• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karartı bıle yoktu ama testte, kuruma cızgısı bıle cıkmadı, bekledim de 😂
Tarihini tam hatırlamıyom aslında kaçgün kala olduğunu ama bi gün önce yaptığımda hiç ama hiçbişey yoktu ertesi gün yaptım silik çıktı artı med de hayırlısı olsun tabi ama bakalım neler olacak canım bekleyelim bi

Sohrab Sohrab kuzum adete kadar bekle. artımedin olayı yükselmedikçe göstermemesiymiş. yani ondan çizgi görünce anlıyosun ki var. yalancı pozitif falan yok. sen perşembe tekrarla.
Persembe adet gunu, yarın yine yapayım bakalım, ama bugun olsaydı cıkardı diye dusunuyorum.. Karartı bıle yoktu

Kızlar 6+4 üm 2 günde 1 kanamam geliyor (bu 4. Oldu) iğne yapıyorum yavaş yavaş kesilip kahverengiye dönüyor. bense halen duruma alışamadım. Her kan gördüğüm de yüreğim hopluyor. Var mı böyle sürekli kanaması olan doktorlarınız neler diyor?

Kızlar 6+4 üm 2 günde 1 kanamam geliyor (bu 4. Oldu) iğne yapıyorum yavaş yavaş kesilip kahverengiye dönüyor. bense halen duruma alışamadım. Her kan gördüğüm de yüreğim hopluyor. Var mı böyle sürekli kanaması olan doktorlarınız neler diyor?

Geçmiş olsun, aspirin ya da kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?

2 günde bir proluton iğne, sabah akşam progestan kullanıyorum.
Benimde bugün kafam takıldı kan sulandırıcı ya ne zmn baslayacagim acaba. Doktor çok da yoğun unuttu mu acaba.

2 günde bir proluton iğne, sabah akşam progestan kullanıyorum.
Benimde bugün kafam takıldı kan sulandırıcı ya ne zmn baslayacagim acaba. Doktor çok da yoğun unuttu mu acaba.
Pıhtılasmanız var mı? Kan uyusmazlıgı var mı?

Benım ilk kanamam 5+3te olmustu, oksapar kesildi dırek(pıhtılasmam yok) Pruluton haftada iki yapmıstım, Prulutona ragmen kesilmedi mı?

Kan uyusmazlıgı da varsa rhogam yapılması gerek ilk kanamada

Kan uyuşmazlığı yok adet kanaması gibi kanamam oluyor iğne yapıyorum kahveye dönüp bitiriyor 2 günde 1 iğne saatine yakın kanama geliyor yine iğneyle kesiliyor.pihtilasma konusunda bilgim yok ama doktor 1 hafta sonra kan sulandırıcı ya başlarız demişti.

Kan uyuşmazlığı yok adet kanaması gibi kanamam oluyor iğne yapıyorum kahveye dönüp bitiriyor 2 günde 1 iğne saatine yakın kanama geliyor yine iğneyle kesiliyor.pihtilasma konusunda bilgim yok ama doktor 1 hafta sonra kan sulandırıcı ya başlarız demişti.
Doktorunuz ne soyledı peki, kontrole gittiniz mi, kese ıcınde mı kanama alanı? Benım de kanamalarım oldu ama, kese ıcınde deıldı, nerden geldıgını cozememeıstık hatta

Gitmez miyim hiç evde duramadim ki .2 günde bir hastaneye yatıp kanama durunca cikiyorum.Doktor kontrolundeyim sürekli kanama alanı var demisti kese düzgün kalp atışı var. Şimdi de 1hafta sonrasina randevu verdi.

Sohrab Sohrab doğum günün kutlu olsun canım 🎉🥰💙 çok mutlu bir sene olsun amiiin 🤗🤲🏻
Yaaa bugün onun doğum günü değil mi 🥰🥰 Sohrab Sohrab topiğimizin biriciği doğum günün kutlu olsun 🥰Rabbim yeni yaşında gönlünden geçen ne varsa senin için en hayırlı şekilde versin 💜🎈

Back