• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsülin direnci var mı?
Onunla ilgili hiç bilgi vermediler bana. Smear testi sonuç kağıdında Tanı:E11.7 koduyla insülin bağımlı olmayan diyabetes mellitüs, birden fazla komplikasyonla birlikte yazıyor. Bu var anlamına mı geliyor ?

Onunla ilgili hiç bilgi vermediler bana. Smear testi sonuç kağıdında Tanı:E11.7 koduyla insülin bağımlı olmayan diyabetes mellitüs, birden fazla komplikasyonla birlikte yazıyor. Bu var anlamına mı geliyor ?
Onu bılmıyorum ama, ınsulın direnci aclık kan sekerı ve insülin sonucuyla hesaplanıyor, tahlıllerınızde aclık kan sekerı ve ınsulın degerı yazıyorsa bu ıkı degerı carpıp 405 e boluyorsunuz, 2.5in üzeri dirençli kabul ediliyor..

Onu bılmıyorum ama, ınsulın direnci aclık kan sekerı ve insülin sonucuyla hesaplanıyor, tahlıllerınızde aclık kan sekerı ve ınsulın degerı yazıyorsa bu ıkı degerı carpıp 405 e boluyorsunuz, 2.5in üzeri dirençli kabul ediliyor..
Teşekkür ederim. Bunlara hiç bakılmadı bende. Doktoruma sorucam ilk fırsatta

5AA7574C-5F14-4A4E-8C27-DFB018DC8597.jpeg
Merhabalar arkadaşlar 28 marttaki kürtaj sonrası pıhtılaşma testi için kan vermiştim şimdi sistemde gördüm sonucumu ama anlayamadım daha önce vermıs olanlar varsa herhangı bır sorun var mı yok mu acaba ? Doktor genetık ıcınde ayrıca testler ıstemıstı onlar cıkmadan bakmam hepsıne bır bakacagım dedı .tekrar denemelere baslamadan anlayanlara sormak ıstedım

Eki Görüntüle 3086088 Merhabalar arkadaşlar 28 marttaki kürtaj sonrası pıhtılaşma testi için kan vermiştim şimdi sistemde gördüm sonucumu ama anlayamadım daha önce vermıs olanlar varsa herhangı bır sorun var mı yok mu acaba ? Doktor genetık ıcınde ayrıca testler ıstemıstı onlar cıkmadan bakmam hepsıne bır bakacagım dedı .tekrar denemelere baslamadan anlayanlara sormak ıstedım
Canım bildiğim kadarıyla genetik testlerde anneden ve babadan gelen genler değerlendiriliyir. NN olanlar ikisi de normal, NM olan birinde mutasyon var. Heterozigot mutasyon var demek. Birçok doktor pıhtılaşmada en sıkıntılı olarak faktör 5 i görüyor, diğerlerini önemsemiyor bile. Senin de sadece a1298c mutasyonlu çıkmış.

Selam canım her şey yolunda mı?. 🥳
Galiba yolunda 2 haftadır gitmemiş olacağım bakalım cuma randevum var en korktuğum hafta 9 da kalbi durmuştu, tabi 4 gün geriydi belki geri de çıkabilir ama nasip artık 😇sen nasılsın peki ne durumdasın şimdi 💜

Bugün 18. Gün kanamam hala devam ediyor ama sanki yoğunluğu azaldı. Beta için sabah tekrar kan verdim. Öğleden sonra göstereceğim doktora. Geçen Pazartesi 843e kadar düşmüştü.. İnşallah sıfırlanmıştır. 🤲

Galiba yolunda 2 haftadır gitmemiş olacağım bakalım cuma randevum var en korktuğum hafta 9 da kalbi durmuştu, tabi 4 gün geriydi belki geri de çıkabilir ama nasip artık 😇sen nasılsın peki ne durumdasın şimdi 💜
Yokundadır canım herşey hayırlısıyla merak etme haber ver cuma bende gideceğim☺️

Kızlar merhaba daha önce de yazmıştım mart ayında kürtaj olmuştum betam çok geç sıfırlandı vs neyse ki adet düzenim oturdu kansızlık için doktorum ilaç vermişti yeni gebelik düşünürsem kan değerlerimin çok önemli olduğunu söyledi bide yeni gebeliğe hazırlık için folik asit içiyorum yumurtalıkların düzgün oluşması için de arı poleni bal karışımına başladık eşime de veriyorum. Kısmet olursa Ağustos gibi tekrar denemek istiyorum içimdeki korkuyu yenersem tabi. Burayı okumak ve yazmak bana çok iyi geldi çok içten diliyorum umarım hepiniz en hayırlı vakitte sağlıklı bebeklere kavuşursunuz.

Kızlar merhaba daha önce de yazmıştım mart ayında kürtaj olmuştum betam çok geç sıfırlandı vs neyse ki adet düzenim oturdu kansızlık için doktorum ilaç vermişti yeni gebelik düşünürsem kan değerlerimin çok önemli olduğunu söyledi bide yeni gebeliğe hazırlık için folik asit içiyorum yumurtalıkların düzgün oluşması için de arı poleni bal karışımına başladık eşime de veriyorum. Kısmet olursa Ağustos gibi tekrar denemek istiyorum içimdeki korkuyu yenersem tabi. Burayı okumak ve yazmak bana çok iyi geldi çok içten diliyorum umarım hepiniz en hayırlı vakitte sağlıklı bebeklere kavuşursunuz.
İnşallah ağustos gelince kafanız sakin başlamak nasip olacak hiç merak etme o süreye kadar da güzel hazırlanıyorsunuz zaten 😇

karaca3443 karaca3443 Sağlıcakla kavuş bebeğine🎉.hamileligin süresince problem yaşadın mı bizimle paylasirsan sevinirim.Bizlere de umut olsun. 💞Ben 7.haftamdayim ama olumsuzluklar yüzünden modun epey düştü.

Back