Oo hergün yeni bir bilgiO zaman mfk nın 3-2-3-2 takviminı uygula canımm, vucutta sperm hep olacak, yumurtayı kacırma sansın yok
Adetınn bıttıgı ilk gun yapıyosun, gerısi 3-2.. Ben de bu ay denicem bakalımOo hergün yeni bir bilgibunu bilmiyordum teşekkür ederim canım
Canım şöyle bu değerlere dış gebelik demiyorlar evet ama kimyasal olunca da kendiliğinden düşüp adetle atıyorsun. Benim son yaşadığımda değer düştü sonra yükseldi tekrar düştü saçma sapan birşey oldu ama hiç de sıfırlanmadı. Bunu tespit etmek için kürtajla temizliyorlar parçayı yolluyorlar orada çıkıyor dış gebelik olduğu ve kürtaja rağmen değer düşmezse metotreksat iğne yapıyorlar ama ben son yaşadığımda kürtaj istemedim direk iğneyi yaptırdımKızlar selam benim testler pozitif çıkmıştı geçen cuma kan verdim aile hekimde sonuç ancak 5 gün sonra çıktı 43 tü değer.
Pazartesi devlet te baktırdım 39,28
Çarşamba 62,52 çıktı
Bugün tekrar kan vereceğim ve dr randevum var.
Dr a sordum bu değerlerle dış gebelik geçirmen mümkün değil dedi sürecimin biyokimyasal gebelik şeklinde ilerlediğini söyledi.
Ve şuan ne kasık ağrım ne lekelenmem hiç bir şeyim yok.
Fırtına öncesi sessizlik olmasından korkuyorum fikri olan var mı?
sutlaacc dış gebelik yaşamışsınız sanırım çok geçmiş olsun. Rica etsem biraz bahseder misiniz?
Az önce doktordan çıktım değerim 92 çıkmış rahim kalınlığı da 13 mm ben ne yaşıyorum kafayı yemek üzereyimCanım şöyle bu değerlere dış gebelik demiyorlar evet ama kimyasal olunca da kendiliğinden düşüp adetle atıyorsun. Benim son yaşadığımda değer düştü sonra yükseldi tekrar düştü saçma sapan birşey oldu ama hiç de sıfırlanmadı. Bunu tespit etmek için kürtajla temizliyorlar parçayı yolluyorlar orada çıkıyor dış gebelik olduğu ve kürtaja rağmen değer düşmezse metotreksat iğne yapıyorlar ama ben son yaşadığımda kürtaj istemedim direk iğneyi yaptırdım
Az önce doktordan çıktım değerim 92 çıkmış rahim kalınlığı da 13 mm ben ne yaşıyorum kafayı yemek üzereyim
Şuan yapabileceğimiz hiç bir şey yok çünkü değerlerin çok düşük ve her şey olabilir dedi.
Bir hafta beklememi söyledi eğer süreç böyle lekesiz kanamasın ağrısız devam ederse.
Çok enteresan hani şuan reglim geçse hiç bir şeyden haberim olmasa hamileyim der gezerim ortadabenzer bir durum gibi canım ama 1 hafta çok geç bence ya 3-4 gün sonra yine baktır bence gerçi evet değer küçük sorun olmuyor ama yinede takipte olmak lazım.
Bu durumun örneğini pek göremedim burada da son zamanda yaşayan 2,3 kişi oldu
Aynen değer 3 binlere falan çıkınca tehlikeli. Bende çok şiddetli ağrı olmuştu bir gün.Çok enteresan hani şuan reglim geçse hiç bir şeyden haberim olmasa hamileyim der gezerim ortadamemlekete gideceğim şansa artık orda baktıracağım. Bu değerlerle tüpün falan patlamaz korkma dedi ama işte kafamda milyon soru
İnşallah düşer çok sağol. Sağlıkla tekrarı nasip olsun inşallah hepimizeAynen değer 3 binlere falan çıkınca tehlikeli. Bende çok şiddetli ağrı olmuştu bir gün.
İnşallah düşer düşmezse iğne tek çare.
Cok gecmıs olsun canımAz önce doktordan çıktım değerim 92 çıkmış rahim kalınlığı da 13 mm ben ne yaşıyorum kafayı yemek üzereyim
Şuan yapabileceğimiz hiç bir şey yok çünkü değerlerin çok düşük ve her şey olabilir dedi.
Bir hafta beklememi söyledi eğer süreç böyle lekesiz kanamasın ağrısız devam ederse.
Ah bi geçse niye kapanmaz bu yaralarımızCok gecmıs olsun canım
Hıcbır zaman kapanmaz ama alısıyoruzAh bi geçse niye kapanmaz bu yaralarımız
Yapılana kadar mecburen. Düzelince tekrar mr a geçeceğim bakalımAaaa gecıcı bi sure ama deıl mı?
Insallah cabucak duzelır, esinin tayini olmadı henuz daha deıl mıYapılana kadar mecburen. Düzelince tekrar mr a geçeceğim bakalım
Haziran sonu isteğe bağlı atama var. Ama sanırım böyle devam edicez vermeyecek. Benim çalıştığım hastanede nöbet sayısı fazla. Nöbet satmaya falan da izin vermiyorlarmış. Eşim orda gün 5 nöbet tutup geliyor 20 25 gün kalıyor burda ders çalışıyor. Burda ders çalışmaya fırsatı olmaz diye bir süre daha git gel yapacak Eylülde tus var. Bakalım dua edin allah emeklerini boşa çıkartmasın kimsenin eşimin de.Insallah cabucak duzelır, esinin tayini olmadı henuz daha deıl mı
Geçmiş olsun. Ben kurtajdan sonra 35. Gun gördüm. O zamana kadar da hafif kanamalarim oldu. 40 günden fazla gelmezse doktora gidin ilaç veriyorlar.Kızlar merhabalar düşük sonrası kaç gün sonra adet gördünüz acaba
10. Günde doktor kontrol e çağırdı mi? Betaniz 0 landi mi? Benim kurtajdan sonra 25 gün geldi kanamam az azKızlar merhaba, kürtaj olmayıp kendi düşük yapanlar kanamanız ne kadar sürdü?? Benim 15. Gün hala regl kanaması gibi devam ediyor. Endişelenmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?