İnşallah canımDüzelecek insallah
Uzman ogretmenliğe basvurdun mu cnm?
Basvurdun, sınırdanİnşallah canım
Yok benim daha 7.yılımSen başvurdun mu?
Yani mantıklı canım olabilirBasvurdun, sınırdan
Tezli veya tezsiz yuksek lisans kabul ediliyor, 3 yılda halledersin bence, sınav derdinden kurtulursun
Sendikalardan iş cıkmaz, ilk basta herkes itiraz etti ama sımdı herkes sınava girecek, bır de kontenjan sınırı yokmus 70 ustu alan gececek..Yani mantıklı canım olabilir
Belkide iptal olur ben girene kadar diyorum
Oyy maşallahBüyüdüler teyzesi 5 aylıklar ama tabi erken doğum olduğu için dün düzeltilmiş 3 aylık oldular daha çok şükürzaman çok hızlı geçiyor ama bazen de hiç geçmiyor gibi çözemedim gitti senin ağrıların falan geçti mi nasılsın?
Aminn canımm Allah razı olsunB Bonncuk çok sevindim kuzum evladınızla bir ömür mutluluk dilerim sağlıkla
Y Yazin Sevinci hayırlı olsun canım Rabbim tamamına erdirsinsağlıkla kavuşun
Doğru diyorsun herkes itiraz etse de paşa paşa giriyor sınavaSendikalardan iş cıkmaz, ilk basta herkes itiraz etti ama sımdı herkes sınava girecek, bır de kontenjan sınırı yokmus 70 ustu alan gececek..
Sessizlik olmasın bidaha
Cidden öyle, esip gürleyen arkadaslar vardı, okul grubunda kitap paylasimını ilk onlar yaptıDoğru diyorsun herkes itiraz etse de paşa paşa giriyor sınava
Selam herkese
Umarım herkes ve herkesin bebişi iyidir
Ne mutlu ki bir güzel kız annesinin, ben iyiyim sağlığım iyiMerhabalar canım, bebek kısmına bir şey diyemeyeceğim amaben iyiyim çok şükür. Yumurtlama 8. Gündeyim. Fakat bu ay çatlamayi değerlendiremedik gibi oldu. Eşim ikidir bu ovülasyon olayından etkileniyor. Vardır bunda da bir hayır
Kızımın mezuniyet işleri vs yorucuydu bu hafta, bakalım bekliyoruz.
Sen nasılsın, nasıl gidiyor?
ElhamdulillahNe mutlu ki bir güzel kız annesinin, ben iyiyim sağlığım iyiLaparoskopi olmam gerekiyor onun için doktorun aramasını bekliyorum
Ne güzel bir Dilek bu çok içten kabul ediyorum dileğini çok teşekkür ederimElhamdulillah
En güzeli sana nasib olacak biliyorum
Bende senin gibi erkenden başlamıştım cnm zor oluyor ama sonu güzel olur inşallahMeraba kızlar hepimiz umarım iyisinizdir ben iki gündür mide bulantısı yaşamaya başladım bugün kustumda fazlacailk çocuğumda böle erkenden başlamıştı kaybettiğim bebeğimdede ve yine başladı sağlıkla devam etsinde tek bunlar bile üzmüyor beni hepinize mıhteşem haftalar…
Laporoskopı neden? Tüplerde problem mi cıktı cnm?Ne mutlu ki bir güzel kız annesinin, ben iyiyim sağlığım iyiLaparoskopi olmam gerekiyor onun için doktorun aramasını bekliyorum
Icınde zencefil olan vitamin kullan canımm, ben ikizlerde Hıc bulantı cekmedım, meger zencefil varmıs vitamininin ıcınde.. Ben gevitamax kullanıyordum.. Kese gorur gormez baslamıstı doktor, depoları dolduralım demıstıMeraba kızlar hepimiz umarım iyisinizdir ben iki gündür mide bulantısı yaşamaya başladım bugün kustumda fazlacailk çocuğumda böle erkenden başlamıştı kaybettiğim bebeğimdede ve yine başladı sağlıkla devam etsinde tek bunlar bile üzmüyor beni hepinize mıhteşem haftalar…
Usg de bir tüpte şiş görünüm gördü doktor..Laporoskopı neden? Tüplerde problem mi cıktı cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?