Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah o da benim kafadan ben de 3 yıl calıstım nısanlandım 1 yıl da nısanlı kaldım oyle evlendim, hayırlı ise Rabbım tamamına erdirsin insallah

Masallah o da benim kafadan ben de 3 yıl calıstım nısanlandım 1 yıl da nısanlı kaldım oyle evlendim, hayırlı ise Rabbım tamamına erdirsin insallah
Amin inşallah babama jandarma doğuya tayini çıkacak diye küçük bir inme inebilir sadece ama ben böyle düşünmüyorum yeterki iyi biri olsun ki o kadar vakit geçiriyoruz daha saçma hiç bir halini görmedim kardeşim o kadar dik o kadar inat sinirli ise çocuk tam tersi sakin suyuna giden biri, kardeşim tam düzdür hiç romantizme gelmez çocuk bir o kadar duygusal valla yazık

Denge ıste bu olsun nerde mutlu olacaksa oraya gitsinler, babangıl de dogu turu yaparlar, malum 3 dogu gorevlerı olacak

Denge ıste bu olsun nerde mutlu olacaksa oraya gitsinler, babangıl de dogu turu yaparlar, malum 3 dogu gorevlerı olacak
Bence de önemli olan mutlu olmak bir insanın başına bişey gelecekse her yerde her meslekte gelir cidden teslimiyetçi olmak gerek, cidden denge bizde de tek ortak nokta devamı sağlıklı olursa çocuğumuz olacak babam hep der bir daha böyle denk gelmez damat diye bana katlanıyor ya

Bence iyi bir dua almış çünkü 2 damadı da saf olacak gibi duruyor onun mantığına göre

Düşmüş 13e şükür kimyasal ozaman Sohrab Ha-ri
Hadi çok şükür canım, arkası sağlıklı bir gebelik olsun
Yaa ne güzel, birbirlerini tamamlıyorlar, sağlıkla olsun inşallah hayırlısıyla
Canım bu haftalar hakikaten zaman geçmez senin için, kese kalp atışı derken derken zaman bir bakmışsın geçmiş, bende beklerken hiç zaman geçmiyordu, şimdi 15 gün olmuş bile, çok garip ama geçiyor, sıkma canını herşey güzel olacak inşallah sizin için, sağlıkla miniğin de kavuşacaksınız Rabbim izniyle

Amin inşallah haklarında ne hayırlı ise o olsun inşallah cidden sabırla beklerim geçmese de yeterki sağlıkla ilerlesin

Sen kimde doğum yaptın canım? Öğretmen misin sen de ?
Evet cnm öğretmenimaral hocada ysptim, istediğin kadar normal rapor vereyim ama heyet için doktor lazım diyo, özel muayanesi var ya

25 gün kullandım cnm daha cok var yılın bitmesine diye alamadım hepsini

Ğ
Babanın kalbi temizmıs, Rabbım herkesın karsısına iyi insanlar cıkarsın

Kızlar merhaba lütfen bana yardımcı olun aklım çok karıştı sevinsem üzülsem bilemedim bu ay adet oldum birkaç gün önce bitti. Bugün doktora gittim kürtaj üzerinden 2 ay geçti yani tam olarak 65 gün ve yapılan tahlilden sonra beta değerimin 110 olduğunu söyledi şok oldum çünkü korunuyorduk yeni gebelik bana göre imkansız doktora söyledim durumu ama yüksek ihtimal hamilelik olduğunu 2 gün sonra tekrar gelmemi söyledi. Sizce 2 ay önceki gebelikten kalan değer olabilir mi? Evde test yaptım 2.çizgi gayet net. Yani bu kadar süre içinde sıfırlanmama ihtimali var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…