• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktordan geldim 🥰takvim 7+4 ama 7 haftalık çıktı ölçüm ama kalp atışı 158 doktor herşey yolunda dedi şükür 🥰
Oh maşşallah çok şükür kuzuuum 🙏🏻🥰 ay teyzesi kurban olsun kalbi de atarmış minnoşun hep sağlıkla devam etsin amiiin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙 Geç döllenme olmuş demek ki hiç takılma cidden
Hiç takılmıyorum gerçekten önceki sağlıksızmış diyorum çünkü diğeri böyle ilerlemedi hiç daha bir tuhaftı sanki ama şimdi çok şükür 🥰
Dimi ya ben de öyle demiştim sağlıklı gebelik görünce ilkinin sağlıksız olduğu belliymiş aslında. Bence doktor da anlamıştır ama çıkmadık candan ümit kesilmez diye bana söylememiş kalp atışı vardı çok yavaştı ve doğru düzgün bebek oluşmamıştı sonraki gebeliğimde aaa böyle mi oluyormuş demiştim. Genetik bir problem vardı diye düşünüyorum şimdi ilk gebeliklerde daha çok oluyormuş büyüklerimizde de hep vardır ya ilk düşük oldu diyenler öyle bir şey heralde. Çok şükür ama bu sağlıklı olacak inşallahh kuzum sen de hissetmişsin zaten 🤲🏻🥰

Kızlar selam Aralık sonu gelişim olmaması ve kalp durması sonucu 9 haftalıkken kürtaj oldum şubattan beri deniyoruz ama pek de denk getiremedik az ilişki oldu eşimde biraz sorun vardı falan..
neyse bu ay gynoseed jel aldım ve tahmini bir şekilde jelle gelen 3 ovulasyon testini kullandım 12. Gün pik 13-14 silikti. Biz de 12. Ve 13. Günü jelle birlikte değerlendirdik
Testlere göre şuan hamileyim kan sonucunun da çıkmasını bekliyorum
Oh maşallah sağlıkla devam etsin.

Ben de hem bu mavi artimed testi görüyordum denerken ondan yapacağım diye karar almıştım ve öyle öğrenmiştim gebeliğimi😇

Sohrab Sohrab senin test zamanın ne vakit?

Silik testin oldugu gunden 9 gun sonra mı test yapmıs oldunuz ilk

Mavıste de mı cıktı kuruma cızgısı?
Pembe kapaklı olan prodoctor ilk yaptığım test 9. Gün ovulasyonda silikleşmeyi gördüğüm günle birlikte 9. Gün yapmış oldum. Mavide kuruma görmedim hiç bir zaman

Ben de hem bu mavi artimed testi görüyordum denerken ondan yapacağım diye karar almıştım ve öyle öğrenmiştim gebeliğimi😇

Teşekkür ederim ☺️ erken gebeliklerde hemen çıktı ama güven yok tabi ki. Artımed i yapınca bunda çıkarsa vardır diyerek yapıyorum artık test 😂 Allah hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin 🙏🏻

Darısı bana ınsallah, cıdden forumda herkeste bu testten var sanki 🥰16 haziran bat cnm bılmıyorum once yapar mıyım

Pembe kapaklı olan prodoctor ilk yaptığım test 9. Gün ovulasyonda silikleşmeyi gördüğüm günle birlikte 9. Gün yapmış oldum. Mavide kuruma görmedim hiç bir zaman
Tesekkür ederim canım, o zaman pik günü yaptıgınız ılsıkı den dollenmıs yumurta 🥰

Tesekkür ederim canım, o zaman pik günü yaptıgınız ılsıkı den dollenmıs yumurta 🥰
İnşallah sağlıkla tutunsunlar.. peş peşe doğum haberlerimizi vermek nasip olsun 💞🍀🙏🏻 Benim kasıklarımda acayip bir baskı ve çok sık WC ye çıkma başlayınca yaptım testi bu arada. Çünkü diğer 2 gebelikte de böyle olmuştu. Sen de güzel haberlerle gel inşallah rabbim bu sefer yarım bırakmasın tamamlasın 🤲🏻

Türkan Şoray kurallarım var benim de adet geçmeden yapmazdım, bir kaç defa yaptım iyice stres oldum Çünkü.

İnşallah güzel haberlerle geleceksin❤️
Aynen, ben de ikizlerde test yapmaya korkmustum, dırek kan testı vermıstım, idrar testını kanda pozitif gördükten sonra yapmıstım 😅

İnşallah sağlıkla tutunsunlar.. peş peşe doğum haberlerimizi vermek nasip olsun 💞🍀🙏🏻 Benim kasıklarımda acayip bir baskı ve çok sık WC ye çıkma başlayınca yaptım testi bu arada. Çünkü diğer 2 gebelikte de böyle olmuştu. Sen de güzel haberlerle gel inşallah rabbim bu sefer yarım bırakmasın tamamlasın 🤲🏻
Aminn canım, tabı once hamıle kalmam gerek ☺️
ınsallah saglıkla devam eder hayırlısıyla kucagına alırsın❤️

Sağlıkla gelsin hayırlısıyla canım benim hiç sorun değil önden gwriden gelmesi şükür bugününe❤️
Yaa 😂😂nasıl dayanacan dimi bende perşembe yine gidecem bakalım arayı açımcada insan duramıyor😂
Kuzum çok şükür gözün aydın.
1 hafta önde 1 hafta geride İnan hiçbiri önemli değil, yumurta ve spermin ne zaman birleştiğini bilmiyoruz sonuçta.

Ben ilk dönem her hafta gittim 12. Haftaya kadar :)

Sonra 2 haftaya bir şimdi de 3 haftaya bire düştü.
Duramaz kendini merakta kalmış hissedersen beklemez gidersin sende. Nasıl rahat edeceksen🫠
Bu kez ben kendim dedim hocam haftaya gelmeyeyim diye çünkü tamam korkuyorum ama her hafta kalp sesi dinlemek de yada ultrason da bebeye zarar kendim de cidden aşırı geriliyorum. Zihnim rahat tevekkül ettim Allah korusun kalp yine duracaksa her hafta gitsem de elden bişey gelmez mantığına girdim🙈ha bir ay sonra gel dese ona şuan dayanamazdım o ayrı ama 13 gün dayanılmaz değil 😅

Oh maşşallah çok şükür kuzuuum 🙏🏻🥰 ay teyzesi kurban olsun kalbi de atarmış minnoşun hep sağlıkla devam etsin amiiin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💙💙💙 Geç döllenme olmuş demek ki hiç takılma cidden

Dimi ya ben de öyle demiştim sağlıklı gebelik görünce ilkinin sağlıksız olduğu belliymiş aslında. Bence doktor da anlamıştır ama çıkmadık candan ümit kesilmez diye bana söylememiş kalp atışı vardı çok yavaştı ve doğru düzgün bebek oluşmamıştı sonraki gebeliğimde aaa böyle mi oluyormuş demiştim. Genetik bir problem vardı diye düşünüyorum şimdi ilk gebeliklerde daha çok oluyormuş büyüklerimizde de hep vardır ya ilk düşük oldu diyenler öyle bir şey heralde. Çok şükür ama bu sağlıklı olacak inşallahh kuzum sen de hissetmişsin zaten 🤲🏻🥰
Vallahi geç değil tam aşılamada oldu ise de yapacak bişey yok bu ölçüme şuna buna göre de değişiyordur herhalde yapacak bişey yok sağlıkla ilerlesin de 🙈

Hem sağlıklı olacak umudu var hemde bir şekilde tevekkülü öğrendik gibi önden veya geriden nasıl gelirse gelsin nasipte ne varsa o olacak 🥰

Çok şükür canım hep böyle devam etsin, benimkiler 1 haftaya yakın öndenn giderdi gelişimleri ama kaybettim, hiç önemli değil yeter ki sağlıkla ilerlesin
Sen nasılsın, nasıl hissediyorsun, mide bulantın falan var mı
Çok şükür iyiyim mide bulantım yok bazen bir an bir kokudan tiksinip bir içim kalkacak gibi oluyor geçiyor birde göğüsler sert işte başka belli olan bişey yok 🙈çok şükür kızlara dediğim gibi Rabbim ne derse o olur ölçüme çok takmıyorum bende hayırlı sağlıklı ise Rabbim bir şekil nasip edecektir kafaya taksam sanki değiştirebilecek miyim olacakları öyle bakıyorum

Vallahi geç değil tam aşılamada oldu ise de yapacak bişey yok bu ölçüme şuna buna göre de değişiyordur herhalde yapacak bişey yok sağlıkla ilerlesin de 🙈

Hem sağlıklı olacak umudu var hemde bir şekilde tevekkülü öğrendik gibi önden veya geriden nasıl gelirse gelsin nasipte ne varsa o olacak 🥰
Aşılamada ille o gün mü döllenme olması gerekiyor ki spermleri bırakıyorlar ama çatlatma iğnesi yumurtayı ne zaman çatlatırsa o zaman döllenme olmaz mı 😅 ay yok mu bi biyoloji öğretmeni bizde her çeşit öğretmen vardı ama 😂 o da belki senin gibi minnoş bir kız olacaktır annesiii hadi ben ilk tahmini yapayım kız diyoruuum 🤗🥰💖🌸 şaka bir yana nasip tabi biz tahmin yürütüyoruz kuzum hayırlısı olsun yeter 💙

Aşılamada ille o gün mü döllenme olması gerekiyor ki spermleri bırakıyorlar ama çatlatma iğnesi yumurtayı ne zaman çatlatırsa o zaman döllenme olmaz mı 😅 ay yok mu bi biyoloji öğretmeni bizde her çeşit öğretmen vardı ama 😂 o da belki senin gibi minnoş bir kız olacaktır annesiii hadi ben ilk tahmini yapayım kız diyoruuum 🤗🥰💖🌸 şaka bir yana nasip tabi biz tahmin yürütüyoruz kuzum hayırlısı olsun yeter 💙
Tabiki öncelik sağlıklı olsun diyoruz ama illaki bir tahmin olacak çevrem his mi canları mı öyle istiyor kız diyor bir erkek hisseden benim 😂🥰cidden hiç biyoloji yok gibi 🙈bilmiyorum ben bu kez hiç ölçüme takılmıyorum galiba onca olay sonrası sakin kalmayı öğrendim 🙈

Tabiki öncelik sağlıklı olsun diyoruz ama illaki bir tahmin olacak çevrem his mi canları mı öyle istiyor kız diyor bir erkek hisseden benim 😂🥰cidden hiç biyoloji yok gibi 🙈bilmiyorum ben bu kez hiç ölçüme takılmıyorum galiba onca olay sonrası sakin kalmayı öğrendim 🙈
Bende kız diyorum🥰😍

Kızlar selam Aralık sonu gelişim olmaması ve kalp durması sonucu 9 haftalıkken kürtaj oldum şubattan beri deniyoruz ama pek de denk getiremedik az ilişki oldu eşimde biraz sorun vardı falan..
neyse bu ay gynoseed jel aldım ve tahmini bir şekilde jelle gelen 3 ovulasyon testini kullandım 12. Gün pik 13-14 silikti. Biz de 12. Ve 13. Günü jelle birlikte değerlendirdik
Testlere göre şuan hamileyim kan sonucunun da çıkmasını bekliyorum
Hadi inşallah aklının rahat edeceği bir kan sonucu ile dönersin bize de haber ver sonucu olur mu 🥰

Back