Oh maşallah, darısı kalan diğer haftalara canım benim çok sevindim. Artık bebek formunu almıştır usg kağıdında:)Kızlar bugün randevum vardı 9. Haftanın içindeyim benim için kritik bir haftaydı çok şükür haftası ile uyumlu çıktı, kalp atış hızı vs iyi doktor olması gerektiği gibi şuan dedi, suyu iyiymiş rahim ağzı iyiymiş herşeye artık en baştan dikkatli bir şekilde bakıyor çok şükür
Gözün aydın bu haftayı sağlıkla atlatıyorsun inşallah canım daha rahat edersinsırada hayırlısıyla cinsiyet öğrenme var
Çok teşekkür ederim kızlar valla çok şükür nasıl içim rahatladı Rabbim cidden hepimize böyle güzel hisler yaşatsın hepOh maşallah, darısı kalan diğer haftalara canım benim çok sevindim. Artık bebek formunu almıştır usg kağıdında:)
Amin amin inşallahHep böyle devam etsin canım, çok sevindim
Ayy ne güzel, ne ferah haberler. MaşallahKızlar bugün randevum vardı 9. Haftanın içindeyim benim için kritik bir haftaydı çok şükür haftası ile uyumlu çıktı, kalp atış hızı vs iyi doktor olması gerektiği gibi şuan dedi, suyu iyiymiş rahim ağzı iyiymiş herşeye artık en baştan dikkatli bir şekilde bakıyor çok şükür
Ahh kuzum benimÇok teşekkür ederim kızlar valla çok şükür nasıl içim rahatladı Rabbim cidden hepimize böyle güzel hisler yaşatsın hepşimdi bir kez de bayramdan önce giderim memlekete gitmeden sonra memleket dönüşü baya cinsiyet için bir tahmin olur gibi nasip olursa eğer o günler ilk kez biz el ayak tokmak gibi kıpır kıpır gördük öncekinde nasip olmamıştı ama bunda ayakları oynatışı vs belliydi
Ayy ne güzel, ne ferah haberler. Maşallahsağlıkla kucağına aldığın gün de gelecek. Çok sevindim
Her aşamada kendimle birlikte hepimize dua ediyorum gerçektenAhh kuzum benimyerim onun ellerini ayaklarını çok şükür canım bugünleri gösterene
Ya çok şükür canım hadi hayırlısıyla kucağına al bebeişiKızlar bugün randevum vardı 9. Haftanın içindeyim benim için kritik bir haftaydı çok şükür haftası ile uyumlu çıktı, kalp atış hızı vs iyi doktor olması gerektiği gibi şuan dedi, suyu iyiymiş rahim ağzı iyiymiş herşeye artık en baştan dikkatli bir şekilde bakıyor çok şükür
İnşallah senin randevun ne zamandıYa çok şükür canım hadi hayırlısıyla kucağına al bebeişi
Cok tebrik ederimKızlar bugün randevum vardı 9. Haftanın içindeyim benim için kritik bir haftaydı çok şükür haftası ile uyumlu çıktı, kalp atış hızı vs iyi doktor olması gerektiği gibi şuan dedi, suyu iyiymiş rahim ağzı iyiymiş herşeye artık en baştan dikkatli bir şekilde bakıyor çok şükür
Videeo ceksin eşin, özledikce acıp izlersinizÇok teşekkür ederim kızlar valla çok şükür nasıl içim rahatladı Rabbim cidden hepimize böyle güzel hisler yaşatsın hepşimdi bir kez de bayramdan önce giderim memlekete gitmeden sonra memleket dönüşü baya cinsiyet için bir tahmin olur gibi nasip olursa eğer o günler ilk kez biz el ayak tokmak gibi kıpır kıpır gördük öncekinde nasip olmamıştı ama bunda ayakları oynatışı vs belliydi
Şimdi çıktım canım çok şükür herşey iyi dedi bebek biraz gwriden geliyor 5 gün sıkıntı değil dedi haftaya bidaha gel sonra iki haftada bire geçeriz dediİnşallah senin randevun ne zamandı
İnşallah inşallahCok tebrik ederimriskli zamanlar yavas yavas bitiyor kuzu, darisi bir avazda doguma insallah.
Hiç aklımıza gelmedi gerçekten ikimiz de şaşkın ördek gibi girip çıkıyoruzVideeo ceksin eşin, özledikce acıp izlersiniz
En son hatırla benim de 4 gün geriydi ama bugün 1 gün geri çıktı o da ölçümden dedi senin de aynı olurŞimdi çıktım canım çok şükür herşey iyi dedi bebek biraz gwriden geliyor 5 gün sıkıntı değil dedi haftaya bidaha gel sonra iki haftada bire geçeriz dedi
Bizim butun muayenelerin videosu vardı, bıde bizim muayeneler uzun oluyordu, esım de uzun uzun cekmıs ayagımla durttmustum birinde yeter diyeHiç aklımıza gelmedi gerçekten ikimiz de şaşkın ördek gibi girip çıkıyoruz
Yaa ne fenasın yazık değil miBizim butun muayenelerin videosu vardı, bıde bizim muayeneler uzun oluyordu, esım de uzun uzun cekmıs ayagımla durttmustum birinde yeter diye
Çoook sevindim canım benim hep böyle devam etsin amiiiinKızlar bugün randevum vardı 9. Haftanın içindeyim benim için kritik bir haftaydı çok şükür haftası ile uyumlu çıktı, kalp atış hızı vs iyi doktor olması gerektiği gibi şuan dedi, suyu iyiymiş rahim ağzı iyiymiş herşeye artık en baştan dikkatli bir şekilde bakıyor çok şükür
Korkudan galiba aklımıza gelmedi hiç hatta sonra doktorum da dedi sonra neden çekmediniz diyeÇoook sevindim canım benim hep böyle devam etsin amiiiinSohrab doğru söylüyor video çekin kesinlikle benim eşim her gittiğimizde çekiyordu bakıp duruyorduk hem güzel anı oluyor
Aynen cnım hayırlısı artıkEn son hatırla benim de 4 gün geriydi ama bugün 1 gün geri çıktı o da ölçümden dedi senin de aynı olur
Video benimde klımda ne zamandır hele cinsiyette keain çekevcem kızımın tepkisini görmek için oda geliyor benle kontrollereKorkudan galiba aklımıza gelmedi hiç hatta sonra doktorum da dedi sonra neden çekmediniz diyebundan sonra aklımızda artık telefon ile gireceğiz direk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?