Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oh maşallah, darısı kalan diğer haftalara canım benim çok sevindim. Artık bebek formunu almıştır usg kağıdında:)

Gözün aydın bu haftayı sağlıkla atlatıyorsun inşallah canım daha rahat edersin sırada hayırlısıyla cinsiyet öğrenme var
Oh maşallah, darısı kalan diğer haftalara canım benim çok sevindim. Artık bebek formunu almıştır usg kağıdında:)
Çok teşekkür ederim kızlar valla çok şükür nasıl içim rahatladı Rabbim cidden hepimize böyle güzel hisler yaşatsın hep şimdi bir kez de bayramdan önce giderim memlekete gitmeden sonra memleket dönüşü baya cinsiyet için bir tahmin olur gibi nasip olursa eğer o günler ilk kez biz el ayak tokmak gibi kıpır kıpır gördük öncekinde nasip olmamıştı ama bunda ayakları oynatışı vs belliydi

Ayy ne güzel, ne ferah haberler. Maşallah sağlıkla kucağına aldığın gün de gelecek. Çok sevindim

Ahh kuzum benim yerim onun ellerini ayaklarını çok şükür canım bugünleri gösterene

Ayy ne güzel, ne ferah haberler. Maşallah sağlıkla kucağına aldığın gün de gelecek. Çok sevindim
Ahh kuzum benim yerim onun ellerini ayaklarını çok şükür canım bugünleri gösterene
Her aşamada kendimle birlikte hepimize dua ediyorum gerçekten Rabbim cidden hepimiz gönlünden geçeni hakkımızda hayırlı etsin

Ya çok şükür canım hadi hayırlısıyla kucağına al bebeişi

Cok tebrik ederim riskli zamanlar yavas yavas bitiyor kuzu, darisi bir avazda doguma insallah.

Videeo ceksin eşin, özledikce acıp izlersiniz

Şimdi çıktım canım çok şükür herşey iyi dedi bebek biraz gwriden geliyor 5 gün sıkıntı değil dedi haftaya bidaha gel sonra iki haftada bire geçeriz dedi
En son hatırla benim de 4 gün geriydi ama bugün 1 gün geri çıktı o da ölçümden dedi senin de aynı olur

Bizim butun muayenelerin videosu vardı, bıde bizim muayeneler uzun oluyordu, esım de uzun uzun cekmıs ayagımla durttmustum birinde yeter diye
Yaa ne fenasın yazık değil mi bir an gözümde canlandı ama

Çoook sevindim canım benim hep böyle devam etsin amiiiin Sohrab doğru söylüyor video çekin kesinlikle benim eşim her gittiğimizde çekiyordu bakıp duruyorduk hem güzel anı oluyor

Çoook sevindim canım benim hep böyle devam etsin amiiiin Sohrab doğru söylüyor video çekin kesinlikle benim eşim her gittiğimizde çekiyordu bakıp duruyorduk hem güzel anı oluyor
Korkudan galiba aklımıza gelmedi hiç hatta sonra doktorum da dedi sonra neden çekmediniz diye bundan sonra aklımızda artık telefon ile gireceğiz direk

Korkudan galiba aklımıza gelmedi hiç hatta sonra doktorum da dedi sonra neden çekmediniz diye bundan sonra aklımızda artık telefon ile gireceğiz direk
Video benimde klımda ne zamandır hele cinsiyette keain çekevcem kızımın tepkisini görmek için oda geliyor benle kontrollere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…