Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya tamam canım hemen deneyim böle baya kötü oluyorum sonu güzel olsunda tek Allahın izniyle

Usg de bir tüpte şiş görünüm gördü doktor..
Bu yüzden canım belki de ikisi de alınacak belli değil..
Rahım fılmı cekılmıstın orda bellı deıldı deıl mı? Sen dıs gebelık falan da gecırmedın oyle bılıyorum.. Insallah bısey olmaz, rabbim yardımcın olsun canım

Ya tamam canım hemen deneyim böle baya kötü oluyorum sonu güzel olsunda tek Allahın izniyle
Hatta ben doktora sormustum benım bulantı yok iyi mi kötü mü bilemedim demıstım, o da ikizlerde olur aslında dedi zencefil katkılı vitaminler azaltıyor demıstı

Rahım fılmı cekılmıstın orda bellı deıldı deıl mı? Sen dıs gebelık falan da gecırmedın oyle bılıyorum.. Insallah bısey olmaz, rabbim yardımcın olsun canım
Hayır filmse belli değildi ikinciyi çekildim orda da açık olduğu rapor edildi ama usg de şiş bir görünüm var..
Amin canım teşekkür ederim

Evet iki tüpümde alınırsa doğrudan tüp bebek seçeneği kalıyor.
Biri giderse 3 ay kadar doğal dener sonra tedaviye başlarım diye niyetleniyorum
İnşallah alınmaz canım neden alınsın bir sorun var mıydı

İnşallah alınmaz canım neden alınsın bir sorun var mıydı
İki hsg de de tüpler açıktı ama usg de doktor birini şiş olarak gördü..
Zaten ben bu süreçte o kadar çok kontrole gidip emin olmak istedim ki çağırdım galiba..
Laparoskopi esnasında Belli olacak tüplerin durumu işlevini yerine getirip getirmediği..

İlk düşük yaptıgımda yanımdaki yatakta yatan kız da Laporoskopı olmustu, doktoru geldı kendıne gelınce, ikisinin de acılmadıgını soyledı, önümüdeki ay tüp tedavisine baslayacaklarını soyledı..kız 2 saat agladı nerdeyse, telefonda konusuyor bidaha aglıyo.. Biz arkadaş olduk kızla, tedavisi basladı, 3 tane orta kalite bıle denemeyecek embrıyosu oldu, ikisi hemen taze transfer edildi, şuanda 7 aylık çok ama çok tatlı bi kızı var
Vardır bir hayır bunda da canım, o bebıs bı sekılde gelecek kollarına, bıraz yorucak bu surecte ama cok kıymetli olcak

Ah canım, inşallah
Bu ara ben de hiç olmadığım kadar umutluyum, gebelik haberimin yakın olduğunu hissediyorum..şu laparoskopi sürecini atlatayım nasibim benimle olacak inşallah

Doktordan çok memnunum soru işareti bırkamıyor hiç..
Verdiği hizmet de çok güzel, tedavi süreçlerini doğru yönetiyor..
İnşallah canım sağ olasın
Ben çikolata kistim için bekarken gitmiştim, her seferinde baska doktor denk geliyodu senin nasıl oluyor, özel muayanesine falan mi gidiyosun

Ah canım, inşallah
Bu ara ben de hiç olmadığım kadar umutluyum, gebelik haberimin yakın olduğunu hissediyorum..şu laparoskopi sürecini atlatayım nasibim benimle olacak inşallah
En güzeli olsun hakkında
Tarihi belli mi cnm?

Ah canım, inşallah
Hayırlısı olsun canım hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…