Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar dün ben bizim radyolog a baktirmistim bugun kadın doğuma gittim. Iki kese gördü. Birinin etrafında beyaz haresi var diğerinde biraz var. Olusadabilir oluşmayadabilir dedi. Kan aldirdi bir sürü idrar falan. Kadın doğumcu 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. Ama ben bizim radyologa gidicem Cuma belki duyarız. Çok da ultrason a girmeyeyim diyorum ama elimde de değil.

İki kese mi

Ah Melike maşallah sana

Yaaa ıkız mı maşallahh, rabbim mutlulugunuzu katlandırıyor

Yaaa ıkız mı maşallahh, rabbim mutlulugunuzu katlandırıyor
Sohrab olamayabilir olusadabilir dedi doktor bilmiyorum. Radyolog un baktığı cihaz çok daha iyi yeni alındı ve 20 sene kadın doğum hastanesinde çalışmış bizim radyoloji doktoru iyi de bir hekim. cuma ona detaylıca baktıracağım çok heyecanlı
Ne verirse binlerce şükürler rabbime

Yolktan mı bahsetmiştin az once, benım de kesenlerden birinde vardı birinde yoktu, bır tanemız kesın demıstı, sonra kalp atısında ikisininde kalbinı duymuştum

Yok kesenin etrafında disinda beyaz parlak bir şey oluyor ya. Bi tanesinde o azmış. O yüzden olusmayadabilir dedi.
Kesenin etrafindaki beyaz halka bebegin tutundugunu gosteriyor demisti doktor ondan bahsediyorsunuz degil mi . Yani biri tutunmus görünüyor biri belli değil mi diyor. Benim ilk hamileligimde iki tane yumurtlama gorunuyor biri zayif gorunuyor buyuk ihtimal kapanir demistide kapanmisti

Aynen öyle 10 gün sonra belli olurmuş bakalım. Sizin kapandı derken tek mi devam etti gebeliginiz?

Evet tek devam ettim 5 yasinda oglum. Ama babannem ikiz dogurmus olur mu olurdu o zmn ilk cocuk tu istemistim ikinci cocukta ikiz olmasi zor
Allah bağışlasın Bizde ikiz çok. Ablamda teyzelerim anneannem. benim de ilk gebeliğin oyleydi nasip olmadı bakalım. Haber veririm cuma ne olup biticek bakalım. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…