Ay hadi inşallah valla burda ben bile korktum yine dış gebelik olur diye
İnşallah çok güzel olur olsaBu aylar bızım ıcın altın aylar, subat mart nisan dogumlu olacaklar, ıkıncı donem kapatırız
Cok sukur yaa, ınsallah hemen sıfırlanır, kafan da rahat eder, degsıık birsey oldu gercekten bu sefer
MasallahAlıştı çok şükür tabi her davada şok geçiriyor hala insanlara ama olsun, çıktı bileama net bir şekilde erken evlenmek istiyorsan olmaz ben en az 3 yıl atanmış olmanın tadını çıkarmak istiyorum dedi şuan sadece konuşuyorlar
Amin inşallah babama jandarma doğuya tayini çıkacak diye küçük bir inme inebilir sadeceMasallaho da benim kafadan ben de 3 yıl calıstım nısanlandım 1 yıl da nısanlı kaldım oyle evlendim, hayırlı ise Rabbım tamamına erdirsin insallah
Denge ıste buAmin inşallah babama jandarma doğuya tayini çıkacak diye küçük bir inme inebilir sadeceama ben böyle düşünmüyorum yeterki iyi biri olsun ki o kadar vakit geçiriyoruz daha saçma hiç bir halini görmedim kardeşim o kadar dik o kadar inat sinirli ise çocuk tam tersi sakin suyuna giden biri, kardeşim tam düzdür hiç romantizme gelmez çocuk bir o kadar duygusal valla yazık
Bence de önemli olan mutlu olmak bir insanın başına bişey gelecekse her yerde her meslekte gelir cidden teslimiyetçi olmak gerek, cidden dengeDenge ıste buolsun nerde mutlu olacaksa oraya gitsinler, babangıl de dogu turu yaparlar, malum 3 dogu gorevlerı olacak
Hadi çok şükür canım, arkası sağlıklı bir gebelik olsun
Yaa ne güzel, birbirlerini tamamlıyorlar, sağlıkla olsun inşallah hayırlısıylaAmin inşallah babama jandarma doğuya tayini çıkacak diye küçük bir inme inebilir sadeceama ben böyle düşünmüyorum yeterki iyi biri olsun ki o kadar vakit geçiriyoruz daha saçma hiç bir halini görmedim kardeşim o kadar dik o kadar inat sinirli ise çocuk tam tersi sakin suyuna giden biri, kardeşim tam düzdür hiç romantizme gelmez çocuk bir o kadar duygusal valla yazık
Amin inşallah haklarında ne hayırlı ise o olsun inşallahHadi çok şükür canım, arkası sağlıklı bir gebelik olsun
Yaa ne güzel, birbirlerini tamamlıyorlar, sağlıkla olsun inşallah hayırlısıyla
Canım bu haftalar hakikaten zaman geçmez senin için, kese kalp atışı derken derken zaman bir bakmışsın geçmiş, bende beklerken hiç zaman geçmiyordu, şimdi 15 gün olmuş bile, çok garip ama geçiyor, sıkma canını herşey güzel olacak inşallah sizin için, sağlıkla miniğin de kavuşacaksınız Rabbim izniyle
Evet cnm öğretmenimSen kimde doğum yaptın canım? Öğretmen misin sen de ?
25 gün kullandım cnm daha cok var yılın bitmesine diye alamadım hepsiniRapor hakkının hepsı bıttı mı? Ben 20 gun kullnamıs olcam 4 kere 5er alıcam, eger aıle hekımı vermeseydi ben de ucret sız talep edıcek tim, mudur yardımcısı en az 2 hafta al, olmazsa okula gelirsin idarı gorevlı yaparız dedi
Ay bende korktum ya çok şükürAy hadi inşallah valla burda ben bile korktum yine dış gebelik olur diye
Evet vücut bayağı diretti hcg yi salmadıCok sukur yaa, ınsallah hemen sıfırlanır, kafan da rahat eder, degsıık birsey oldu gercekten bu sefer
Eylul de baslıyorsun o zaman artık25 gün kullandım cnm daha cok var yılın bitmesine diye alamadım hepsini
Halbukı deger de kucuk, nıye bu kadar yavas dusuyor kıAy bende korktum ya çok şükür
Evet vücut bayağı diretti hcg yi salmadınasıl hamile kalmak istediysem
Babanın kalbi temizmıs, Rabbım herkesın karsısına iyi insanlar cıkarsınBence de önemli olan mutlu olmak bir insanın başına bişey gelecekse her yerde her meslekte gelir cidden teslimiyetçi olmak gerek, cidden dengebizde de tek ortak nokta devamı sağlıklı olursa çocuğumuz olacak babam hep der bir daha böyle denk gelmez damat diye bana katlanıyor ya
Bence iyi bir dua almış çünkü 2 damadı da saf olacak gibi duruyor onun mantığına göre
Seminerlere giderim cnm saati az nasılsaEylul de baslıyorsun o zaman artık
Seminer de ben de baslıcam bı aksilik olmazsaSeminerlere giderim cnm saati az nasılsa
Hiç anlamadım canım. Ultrsonda da normaldi herşey. Şu süreç bitsin araştırma hastanesine gideceğimHalbukı deger de kucuk, nıye bu kadar yavas dusuyor kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?