• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Büyüdüler teyzesi 5 aylıklar ama tabi erken doğum olduğu için dün düzeltilmiş 3 aylık oldular daha çok şükür 🤗💙 zaman çok hızlı geçiyor ama bazen de hiç geçmiyor gibi çözemedim gitti 😅 senin ağrıların falan geçti mi nasılsın?
Oyy maşallah 🧿zaman çok çabuk geçiyor ben hiç birşey anlamıyorum
Çok fazla kalmadı ağrı çok şükür zamanla olanda geçecek inşallah ben daha fazlasını bekliyordum bu çok zorlamadı 🙏

Selam herkese
Umarım herkes ve herkesin bebişi iyidir 🌿🌿

Merhabalar canım, bebek kısmına bir şey diyemeyeceğim ama 😅 ben iyiyim çok şükür. Yumurtlama 8. Gündeyim. Fakat bu ay çatlamayi değerlendiremedik gibi oldu. Eşim ikidir bu ovülasyon olayından etkileniyor. Vardır bunda da bir hayır 🤷🏻‍♀️
Kızımın mezuniyet işleri vs yorucuydu bu hafta, bakalım bekliyoruz.

Sen nasılsın, nasıl gidiyor?

Merhabalar canım, bebek kısmına bir şey diyemeyeceğim ama 😅 ben iyiyim çok şükür. Yumurtlama 8. Gündeyim. Fakat bu ay çatlamayi değerlendiremedik gibi oldu. Eşim ikidir bu ovülasyon olayından etkileniyor. Vardır bunda da bir hayır 🤷🏻‍♀️
Kızımın mezuniyet işleri vs yorucuydu bu hafta, bakalım bekliyoruz.

Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
Ne mutlu ki bir güzel kız annesinin, ben iyiyim sağlığım iyi 🙏🏻 Laparoskopi olmam gerekiyor onun için doktorun aramasını bekliyorum🎈

Meraba kızlar hepimiz umarım iyisinizdir ben iki gündür mide bulantısı yaşamaya başladım bugün kustumda fazlaca🤭ilk çocuğumda böle erkenden başlamıştı kaybettiğim bebeğimdede ve yine başladı sağlıkla devam etsinde tek bunlar bile üzmüyor beni hepinize mıhteşem haftalar…
Bende senin gibi erkenden başlamıştım cnm zor oluyor ama sonu güzel olur inşallah 😍

Meraba kızlar hepimiz umarım iyisinizdir ben iki gündür mide bulantısı yaşamaya başladım bugün kustumda fazlaca🤭ilk çocuğumda böle erkenden başlamıştı kaybettiğim bebeğimdede ve yine başladı sağlıkla devam etsinde tek bunlar bile üzmüyor beni hepinize mıhteşem haftalar…
Icınde zencefil olan vitamin kullan canımm, ben ikizlerde Hıc bulantı cekmedım, meger zencefil varmıs vitamininin ıcınde.. Ben gevitamax kullanıyordum.. Kese gorur gormez baslamıstı doktor, depoları dolduralım demıstı

Back