O zaman aminn canımmValla ben de yokmuş gibi buldumcuk olurumsenin için hislerim o yönde ve en kısa zamanda.. amin bu arada birçok yerde okudum aklınızda bulunsun. Hocalar diyorlar ki duaya inşallah eklenmez, "Allah dilerse" manasına gelir. Dilersen ver, dilersen verme gibi... Duanızda kararlı olun, duanın sonuna amin eklenir. İnşallah ise temenniler için söylenir. Yazın tatile gideceğim inşallah gibi.. bazen kullandığımız kelimeler yanlış olabiliyor ya da yanlış dua edebiliyoruz arapçaya hakim olmadığımızdan. O yüzden ben hep içimden geldiği gibi ederim ama bu inşallah dilimize yapışmış ya o yüzden paylaşmadan edemedim
Evet en güzeli olsun diye söyle der annem de hep. Artık her şeyi bin kere düşünür oldukO zaman aminn canımm
Buna benzer bi durum da hayırlısı olsun cumlesınde varmıs, alimler hayırlı ise olsun derlermiş, en guzeli olsun demeliymişiz, bir arkadsım anlatmıstı..
Kocaman amiiinEvet en güzeli olsun diye söyle der annem de hep. Artık her şeyi bin kere düşünür oldukhepimiz için en güzeli olsun
Ortaokul canım senin neydi branş sen hangi kademedesin
Rehberlik benim de. Ortaokuldaydım şubatta anaokuluna geçtimOrtaokul canım senin neydi branş sen hangi kademedesin
Aaaa anaokulnda da mı rehberlik var, yerim onların psıklojılerınıRehberlik benim de. Ortaokuldaydım şubatta anaokuluna geçtim
Kuzum simdi cekilmek icin bekliyorum. Salak gibi kahvalti yaptim anestezisiz olacak mecbur
Evet 150 öğrenciyi geçince norm açılıyor ve çoook tatlılar 4 yaş grubunun yanaklarını sıkmamak için zor tutuyorum kendimiAaaa anaokulnda da mı rehberlik var, yerim onların psıklojılerını
Ay sonra okudum da gördüm kuzumRehberlik benim de. Ortaokuldaydım şubatta anaokuluna geçtim
Hcg falan yazıyor kuzum kimyasal mı oldu ben mi yanlış anladım, geçmiş olsunAaaa anaokulnda da mı rehberlik var, yerim onların psıklojılerını
Amin kuzum, herşeyin iyi olmasına sevindimSağol canım benim Allah razı olsun dün kontrolüm vardı, şükür iyiyim ağrım sızım da olmadı çok şükür, vücüdum toparladı çabucakyumurta rezervim falan iyiymiş, doktor çabuk hamile kalırsın diyor ama ben şimdi değil çok yeni daha uzun bir sürem var, bilmiyorum ben istesem eşim istemez gibi geliyor, hayırlısı olsun hepimiz için
Evet sınav kademesi zor oluyor gerçekten. Anaokulu daha rahat inşallah istediğin güzel bir okul olur senin deAy sonra okudum da gördüm kuzumo hemde zümreyiz, bende anaokuluna geçmek istiyorum Nasib olsun inşallah yoruldum ortaokul zor kuzu biraz değişik bir bölgedeyim.
Aaa, uyarmadılar mı onun ıcın, acısız olur ınsallahKuzum simdi cekilmek icin bekliyorum. Salak gibi kahvalti yaptim anestezisiz olacak mecbur
Nasıl geçti anestezi olmadan
Kımbılır neler neler anlatıyorlardır, onların dertlerini sevsinlerEvet 150 öğrenciyi geçince norm açılıyor ve çoook tatlılar 4 yaş grubunun yanaklarını sıkmamak için zor tutuyorum kendimi
Oldu bitti, iy ki anestezi almamisim, ise gidiyorum simdiAaa, uyarmadılar mı onun ıcın, acısız olur ınsallah
Yok canım, benım oyle bır durum yok, baskasıyla mı karıstırdın acabaHcg falan yazıyor kuzum kimyasal mı oldu ben mi yanlış anladım, geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?