• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, kürtaj olmayıp kendi düşük yapanlar kanamanız ne kadar sürdü?? Benim 15. Gün hala regl kanaması gibi devam ediyor. Endişelenmeli miyim?
Ben de kürtaj olmadım, lekelenmelerle falan 3 hafta kadar sürdü. Geçmiş olsun, bi daha yaşamazsınız umarım

Yaa sağlıkla kavuşun inşallah 🥰🤲🏻zaman ne çabuk geçti tabi bizim için çabuk senin için öyle değildir ama🙈
Sağolasın canım 💞 çok çabuk geçti diyemiyorum tabii🙉 ama çok şükür geldik bugünlere 🙏 inşallah sağlıkla da kucağımıza almak nasip olur 🙏 sen nasılsın kaçıncı haftadasın şimdi ?

Sağolasın canım 💞 çok çabuk geçti diyemiyorum tabii🙉 ama çok şükür geldik bugünlere 🙏 inşallah sağlıkla da kucağımıza almak nasip olur 🙏 sen nasılsın kaçıncı haftadasın şimdi ?
İnşallah ikinizde sağlıklı şekilde tamamlayın süreci 🤲🏻💜8. Haftanın içinde gözüküyorum takvim olarak ama bakalım en son 4 gün geriden geliyordu 24 haziranda ne durumda öğreneceğiz nasipse 😇🥰sen o zaman Allah nasip ederse 2 günlük bebiş ile mücadeleye başlamış olacaksın 😍😍

Haziran sonu isteğe bağlı atama var. Ama sanırım böyle devam edicez vermeyecek. Benim çalıştığım hastanede nöbet sayısı fazla. Nöbet satmaya falan da izin vermiyorlarmış. Eşim orda gün 5 nöbet tutup geliyor 20 25 gün kalıyor burda ders çalışıyor. Burda ders çalışmaya fırsatı olmaz diye bir süre daha git gel yapacak Eylülde tus var. Bakalım dua edin allah emeklerini boşa çıkartmasın kimsenin eşimin de.

Bu arada ara ara bakardim da cok yogundum okuyamadim. var mi guzel haber kızlardan senden ☺
Yaaa Allah yardımcısı olsunn, ınsallah gonlünüze gore bı alan olur, kadın dogumcu olsun❤️
Ben 1 aydır korunmuyorum, bu ay olmadı, onumuzdekı aya bakıcaz..
Ha-ri Ha-ri hamıle ❤️

Kızlar merhaba, kürtaj olmayıp kendi düşük yapanlar kanamanız ne kadar sürdü?? Benim 15. Gün hala regl kanaması gibi devam ediyor. Endişelenmeli miyim?
Gün gün lekelenme olmuştu ama regl şeklinde başlayan totalde 8 gün sürdü. Öncesinde ara ara lekelenmeler oldu ama

Ya aslında bendede vardı bekarken ama şimdi var mı biliyorum 29 gün oldu bugün bebeği düşüreli inşallah en yakın zamanda olurum bende
Bana düşükten önce hiçbir doktor polikistik dememişti ama adet düzensizliğim vardı. Düşükten sonraki muayenelerimde yumurtalıkta polikistik görünüm var dediler. İnşallah uzun sürmez yakın zamanda adet olursun 🌸

Bana düşükten önce hiçbir doktor polikistik dememişti ama adet düzensizliğim vardı. Düşükten sonraki muayenelerimde yumurtalıkta polikistik görünüm var dediler. İnşallah uzun sürmez yakın zamanda adet olursun 🌸
Evet adet düzensizliği yapıyor o kistler . Tatlı yememeye ve kilo almamaya dikkat et azdırıyor çünkü . Çok teşekkür ederim bu arada çok sağol 🌸

İnsülin direnci var mı?

Back