• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamada ille o gün mü döllenme olması gerekiyor ki spermleri bırakıyorlar ama çatlatma iğnesi yumurtayı ne zaman çatlatırsa o zaman döllenme olmaz mı 😅 ay yok mu bi biyoloji öğretmeni bizde her çeşit öğretmen vardı ama 😂 o da belki senin gibi minnoş bir kız olacaktır annesiii hadi ben ilk tahmini yapayım kız diyoruuum 🤗🥰💖🌸 şaka bir yana nasip tabi biz tahmin yürütüyoruz kuzum hayırlısı olsun yeter 💙
Çatlamadan sonra max.2 gun sonraya kadar dollenme olabılır, yanı asılamadan in yapıldığı saat deılde o saatten 36 saat sonraya kadar gerceklesebılır.. Benım ikinci aşılama negatifti, hoca erken yaptın testı diyerek 2 gun daha bekletmıstı beni..

Aşılamada ille o gün mü döllenme olması gerekiyor ki spermleri bırakıyorlar ama çatlatma iğnesi yumurtayı ne zaman çatlatırsa o zaman döllenme olmaz mı 😅 ay yok mu bi biyoloji öğretmeni bizde her çeşit öğretmen vardı ama 😂 o da belki senin gibi minnoş bir kız olacaktır annesiii hadi ben ilk tahmini yapayım kız diyoruuum 🤗🥰💖🌸 şaka bir yana nasip tabi biz tahmin yürütüyoruz kuzum hayırlısı olsun yeter 💙

Tabiki öncelik sağlıklı olsun diyoruz ama illaki bir tahmin olacak çevrem his mi canları mı öyle istiyor kız diyor bir erkek hisseden benim 😂🥰cidden hiç biyoloji yok gibi 🙈bilmiyorum ben bu kez hiç ölçüme takılmıyorum galiba onca olay sonrası sakin kalmayı öğrendim 🙈
Summerwinter Summerwinter biyolojıcı dıye hatırlıyorum, ayıp ediyorsunuz kadro tamam biz de 🥰 anaokulu rehberlikçimiz bıle var

Şurda ne kaldı 12.haftaya🥰
Cidden bazen benden bahsetmiyoruz gibi geliyor 🙈ben yeni yeni fark ediyorum rahim inceliği içten içe hiç geçmeyecek ve hiç tutunmayacak artık hissi beni baya yıpratmış, işin içinde bu kadar fark etmemiştim😅bundan galiba ben bunu yaşayabildim ya günün her anı aklıma burdan kim gelirse dua ediyorum resmen kendime de hepimize de bunun şükrünü cidden ne yapsam ödeyemiyorum sanki 🥰

Cidden bazen benden bahsetmiyoruz gibi geliyor 🙈ben yeni yeni fark ediyorum rahim inceliği içten içe hiç geçmeyecek ve hiç tutunmayacak artık hissi beni baya yıpratmış, işin içinde bu kadar fark etmemiştim😅bundan galiba ben bunu yaşayabildim ya günün her anı aklıma burdan kim gelirse dua ediyorum resmen kendime de hepimize de bunun şükrünü cidden ne yapsam ödeyemiyorum sanki 🥰
Canım benım yaa 🥰 Allah razı olsunn, rabbim senın de karsına senın gibi ıyı kalpli düşünceli insanlar cıkarsın hep ❤️🤲🏻

Merhaba bu sayfaya yolu düşen arkadaşlarım.. Hepimiz benzer tecrubelere sahibiz..sormak ıstediğiniz sorularınız olursa seve seve yardımcı oluruz, bundan sonrasında daha bilinclı adım atmak çok önemli çünkü.. insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız 🥰🙏🏻

Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam :KK68:

Aşağıdaki tablo düşük yaptıktan sonra yeniden gebe kalıp bebeklerini sağlıkla kucagına alan ve kucagına almak için gün sayan annelerimizin tablosudur ❣️

KULLANICI ADIBAT
@Katre-i Matemm25.12.2020 :emir_bebek:💗
@Kalbim7321.01.2021 :emir_bebek:💙
@Liloss27.01.2021 :emir_bebek:💙
@kelebek333310.02.2021 :emir_bebek:💙
@Smyrra17.03.2021 :emir_bebek:💙
@Teneffus Zili22.03.2021 :emir_bebek:💗
Summerwinter Summerwinter 27.03.2021 :emir_bebek:💗
@Elikan26.04.2021 :emir_bebek:💗
@Rhea Silvia13.05.2021 :emir_bebek:💙
@PembeAnkaKusu01.06.2021 :emir_bebek:💗💙
@burcusami09.06.2021 :emir_bebek:💙
@celiklady12.08.2021 :emir_bebek:💙
@windream20.08.2021 :emir_bebek:💙
@Dh12091030.08.2021 :emir_bebek:💙
@newnew29.09.2021 :emir_bebek:💙
@Bonncuk05.10.2021 :emir_bebek:💙
@-C-A-N-A-N-09.10.2021 :emir_bebek:💙
@karaca344321.10.2021 :emir_bebek:💗
@senistiyorruj25.10.2021:emir_bebek:💙
@Doktoraliguru16.11.2021 :emir_bebek:💗💙
@Lalalala115.12.2021:emir_bebek:💙
@Selizay01.04.2022:emir_bebek:
Ha-ri Ha-ri 16.05.2022 :emir_bebek:
@Yazin Sevinci03.06.2022 :emir_bebek:
Merhaba beni de gruba eklermisiniz. 27 Nisan'da kürtaj oldum (11 .hafta da kanama geldi bebeğin kalp atışı yok gelişimi 8.haftada durmuş denildi)
Adet görmeden hamile kaldım.6+3 um.

Back