Hikayelerimiz farklı ama hissettiklerimiz o kadar aynı kiMerhaba güzel kalpli anne adayları
Bebegimin kalbinin durdugunu öğrendiğim gece sadece sürüntü şeklinde 2 kez kahverengi akıntı gelmişti kanama olmayınca ben de düşük tehdidinden şüphelenmemiştim ta ki lekeleri görene kadar ve ağrım artana kadar. Ama bebeğimi kaybetmiş olabileceğim aklıma bile gelmemişti..
Kâbus gibi bi geceydi. Sabah kürtaj olmam gerekiyordu kan uyusmazligimiz var ve iki haftadır bebeğim benimleymis kalbi durmuş şekildeannesinin inatçı meleği, bırakmamış beni dedim. Zehirlenebilirdim..
Sabaha kadar uykusuz bi gece geçirdim, ağlamaktan mahvolmuştum. Ama hastaneye girdigim an bana bi güç geldi. Rabbim verdi o sabrı. Kürtaj için bir kaç saat test sonuçlarını, doğumhanenin hazır olmasını bekledim.
Içeri girip çatala çıktığımda deliler gibi ağlamak istedim. Bebeğimden ayrılacaktım. Ama dua ettim sadece dua ettim ve tuttum kendimi.
Pamuk gibi uyudum. Hemşireyim biliyosunuz, anestezi de büyük korkumdu. Ama çok güzel uyudum çok da güzel uyandım. 20 dakika sürdü odaya dönmem. Duygusallık vardı elbet ama allah kolayını verdi diyeyim.
Anestezi ile olduğu için hiç bir ağrı sızı olmadi hatta o gün kanamam bile başlamadı doğru düzgün. Bir kaç saat sonra da taburcu oldum.
Işlem olarak korkulacak bisey değil. Uyurken dua ile uyusun benim gibi kürtaj olmak zorunda olan güzel arkadaşlarım.Güzel şeyler düşünerek uyusun. Bundan sonrasının güzel olacağına inanarak..
Hastaneye bir dahaki girişimde sağlıkla gebe olucam diye içimden geçirdim hep.
Sonrası gözyaşı, bazen ümitsizlik bazen öfke dolu zor günler.. her gün biraz daha büyüdüm bu acıyla.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Aratmadan sağlıkla versin bize evlatlarımızı..
Yaaa ağlama sakın. Bak ay sonuna ne kaldı güleceğiz inşallah ❤Benı aglattınız yine, biraz havayı değiştirelim, gününüz nasıl geçti bakalım
İnşallahh bebeğim, bir gün hepimizin yüzü gülecek, cok merak edıyorum yeniden hamıle kaldıgımızda neler hıssedecegımızıYaaa ağlama sakın. Bak ay sonuna ne kaldı güleceğiz inşallah ❤
Günüm güzel geçti ama an itibariyle sebepsiz koca suratsızlığı çekiyorumBenı aglattınız yine, biraz havayı değiştirelim, gününüz nasıl geçti bakalım
Biraz kendi halinde bırakmakta fayda varGünüm güzel geçti ama an itibariyle sebepsiz koca suratsızlığı çekiyorumkayınvalide kaynaklı olabilir. Şüpheliyim.
Kesin bi laflar işitti yoğun duygu sömürüsüne maruz kaldı da beni haklı gördüğü için sesi çıkmıyor.
Aynen öyle. Yarına biseyi kalmazBiraz kendi halinde bırakmakta fayda var
Benim günüm eşya hazırlamakla geçiyor bizim için tatil çarşamba başlayacak bakalım dönüşü nasıl olacakBenı aglattınız yine, biraz havayı değiştirelim, gününüz nasıl geçti bakalım
Gülelim bizim de hakkımızAynen öyle. Yarına biseyi kalmaz
Allah affetsin çok güldüm şuan ..
Yaaa gidiyorsunuz, telefonda cekmıyor dedın, özleteceksin kendiniBenim günüm eşya hazırlamakla geçiyor bizim için tatil çarşamba başlayacak bakalım dönüşü nasıl olacak
Benimkinin sebebsiz gel gitleri olur ama şükür öyle kv kaynaklı olmaz. Ama ansızın gelir halleri babam da aynıdır ne kınardım ay anne bu adamın bu huyu çekilmez ne bu alakasız tripler modu düşmeler halleri var gibi sanki diyeGünüm güzel geçti ama an itibariyle sebepsiz koca suratsızlığı çekiyorumkayınvalide kaynaklı olabilir. Şüpheliyim.
Kesin bi laflar işitti yoğun duygu sömürüsüne maruz kaldı da beni haklı gördüğü için sesi çıkmıyor.
Eşimin çekerse ondan kaçamak yapmaya çalışacağımYaaa gidiyorsunuz, telefonda cekmıyor dedın, özleteceksin kendini
Aşkolsun,basıma taşlar düşsün oyle hava atarsamEşimin çekerse ondan kaçamak yapmaya çalışacağımValla bende çok alıştım buraya sizlere tek duam inşallah tatil dönüşü bana bol süprizleriniz olur, Ayyy canım ya sen çocuk yapmak için geç kaldın diye bana hava felan atın ya
Doktorum evde kendın düşür dedi bana 3 gun sonra düşük gercekleşti 6 saat sancı cektım o degılde onemli olan kesenin düştüğünü görunce psikolojık cok cöktümMerak etme hiç anlamıyosun. Ben özelde anestezi ile oldum. Ne uyuduğumu anladım ne uyandığımı. Kürtajı duyunca olmucam ben kürtaj diye reddetmiştim. Baktım düşük başlamıyo 4gün sonra kürtaj olmaya kendim gittim. Sonrasında da çok rahat atlattım. Mesajlarımdan bulabilirsin yazmıştım bir yerlere. Hatta biri neden zihnine kazıncak o acıyı evde kıvranarak görerek geçirme hevesindesin diye yazınca kafama dank etmiştide hemen hastaneye gitmiştim
GEÇMİŞ OLSUN ÇOK BENDE DÖRT GÜN ÖNCE AYNI ŞEYİ YAŞADIM O KADAR ZOR Kİ BİR DAHAKİNE İNŞ GÜZEL SONUÇLAR ALIRIZMerhaba güzel kalpli anne adayları
Bebegimin kalbinin durdugunu öğrendiğim gece sadece sürüntü şeklinde 2 kez kahverengi akıntı gelmişti kanama olmayınca ben de düşük tehdidinden şüphelenmemiştim ta ki lekeleri görene kadar ve ağrım artana kadar. Ama bebeğimi kaybetmiş olabileceğim aklıma bile gelmemişti..
Kâbus gibi bi geceydi. Sabah kürtaj olmam gerekiyordu kan uyusmazligimiz var ve iki haftadır bebeğim benimleymis kalbi durmuş şekildeannesinin inatçı meleği, bırakmamış beni dedim. Zehirlenebilirdim..
Sabaha kadar uykusuz bi gece geçirdim, ağlamaktan mahvolmuştum. Ama hastaneye girdigim an bana bi güç geldi. Rabbim verdi o sabrı. Kürtaj için bir kaç saat test sonuçlarını, doğumhanenin hazır olmasını bekledim.
Içeri girip çatala çıktığımda deliler gibi ağlamak istedim. Bebeğimden ayrılacaktım. Ama dua ettim sadece dua ettim ve tuttum kendimi.
Pamuk gibi uyudum. Hemşireyim biliyosunuz, anestezi de büyük korkumdu. Ama çok güzel uyudum çok da güzel uyandım. 20 dakika sürdü odaya dönmem. Duygusallık vardı elbet ama allah kolayını verdi diyeyim.
Anestezi ile olduğu için hiç bir ağrı sızı olmadi hatta o gün kanamam bile başlamadı doğru düzgün. Bir kaç saat sonra da taburcu oldum.
Işlem olarak korkulacak bisey değil. Uyurken dua ile uyusun benim gibi kürtaj olmak zorunda olan güzel arkadaşlarım.Güzel şeyler düşünerek uyusun. Bundan sonrasının güzel olacağına inanarak..
Hastaneye bir dahaki girişimde sağlıkla gebe olucam diye içimden geçirdim hep.
Sonrası gözyaşı, bazen ümitsizlik bazen öfke dolu zor günler.. her gün biraz daha büyüdüm bu acıyla.
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Aratmadan sağlıkla versin bize evlatlarımızı..
Hsg mi dr.lar değişik gebelik olmuş kürtaj olmuş hsg ye gerek mi varmış tüpler kapalı tıkalı olsa hiç gebelik oluşmaz tabi tüp bebek değilseHayır hiç çektirmedim daha önce
Yaa yeter ki hamile ol da öyle yap yaa hiç sorun değilAşkolsun,basıma taşlar düşsün oyle hava atarsam
Perdeden şüphe etti ondan çekelim dediHsg mi dr.lar değişik gebelik olmuş kürtaj olmuş hsg ye gerek mi varmış tüpler kapalı tıkalı olsa hiç gebelik oluşmaz tabi tüp bebek değilse
Benim kürtaj sonrası ilk adetim önceki gibi oldu biraz pıhtılıydı biraz da erken bitti gibi oldu ama değişik bir durum yoktuKuzlar merhaba düşük/kürtaj sonra adet kanamanız nasıldı benım 2 gündür koyu kahverengi siyaha yakın akıntım geliyor baya çok adet kanaması anlayamadım ama ağrım falan yok normalde sancılı geçer sizin nasıldı kanamanız normal kan gibimiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?