- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 83
Burda her branştan varız ❤ aşılamayı normal ilişki gibi düşünebiliriz, ikisindede kadın vücuduna spermler bırakılıyor.. önemli olan yumurtanın sağlıklı bi şekilde gelişmesi çatlaması, ve fallop tüpünde spermle karşılaşıp orda döllenmesi, sonrada bi kaç gün içinde rahme gelip yerleşmesiSummerwinter biyolojıcı dıye hatırlıyorum, ayıp ediyorsunuz kadro tamam biz de anaokulu rehberlikçimiz bıle var
Geçmiş olsun canım hayırlısıyla hallolurİki hsg de de tüpler açıktı ama usg de doktor birini şiş olarak gördü..
Zaten ben bu süreçte o kadar çok kontrole gidip emin olmak istedim ki çağırdım galiba..
Laparoskopi esnasında Belli olacak tüplerin durumu işlevini yerine getirip getirmediği..
Nasılsın canım, özledik seniBurda her branştan varız ❤ aşılamayı normal ilişki gibi düşünebiliriz, ikisindede kadın vücuduna spermler bırakılıyor.. önemli olan yumurtanın sağlıklı bi şekilde gelişmesi çatlaması, ve fallop tüpünde spermle karşılaşıp orda döllenmesi, sonrada bi kaç gün içinde rahme gelip yerleşmesicinsiyet olayı tamamen şans. Y spermleri güçsüz ama hızlıdır döllenme hemen olduysa erkek, x spermleri yavaş ama dayanıklıdır diyor bazı doktorlar ama yok yani bu isin hesabi kitabi yok. Olmasi gereken oluyor
Ha-ri PembeAnkaKusu
Iyiyim kuzum, aslında sık sık okuyorum burayı, kopulmuyorNasılsın canım, özledik senimaşallah ısırmalık olmus prenses, tam sevilmelltir şimdi
Merhaba bende 5+2 de sadece kese gördüm yolk göremeyince biraz endişelendim sizin gebeliğiniz sağlıkla ilerledi mi?Benım ikizlerden bırı 5+3 biri 5+2 ydı birinin içinde yolk vardı, birinde yoktu, hatta doktor demıstı kı saatlerin bıle onemi var demıstı.. Tekılse zaten cok rahat gorulur
Yolk için erken gibi keseyi gördünüz şükür inşaAllah yolkuda kalp atımınıda duyarsınız bu seferMerhaba bende 5+2 de sadece kese gördüm yolk göremeyince biraz endişelendim sizin gebeliğiniz sağlıkla ilerledi mi?
HayırBen çikolata kistim için bekarken gitmiştim, her seferinde baska doktor denk geliyodu senin nasıl oluyor, özel muayanesine falan mi gidiyosun
Hayır doktordan telefon bekliyorum bu ay inde ya da temmuzda ama Temmuz bana uymuyor görünüyor bakalım..En güzeli olsun hakkında
Tarihi belli mi cnm?
Yeni okudum inşallah şu önündeki süreci de güzelce atlatırsın da sonra güzel haberler arka arkaya gelirHayır
Ben tüm süreci orada başlattım aşılamaları yaptırmıştım, asistan bakıyor ama Işıl hanım ile görüşmek istiyorum dediğim onlar çağırıyor genelde iletişim de zorlanmadım zaten aşılama hastası olduğum için kendisinin hep ilgilendi.
Çok teşekkür ederim sen ne süreçtesin??Hayırlısı olsun canım hakkında
Umarım sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor?.Yeni okudum inşallah şu önündeki süreci de güzelce atlatırsın da sonra güzel haberler arka arkaya gelir
Demek bana asistanlar bakıyordu cnm o zamanlar bilmiyodum ben değişik doktor bakıyor sanıyodumHayır
Ben tüm süreci orada başlattım aşılamaları yaptırmıştım, asistan bakıyor ama Işıl hanım ile görüşmek istiyorum dediğim onlar çağırıyor genelde iletişim de zorlanmadım zaten aşılama hastası olduğum için kendisinin hep ilgilendi.
Güzel haberler gelecek sizden de yaz ayı güzel hamiş geçireceksiniz hayırlısıylaHayır
Olacak inşallah sen gönlünü ferah tut hele böyle önemli operasyonlar sonrası cidden şans artıyor benim öyle oldu inşallah sana da vesile olsunUmarım sen nasılsın gebelik nasıl gidiyor?.
Asistanlar var canım tabi ki, onlar süreci doktor hanıma iletiyor bazen görüşebiliyorsun bu şekilde yürüyor genelde süreç her an muhattap olamayabiliyorsun..Demek bana asistanlar bakıyordu cnm o zamanlar bilmiyodum ben değişik doktor bakıyor sanıyodum
Oh çok sevindim senin için,Olacak inşallah sen gönlünü ferah tut hele böyle önemli operasyonlar sonrası cidden şans artıyor benim öyle oldu inşallah sana da vesile olsun
Şimdilik sakin gidiyor zaten daha çok erken ne kendimi çok kaptırıyorum ne de karamsarım tevekkül ile bekliyorum işte
Ay ne güzel diyorsunuz inşllah diyelimGüzel haberler gelecek sizden de yaz ayı güzel hamiş geçireceksiniz hayırlısıyla
Hsg zamanı etkilemiyor cnm, sonucta hormonlarını etkileyecek bi islem deıl.kızlar çarşamba günü hsg çekildim, doktor korunmana gerek yok dedi, 3 gün antibiyotik kullandım, perşembe yumurtlama görünüyor ama dün fena yumurtalık ağrm ve akıntım oldu. test yaptım silik. yumurtlama görünmüyor. yine de değerlendirdik. hsg yumurtlama zamanını değiştiriyor mu? yumurtlama değilse bu ani sancı neden olmuş olabilir?
bir de sizden özenip artımed aldım, bu ay bize uğur olsunSohrab
Evet cok normal, yarın gitseniz görebilirsiniz belkı de, ben 6+1de iki bebegımin de kalp atısını duymuştumMerhaba bende 5+2 de sadece kese gördüm yolk göremeyince biraz endişelendim sizin gebeliğiniz sağlıkla ilerledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?