Yaa sağlıkla kavuşun inşallahKızlar merhaba umarım herkes iyidir
22 haziranda doğumum olacak inşallah, dualarınıza talibiz
Ben de kürtaj olmadım, lekelenmelerle falan 3 hafta kadar sürdü. Geçmiş olsun, bi daha yaşamazsınız umarımKızlar merhaba, kürtaj olmayıp kendi düşük yapanlar kanamanız ne kadar sürdü?? Benim 15. Gün hala regl kanaması gibi devam ediyor. Endişelenmeli miyim?
Teşekkür ederim, Allah'ım kimseye yaşatmasınBen de kürtaj olmadım, lekelenmelerle falan 3 hafta kadar sürdü. Geçmiş olsun, bi daha yaşamazsınız umarım
Sağolasın canımYaa sağlıkla kavuşun inşallahzaman ne çabuk geçti tabi bizim için çabuk senin için öyle değildir ama
Ben 2 ay sonra adet oldum. Ama bende polikistik var ondan kaynaklanmış da olabilirKızlar merhabalar düşük sonrası kaç gün sonra adet gördünüz acaba ?
İnşallah ikinizde sağlıklı şekilde tamamlayın süreciSağolasın canımçok çabuk geçti diyemiyorum tabii ama çok şükür geldik bugünlere inşallah sağlıkla da kucağımıza almak nasip olur sen nasılsın kaçıncı haftadasın şimdi ?
Yaaa Allah yardımcısı olsunn, ınsallah gonlünüze gore bı alan olur, kadın dogumcu olsunHaziran sonu isteğe bağlı atama var. Ama sanırım böyle devam edicez vermeyecek. Benim çalıştığım hastanede nöbet sayısı fazla. Nöbet satmaya falan da izin vermiyorlarmış. Eşim orda gün 5 nöbet tutup geliyor 20 25 gün kalıyor burda ders çalışıyor. Burda ders çalışmaya fırsatı olmaz diye bir süre daha git gel yapacak Eylülde tus var. Bakalım dua edin allah emeklerini boşa çıkartmasın kimsenin eşimin de.
Bu arada ara ara bakardim da cok yogundum okuyamadim. var mi guzel haber kızlardan senden ☺
Canım benim sağlıklı kavuşun inşallah dualarımız seninle Allah yardımcın olsunKızlar merhaba umarım herkes iyidir
Ayy Allahım 3 gun kalmısKızlar merhaba umarım herkes iyidir
Ya aslında bendede vardı bekarken ama şimdi var mı biliyorum 29 gün oldu bugün bebeği düşüreli inşallah en yakın zamanda olurum bendeBen 2 ay sonra adet oldum. Ama bende polikistik var ondan kaynaklanmış da olabilir
Gün gün lekelenme olmuştu ama regl şeklinde başlayan totalde 8 gün sürdü. Öncesinde ara ara lekelenmeler oldu amaKızlar merhaba, kürtaj olmayıp kendi düşük yapanlar kanamanız ne kadar sürdü?? Benim 15. Gün hala regl kanaması gibi devam ediyor. Endişelenmeli miyim?
Bana düşükten önce hiçbir doktor polikistik dememişti ama adet düzensizliğim vardı. Düşükten sonraki muayenelerimde yumurtalıkta polikistik görünüm var dediler. İnşallah uzun sürmez yakın zamanda adet olursunYa aslında bendede vardı bekarken ama şimdi var mı biliyorum 29 gün oldu bugün bebeği düşüreli inşallah en yakın zamanda olurum bende
Bir avazda insallahKızlar merhaba umarım herkes iyidir
Hayırlı uğurlu olsunKızlar merhaba umarım herkes iyidir
Sonra sırada ben varım inşallah. Rabbim hekesin gönlüne göre nasip etsinCanım benim sağlıklı kavuşun inşallah dualarımız seninle Allah yardımcın olsunhemen arkandayım sıra bana geliyor
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah. Bizlere de nasip olsun.Yaaa Allah yardımcısı olsunn, ınsallah gonlünüze gore bı alan olur, kadın dogumcu olsun
Ben 1 aydır korunmuyorum, bu ay olmadı, onumuzdekı aya bakıcaz..
Ha-ri hamıle
Ben kavuştum sıra sende mesajı yazmak nasip olur inşallahSonra sırada ben varım inşallah. Rabbim hekesin gönlüne göre nasip etsin
Kolayca geçsin sağlıkla gelsin bebiş inşallah kuzumKızlar merhaba umarım herkes iyidir
Evet adet düzensizliği yapıyor o kistler . Tatlı yememeye ve kilo almamaya dikkat et azdırıyor çünkü . Çok teşekkür ederim bu arada çok sağolBana düşükten önce hiçbir doktor polikistik dememişti ama adet düzensizliğim vardı. Düşükten sonraki muayenelerimde yumurtalıkta polikistik görünüm var dediler. İnşallah uzun sürmez yakın zamanda adet olursun
İnsülin direnci var mı?Bana düşükten önce hiçbir doktor polikistik dememişti ama adet düzensizliğim vardı. Düşükten sonraki muayenelerimde yumurtalıkta polikistik görünüm var dediler. İnşallah uzun sürmez yakın zamanda adet olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?