Aynen enfeksiyon riskine karşı vermiştiDüşük olunca da antibiyotik veriyorlar değil mi iyiki yazdın @melikelerce bak bunu sor mutlaka
Yok yok çok güzel oldu hadi bakalım hayırlısıyla kucağına alda gelsin uykusuz geceler
Vallahi çok teşekkür ederim bu güzel anları hepimiz yaşayalım inşallahÇok sevindim sizin adınıza
Çok şükür canım, daha nice güzel haberlere hepKızlar şimdi eve geldim takvime göre 6+3 olması gerekirken 6+1 çıktı ama çok şükür kalp atışı vs duydukyolk hepsi normal dedi kese haftaya uyumlu dedi böyle işte
Çok teşekkür ederim canım arkadaşımÇok şükür canım, daha nice güzel haberlere hepçok sevindim
Nasılsın canım?Çok şükür canım, daha nice güzel haberlere hepçok sevindim
Çoook sevindim canım maşşallah kuzuyaKızlar şimdi eve geldim takvime göre 6+3 olması gerekirken 6+1 çıktı ama çok şükür kalp atışı vs duydukyolk hepsi normal dedi kese haftaya uyumlu dedi böyle işte
Rabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin ins cnm cok sevindim, darısı diğer arkadaşlarımizin başına insKızlar şimdi eve geldim takvime göre 6+3 olması gerekirken 6+1 çıktı ama çok şükür kalp atışı vs duydukyolk hepsi normal dedi kese haftaya uyumlu dedi böyle işte
Çok çok teşekkür ederimRabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin ins cnm cok sevindim, darısı diğer arkadaşlarımizin başına ins
İyiyim canım çok şükür, toparlıyorum, bugün doktorum görmek istedi beni, gittim iyi de oldu psikolojik açıdan da baya destek oldu, kendimi çok daha iyi hissediyorum, 2 haftaya adet olursun dedi, herşey yolunda görünüyor muş şükür, lekelenme kanama da bittiNasılsın canım?
Artı med canım 20 yi bile gösteriyor
Evet ya çok duyarlıArtı med benim 6.39 değerimi bile gördüManyak bi test gerçekten
Hem heterozigotlar var hem homozigot kesin kullanırsınızBenim de 1 tüp bebek kimyasalım var. Pıhtılaşmam varmış. Sanırım bundan kaynaklı genetikçi öyle dedi. Kan sulandırıcı kullanmam gerekirmiş. Yarın kendi tüp doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek. Sonuçlarım böyle
Eki Görüntüle 3078201
Çok sevindim canım zaman herşeyin ilacıdırİyiyim canım çok şükür, toparlıyorum, bugün doktorum görmek istedi beni, gittim iyi de oldu psikolojik açıdan da baya destek oldu, kendimi çok daha iyi hissediyorum, 2 haftaya adet olursun dedi, herşey yolunda görünüyor muş şükür, lekelenme kanama da bitti
Şimdilik 6 ay düşünmüyorum, sonrası nasip, bu sürede sizin haberlerinize sevineceğim
Sen nasılsın canım, beta tamemen düştü mü, doktor işlerini ne yaptın, yada doktorun bundan sonraki planı nedir
Herşey çok ama çok iyi olsun, sağlıkla kavuşursun inşallah sende
Kesin kullanırsınız gibi bence ama dozu ne olur bilmiyorumBenim de 1 tüp bebek kimyasalım var. Pıhtılaşmam varmış. Sanırım bundan kaynaklı genetikçi öyle dedi. Kan sulandırıcı kullanmam gerekirmiş. Yarın kendi tüp doktorumla randevum var bakalım o ne diyecek. Sonuçlarım böyle
Eki Görüntüle 3078201
Çıkınca bize de haber ver olur mu Allahım şu süreci düzgünce bir atlatsan valla yaÇok sevindim canım zaman herşeyin ilacıdır
Benim en son yine yükselmişti gerçekten çok değişik bir şey yaşıyorum. Şuan yine kan veriyorum akşama belli olur inşallah düşmüştür.
Yaaa doktorunun sana iyi gelmesine çok sevindimİyiyim canım çok şükür, toparlıyorum, bugün doktorum görmek istedi beni, gittim iyi de oldu psikolojik açıdan da baya destek oldu, kendimi çok daha iyi hissediyorum, 2 haftaya adet olursun dedi, herşey yolunda görünüyor muş şükür, lekelenme kanama da bitti
Şimdilik 6 ay düşünmüyorum, sonrası nasip, bu sürede sizin haberlerinize sevineceğim
Sen nasılsın canım, beta tamemen düştü mü, doktor işlerini ne yaptın, yada doktorun bundan sonraki planı nedir
Herşey çok ama çok iyi olsun, sağlıkla kavuşursun inşallah sende
Öyle canım zaman, şimdi o kadar çabuk geçiyor ki, hamileyken böyle geçmiyorduÇok sevindim canım zaman herşeyin ilacıdır
Benim en son yine yükselmişti gerçekten çok değişik bir şey yaşıyorum. Şuan yine kan veriyorum akşama belli olur inşallah düşmüştür.
Çok şükür canım, şükredecek o kadar çok şeyim var ki, bin şükür olsun, inşallah çok güzel olsun hepimiz için, sensin asıl güzel kalplıYaaa doktorunun sana iyi gelmesine çok sevindimşükür ki sağlık açısından da herşey normal hadi inşallah sonrasında da her şey çok güzel olsun Rabbim o güzel kalbine göre versin
Tamam kuzum haber ederim inşallah yaaaÇıkınca bize de haber ver olur mu Allahım şu süreci düzgünce bir atlatsan valla ya
Evet ya sorma neyse şimdi 5 gün açtım arayı iyi geldiÖyle canım zaman, şimdi o kadar çabuk geçiyor ki, hamileyken böyle geçmiyordu
Yaa hadi şu süreci hayırlısıyla sağlıkla atlatsan bir, sürekli kan vermekte yormuştur seni
Çok şükür canım, şükredecek o kadar çok şeyim var ki, bin şükür olsun, inşallah çok güzel olsun hepimiz için, sensin asıl güzel kalplı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?