Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence siz gidin hematoloji bölümüne. Testlerinizi yaptırın. Ben de kalbinin durması nedeniyle yeni kaybettim bebeğimi. Testlerimi yaptırdım sonuç bekliyorum. O yüzden bu sayfaya bakayım dedim tesadüfi. Sizin yorumunuzu gördüm

Yaa pıhtılasma yuzunden kaybettiyseniz, dıger gebelıkte de aynısını yasarsanız o yuzden testlerınızı yaptırın, riske atmayın Hıc, sonuc cıkar 1 ay ıcınde

Hiç bir sıkıntı olmadı beta değerim de hızlıca düştü 30.günde hemen adet oldum.sonrasındaki adetlerim de günü güne geldi hatta . O yüzden aslında artık hiç doktora gıtmeden denesem mi dıye düşünmüştüm. Ama bir yandan da ilk gebeliğimde öncesi kan değerlerime filan herseye bAkılmıştı Herşey çok yolunda olmasına rağmen hüsranla sonuçlandıGebelikte Küçük bir miyom tespit edildi ama bebeğe zararı yok demıslerdı .kürtaj sonrasında da hamıle kalmana engelı yok ama takıp edılmesı lazım 6ayda bır demıstı doktor.sanırım Denemeye baslamadan öncesinde bi daha gel fılan demedıgınden gıtmesem mi ki diyorum .evet eşime de beeo nun arı sütü polen karısımından ıcırıyorum .ınsallah bu sefer güzel gıder herkes ıcın.

Benim doktorumda ilk gebeliklerde genelde bakmıyoruz olabiliyor gereksiz strese sokma kendini dedi ama ben yine de tıbbi genetikten randevu aldım pıhtılasma ve genetık testı aldılar .pıhtılasma 1ayda cıktı ama genetıkler 5-6ayda cıkar dedıler.o cıkmadan bakmam pıhtılasmanın sonucuna dedı .sımdı bende meraktayım acaba kullanmam gereklı mı pıhtılasmam var mı yok mu sonuctan anlayamadım?sonuclarım da bu sekıkde bısey de bı farklılık var ama anlayamdım da .sıze de tavsıye ederım yaptırmanızı .5-6ay bekleyemem yasımdan dolayı denemeye baslarım ama en azından pıhtılasmayı bı öğreneyım dıye verdım testı

Cok gecmis olsun umarim sonrasi sağlikla olur

Benim doktorum hiç düşük riskinden bahsetmedi ama rahat bir adamdır olsa da söylemezdi bence. Benimki kalp şeklinde ama ortadan perdeli değil canım sadce üstten biraz basıkmis bunu da ikinci ve üçüncü gebeliklerim sekizinci haftada kalp atışı durması nedeniyle kürtaj oldum kurtajlardan sonra kontrol amaçlı İstanbul'da tavsiye üzerine bir doktora gittim ondan öğrendim. Özellikle sordum bebeğin tutunduğu yerden kaynaklı kurtajlar buna bağlı olabilir mi diye hayır olmaz hafif bir basiklik dedi.

Benimde 8.haftada kalbi durdu. Şimdi hamileliğimde de 8 haftadayim

Kızlar şimdi yazabiliyorum, çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Allah buradaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu. Hepiniz dualarımdasınız
Ahh gözünüz aydın bizim yerimize de mis kokusunu çek içine. Allah'ım sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin

Kızlar şimdi yazabiliyorum, çok şükür bebeğimi kucağıma aldım Allah buradaki tüm arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu. Hepiniz dualarımdasınız
Allah analı babalı büyütsün Gözleriniz aydın canım nerede yaptın doğumu Eskişehirdeydin demi sen?

Gözün aydın canım benim allah sağlıklı mutlu analı babalı uzun ömürler versin bebişine sana da çok geçmiş olsun

Gözünüz aydın cnm Allah analı babalı büyütsün sütün bol, sakın uykuyu seven bi yavrun olsun inşallah

Kızlar bugün randevum vardı 9. Haftanın içindeyim benim için kritik bir haftaydı çok şükür haftası ile uyumlu çıktı, kalp atış hızı vs iyi doktor olması gerektiği gibi şuan dedi, suyu iyiymiş rahim ağzı iyiymiş herşeye artık en baştan dikkatli bir şekilde bakıyor çok şükür

Hep böyle devam etsin canım, çok sevindim

Gözün aydın bu haftayı sağlıkla atlatıyorsun inşallah canım daha rahat edersin sırada hayırlısıyla cinsiyet öğrenme var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…