Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy maşallah zaman çok çabuk geçiyor ben hiç birşey anlamıyorum
Çok fazla kalmadı ağrı çok şükür zamanla olanda geçecek inşallah ben daha fazlasını bekliyordum bu çok zorlamadı

Selam herkese
Umarım herkes ve herkesin bebişi iyidir

Merhabalar canım, bebek kısmına bir şey diyemeyeceğim ama ben iyiyim çok şükür. Yumurtlama 8. Gündeyim. Fakat bu ay çatlamayi değerlendiremedik gibi oldu. Eşim ikidir bu ovülasyon olayından etkileniyor. Vardır bunda da bir hayır
Kızımın mezuniyet işleri vs yorucuydu bu hafta, bakalım bekliyoruz.

Sen nasılsın, nasıl gidiyor?

Ne mutlu ki bir güzel kız annesinin, ben iyiyim sağlığım iyi Laparoskopi olmam gerekiyor onun için doktorun aramasını bekliyorum

Meraba kızlar hepimiz umarım iyisinizdir ben iki gündür mide bulantısı yaşamaya başladım bugün kustumda fazlacailk çocuğumda böle erkenden başlamıştı kaybettiğim bebeğimdede ve yine başladı sağlıkla devam etsinde tek bunlar bile üzmüyor beni hepinize mıhteşem haftalar…

Bende senin gibi erkenden başlamıştım cnm zor oluyor ama sonu güzel olur inşallah

Icınde zencefil olan vitamin kullan canımm, ben ikizlerde Hıc bulantı cekmedım, meger zencefil varmıs vitamininin ıcınde.. Ben gevitamax kullanıyordum.. Kese gorur gormez baslamıstı doktor, depoları dolduralım demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…