Çatlamadan sonra max.2 gun sonraya kadar dollenme olabılır, yanı asılamadan in yapıldığı saat deılde o saatten 36 saat sonraya kadar gerceklesebılır.. Benım ikinci aşılama negatifti, hoca erken yaptın testı diyerek 2 gun daha bekletmıstı beni..Aşılamada ille o gün mü döllenme olması gerekiyor ki spermleri bırakıyorlar ama çatlatma iğnesi yumurtayı ne zaman çatlatırsa o zaman döllenme olmaz mıay yok mu bi biyoloji öğretmeni bizde her çeşit öğretmen vardı ama o da belki senin gibi minnoş bir kız olacaktır annesiii hadi ben ilk tahmini yapayım kız diyoruuum şaka bir yana nasip tabi biz tahmin yürütüyoruz kuzum hayırlısı olsun yeter
Aşılamada ille o gün mü döllenme olması gerekiyor ki spermleri bırakıyorlar ama çatlatma iğnesi yumurtayı ne zaman çatlatırsa o zaman döllenme olmaz mıay yok mu bi biyoloji öğretmeni bizde her çeşit öğretmen vardı ama o da belki senin gibi minnoş bir kız olacaktır annesiii hadi ben ilk tahmini yapayım kız diyoruuum şaka bir yana nasip tabi biz tahmin yürütüyoruz kuzum hayırlısı olsun yeter
Tabiki öncelik sağlıklı olsun diyoruz ama illaki bir tahmin olacak çevrem his mi canları mı öyle istiyor kız diyor bir erkek hisseden benimcidden hiç biyoloji yok gibi bilmiyorum ben bu kez hiç ölçüme takılmıyorum galiba onca olay sonrası sakin kalmayı öğrendim
Ben erkek diyorumHadi inşallah aklının rahat edeceği bir kan sonucu ile dönersin bize de haber ver sonucu olur mu
Benim haricimde tek erkek diyensinBen erkek diyorum
Cidden topiğin maşallahı var yaSummerwinter biyolojıcı dıye hatırlıyorum, ayıp ediyorsunuz kadro tamam biz de anaokulu rehberlikçimiz bıle var
Şurda ne kaldı 12.haftayaBenim haricimde tek erkek diyensin
Cidden bazen benden bahsetmiyoruz gibi geliyorŞurda ne kaldı 12.haftaya
Canım benım yaaCidden bazen benden bahsetmiyoruz gibi geliyorben yeni yeni fark ediyorum rahim inceliği içten içe hiç geçmeyecek ve hiç tutunmayacak artık hissi beni baya yıpratmış, işin içinde bu kadar fark etmemiştim bundan galiba ben bunu yaşayabildim ya günün her anı aklıma burdan kim gelirse dua ediyorum resmen kendime de hepimize de bunun şükrünü cidden ne yapsam ödeyemiyorum sanki
Ayy çok sevindim kuzum gözünüz aydınKızlar doktordan geldimtakvim 7+4 ama 7 haftalık çıktı ölçüm ama kalp atışı 158 doktor herşey yolunda dedi şükür
Hepimize hepimize öyle kişiler denk gelsinCanım benım yaaAllah razı olsunn, rabbim senın de karsına senın gibi ıyı kalpli düşünceli insanlar cıkarsın hep
Yani kapatır herhalde nasip sağlıkla ilerlesin yeterAyy çok sevindim kuzum gözünüz aydıno minnoş arayı kapatır öne bile geçer merak etme o minik kalbini severim pıt pıt
Merhaba beni de gruba eklermisiniz. 27 Nisan'da kürtaj oldum (11 .hafta da kanama geldi bebeğin kalp atışı yok gelişimi 8.haftada durmuş denildi)Merhaba bu sayfaya yolu düşen arkadaşlarım.. Hepimiz benzer tecrubelere sahibiz..sormak ıstediğiniz sorularınız olursa seve seve yardımcı oluruz, bundan sonrasında daha bilinclı adım atmak çok önemli çünkü.. insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
Umudumuzu kaybetmeden,isyan etmeden kaldığımız yerden devam
Aşağıdaki tablo düşük yaptıktan sonra yeniden gebe kalıp bebeklerini sağlıkla kucagına alan ve kucagına almak için gün sayan annelerimizin tablosudur
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 @Kalbim73 21.01.2021 @Liloss 27.01.2021 @kelebek3333 10.02.2021 @Smyrra 17.03.2021 @Teneffus Zili 22.03.2021 Summerwinter 27.03.2021 @Elikan 26.04.2021 @Rhea Silvia 13.05.2021 @PembeAnkaKusu 01.06.2021 @burcusami 09.06.2021 @celiklady 12.08.2021 @windream 20.08.2021 @Dh120910 30.08.2021 @newnew 29.09.2021 @Bonncuk 05.10.2021 @-C-A-N-A-N- 09.10.2021 @karaca3443 21.10.2021 @senistiyorruj 25.10.2021 @Doktoraliguru 16.11.2021 @Lalalala1 15.12.2021 @Selizay 01.04.2022 Ha-ri 16.05.2022 @Yazin Sevinci 03.06.2022
Merhaba,hayırlı olsun, saglıkla ilerlesinMerhaba beni de gruba eklermisiniz. 27 Nisan'da kürtaj oldum (11 .hafta da kanama geldi bebeğin kalp atışı yok gelişimi 8.haftada durmuş denildi)
Adet görmeden hamile kaldım.6+3 um.
Allahım bu nasıl bişeey yaaHalen sıfırlanmamıştı kuzumHa-ri sıfırlansa daha iyi olacağım
Cidden yapıştı kaldı küçücük değer. Ptesi gideceğim bakalımAllahım bu nasıl bişeey yaa
Diğerinde iğneden kac gun sonra sıfırlanmıstıCidden yapıştı kaldı küçücük değer. Ptesi gideceğim bakalım
Allahım kim bilir kolun ne hale geldi yaa psikoloji bir ayrıHalen sıfırlanmamıştı kuzumHa-ri sıfırlansa daha iyi olacağım
20 günü bulmuştu canım.Diğerinde iğneden kac gun sonra sıfırlanmıstı
Aynen ama bu hafta pek vermedim kan canım . Psikoloji de şu iş düzelse bi rahatlayacakAllahım kim bilir kolun ne hale geldi yaa psikoloji bir ayrı
Düzelecek insallah20 günü bulmuştu canım.
Aynen ama bu hafta pek vermedim kan canım . Psikoloji de şu iş düzelse bi rahatlayacaketrafımdakilere de belli etmemeye çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?