- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.340
- 598
Adetın su zamanı yapılacak gıbı bellı bı tarh oluyor mu onda da acabaHayır doktordan telefon bekliyorum bu ay inde ya da temmuzda ama Temmuz bana uymuyor görünüyor bakalım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetın su zamanı yapılacak gıbı bellı bı tarh oluyor mu onda da acabaHayır doktordan telefon bekliyorum bu ay inde ya da temmuzda ama Temmuz bana uymuyor görünüyor bakalım..
Hayır olmuyormuş, histereskopi de oluyor genellikle.Adetın su zamanı yapılacak gıbı bellı bı tarh oluyor mu onda da acaba
Aynen hele bi şu tarih belli olsun bir atlat daOh çok sevindim senin için,
Umarım güzel geçer operasyon bakalım tarih netleşsin..
Olsun cnm iyi olsun da doktorun en önemlisi o,vesile olsun inşallah bebeğine kavusmana, dualarım seninleAsistanlar var canım tabi ki, onlar süreci doktor hanıma iletiyor bazen görüşebiliyorsun bu şekilde yürüyor genelde süreç her an muhattap olamayabiliyorsun..
Betamın sıfırlanmasını bekliyorum. Sonra ben Eylül ekime kadar dinlenicem canımÇok teşekkür ederim sen ne süreçtesin??
İnşallahOlsun cnm iyi olsun da doktorun en önemlisi o,vesile olsun inşallah bebeğine kavusmana, dualarım seninle
Belki benzer zamanlara güzel haberler veririzBetamın sıfırlanmasını bekliyorum. Sonra ben Eylül ekime kadar dinlenicem canım
Belli mi olur evet inşallahBelki benzer zamanlara güzel haberler veririz
Günaydın kızlar
Şu maviş test sitede sadece bana negatif göründü sanırım
Senın kac gun var adete canım? Benım 2 gun, olsaydı cıkardı silikCanım canım gel sarılalım ben de yaptım sabah, negatif
Benim yumurtlama 10. Gün, adetime 5 gün var. Ben de olsa çıkardı diye düşünüyorum silik de olsaSenın kac gun var adete canım? Benım 2 gun, olsaydı cıkardı silik
Senın suan muallak canım yarın bidaha yap benceBenim yumurtlama 10. Gün, adetime 5 gün var. Ben de olsa çıkardı diye düşünüyorum silik de olsa
Senın suan muallak canım yarın bidaha yap bence
Ben yumurtlamadan sonra hareket etmeye korkuyorum ya, acaba orada mı yanlıs yapıyorumYaparım heralde canım, iflah olmaz bir test canavarıyım maalesef
Bir de son 3 gündür fazlaca bir sol bacak ağrım var; daha doğrusu kalça içi gibi kasık gibi. Yürüyüş yapıyordum acaba abarttım mı bilmiyorum Hayırlara çıkar inşallah
Yaptım canm, negatif, önümüzdeki aya bakıcazSohrab kuzu nasi durumlar, test yapacak misin
Hayır sohrab ben adete 3 gün barken çıkmadı ertesi gün yaptım çıktı belli olmaz canım sen yarın bidaha yaoipSenın kac gun var adete canım? Benım 2 gun, olsaydı cıkardı silik
Karartı bıle yoktu ama testte, kuruma cızgısı bıle cıkmadı, bekledim deHayır sohrab ben adete 3 gün barken çıkmadı ertesi gün yaptım çıktı belli olmaz canım sen yarın bidaha yaoip
Günaydın kızlar
Şu maviş test sitede sadece bana negatif göründü sanırım
Vakti geldiğinde o iki çizgi çok güzel çıkacakCanım canım gel sarılalım ben de yaptım sabah, negatif
5 gün çok erken canım, ihtimal olabilirBenim yumurtlama 10. Gün, adetime 5 gün var. Ben de olsa çıkardı diye düşünüyorum silik de olsa