Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hikayelerimiz farklı ama hissettiklerimiz o kadar aynı kiBen 2 gün sonra kontrole gidip cinsiyet belki belli olur derken neredeyse 3 haftadır kalbi durmuş gezdiğimizi öğrenince kontrol odasından toparlanıp doktorun odasına gideceğimde kapıda bir anda kalıp oda neredeydi diye kalakalmıştım.
İnşallah şu sayfaya uğrayanlar bir gün bu yaşadıklarımızın karşılığını en iyi şekilde alırlar, alırız..

Benı aglattınız yine, biraz havayı değiştirelim, gününüz nasıl geçti bakalım

Benı aglattınız yine, biraz havayı değiştirelim, gününüz nasıl geçti bakalım
Günüm güzel geçti ama an itibariyle sebepsiz koca suratsızlığı çekiyorum kayınvalide kaynaklı olabilir. Şüpheliyim.

Kesin bi laflar işitti yoğun duygu sömürüsüne maruz kaldı da beni haklı gördüğü için sesi çıkmıyor.

Biraz kendi halinde bırakmakta fayda var

Benimkinin sebebsiz gel gitleri olur ama şükür öyle kv kaynaklı olmaz. Ama ansızın gelir halleri babam da aynıdır ne kınardım ay anne bu adamın bu huyu çekilmez ne bu alakasız tripler modu düşmeler halleri var gibi sanki diye Rabbim de sağolsun o kınamayı hooop kapmış kocama aynı özellikten yüklemişAllahtan uzun sürmez

Yaaa gidiyorsunuz, telefonda cekmıyor dedın, özleteceksin kendini
Eşimin çekerse ondan kaçamak yapmaya çalışacağımValla bende çok alıştım buraya sizlere tek duam inşallah tatil dönüşü bana bol süprizleriniz olur, Ayyy canım ya sen çocuk yapmak için geç kaldın diye bana hava felan atın ya

Aşkolsun,basıma taşlar düşsün oyle hava atarsam

Doktorum evde kendın düşür dedi bana 3 gun sonra düşük gercekleşti 6 saat sancı cektım o degılde onemli olan kesenin düştüğünü görunce psikolojık cok cöktüm o kadar büyüttüğüm yavrum gitmişti

GEÇMİŞ OLSUN ÇOK BENDE DÖRT GÜN ÖNCE AYNI ŞEYİ YAŞADIM O KADAR ZOR Kİ BİR DAHAKİNE İNŞ GÜZEL SONUÇLAR ALIRIZ

Kuzlar merhaba düşük/kürtaj sonra adet kanamanız nasıldı benım 2 gündür koyu kahverengi siyaha yakın akıntım geliyor baya çok adet kanaması anlayamadım ama ağrım falan yok normalde sancılı geçer sizin nasıldı kanamanız normal kan gibimiydi

Hsg mi dr.lar değişik gebelik olmuş kürtaj olmuş hsg ye gerek mi varmış tüpler kapalı tıkalı olsa hiç gebelik oluşmaz tabi tüp bebek değilse
Perdeden şüphe etti ondan çekelim dedi

Benim kürtaj sonrası ilk adetim önceki gibi oldu biraz pıhtılıydı biraz da erken bitti gibi oldu ama değişik bir durum yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…