Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlamadan sonra max.2 gun sonraya kadar dollenme olabılır, yanı asılamadan in yapıldığı saat deılde o saatten 36 saat sonraya kadar gerceklesebılır.. Benım ikinci aşılama negatifti, hoca erken yaptın testı diyerek 2 gun daha bekletmıstı beni..

Summerwinter biyolojıcı dıye hatırlıyorum, ayıp ediyorsunuz kadro tamam biz de anaokulu rehberlikçimiz bıle var

Şurda ne kaldı 12.haftaya
Cidden bazen benden bahsetmiyoruz gibi geliyor ben yeni yeni fark ediyorum rahim inceliği içten içe hiç geçmeyecek ve hiç tutunmayacak artık hissi beni baya yıpratmış, işin içinde bu kadar fark etmemiştimbundan galiba ben bunu yaşayabildim ya günün her anı aklıma burdan kim gelirse dua ediyorum resmen kendime de hepimize de bunun şükrünü cidden ne yapsam ödeyemiyorum sanki

Canım benım yaa Allah razı olsunn, rabbim senın de karsına senın gibi ıyı kalpli düşünceli insanlar cıkarsın hep

Merhaba beni de gruba eklermisiniz. 27 Nisan'da kürtaj oldum (11 .hafta da kanama geldi bebeğin kalp atışı yok gelişimi 8.haftada durmuş denildi)
Adet görmeden hamile kaldım.6+3 um.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…