka da gelen giden olmaz Allahım nerde varsa herkese bizlere de hayirli sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…