- 1 Eylül 2021
- 4.779
- 18.252
- 158
O Doktor bana da Modern ve bilgili geliyor sutlaaccInstagramdan çağrı gülümseri takip ediyorum cnm ben bi baksana iyi gibi sanki @Summerwinter in doktoru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O Doktor bana da Modern ve bilgili geliyor sutlaaccInstagramdan çağrı gülümseri takip ediyorum cnm ben bi baksana iyi gibi sanki @Summerwinter in doktoru
Ona da bakayım kızlar sağolunInstagramdan çağrı gülümseri takip ediyorum cnm ben bi baksana iyi gibi sanki @Summerwinter in doktoru
O Doktor bana da Modern ve bilgili geliyor sutlaacc
Karından oldugu ıcın dır oSelam kızlar bugün dr a gittik 6+2 karından ultrasınla kalp atımını duyduk ama ritmi biraz az cumartesi tekrar gideceğiz kısmetse hayırlısı hakkımızda
Aynen bencede duyduk şükürKarından oldugu ıcın dır o
Sağlıkla ilerlesin canım benımmAynen bencede duyduk şükür
Test negatif canm, adet bekliyorum, henuz gelmedi..Sohrab test yaptin mi? Noldu?
Kizlar bi de sunun cevabi bende asla yok; yumurtlama gununu mu degerlendirmek lazim catlama gununu mu?
Aaaa bildigim her sey yalan???? Acaba o araba spermler anca mi yuzuyor yumurtayaTest negatif canm, adet bekliyorum, henuz gelmedi..
Bak şunu bi incele, ovulasyodan 2 gun once en yuksek şans olur diyor Eki Görüntüle 3085027
Şöyle dusun, bıze cok kısa bir mesafe gıbı gelıyor ama spermin tüplerden gecıp yumurtalıga kosması 10 dk da olmuyor. Yumurtlamadan 2 gun once spermler hazır olda beklesin dıyor kadın yumurta yumurtalıktan atıldığı anda spermle karsılaşması sansı artırıyor.. O yuzden testlerde pik gorunce degerlendırıyorz.. Yumurta atılmamış oluyor dahaAaaa bildigim her sey yalan???? Acaba o araba spermler anca mi yuzuyor yumurtaya
Pikten de 2 gun once diyor sanki. Ay zamani geri alma büyüsü ya bugun test pik, yumurtlama agrim da var. Napim simdi. Ay valla sinirden kocami darp edicem simdi hahahahaŞöyle dusun, bıze cok kısa bir mesafe gıbı gelıyor ama spermin tüplerden gecıp yumurtalıga kosması 10 dk da olmuyor. Yumurtlamadan 2 gun once spermler hazır olda beklesin dıyor kadın yumurta yumurtalıktan atıldığı anda spermle karsılaşması sansı artırıyor.. O yuzden testlerde pik gorunce degerlendırıyorz.. Yumurta atılmamış oluyor daha
Hayır pikten deıl, ovulasyon(çatladıgı gun).. Yumurta pikten 1-2gun sonra yumurtalıktan atılıyor. Bugun ıste tam da zamanı.. Sen bugunu mutlaka degerlendırPikten de 2 gun once diyor sanki. Ay zamani geri alma büyüsü ya bugun test pik, yumurtlama agrim da var. Napim simdi. Ay valla sinirden kocami darp edicem simdi hahahaha
Evet eşim burdaydi kısıtlı zaman olunca dolu dolu geçirmeye çalışıyorsun inan telefinu eline almak aklıma gelmiyor insanın. Is güç koşturma. Ben mr da çalışıyordum cihaz arızalanınca tomografiye geçmek zorunda kaldım. O yüzden tehlikeli olur diye korunuyoruzTeşekkürler balım
Sen napıyosun, yine epeydir sesin solugun cıkmıyor
Aaaa gecıcı bi sure ama deıl mı?Evet eşim burdaydi kısıtlı zaman olunca dolu dolu geçirmeye çalışıyorsun inan telefinu eline almak aklıma gelmiyor insanın. Is güç koşturma. Ben mr da çalışıyordum cihaz arızalanınca tomografiye geçmek zorunda kaldım. O yüzden tehlikeli olur diye korunuyoruz
Ben epeydir kullanmıyorum, ama eskiden ınnovıta vardı, en ıyısı oydu.. Hala var mı bılmıyorum.. Ama laboquıck cok meshur.. Innovıtaya gore daha uygun fıyatlıydıKızlar ovulasyon testi olarak hangisini kullanıyorsunuz?
Ben iki kere miratech kullandım iyiydi ama pahalıydıKızlar ovulasyon testi olarak hangisini kullanıyorsunuz?
Ben strip testleri daha cok seviyorum. Baby fast kullaniyorum.Kızlar ovulasyon testi olarak hangisini kullanıyorsunuz?
Ben epeydir kullanmıyorum, ama eskiden ınnovıta vardı, en ıyısı oydu.. Hala var mı bılmıyorum.. Ama laboquıck cok meshur.. Innovıtaya gore daha uygun fıyatlıydı
Ben iki kere miratech kullandım iyiydi ama pahalıydı
Aslında ovulasyon testleri beni strese sokuyor, hani gününü de yakaladım kesin olması lazım gibi bir kafaya giriyorum, regl olunca asabım bozuluyor. Zor İşler cidden, kafanın rahat olması şartBen strip testleri daha cok seviyorum. Baby fast kullaniyorum.
O zaman mfk nın 3-2-3-2 takviminı uygula canımm, vucutta sperm hep olacak, yumurtayı kacırma sansın yokAslında ovulasyon testleri beni strese sokuyor, hani gününü de yakaladım kesin olması lazım gibi bir kafaya giriyorum, regl olunca asabım bozuluyor. Zor İşler cidden, kafanın rahat olması şart