- 27 Eylül 2020
- 7.609
- 11.115
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üslüp davranışını sıkayet etCidden aklımı Sohrab ya
Önce bir kendime geleyim de cidden içime şüphe oturdu kese gelişmiyor mu ki diye ne güzel kurmuyordum bir an zaten belirtim de yok yine mi sıkıntı diye içime bir vesvese girdiÜslüp davranışını sıkayet et
Kim senin doktoruna gıcıkO zaman söylerim yazar o şekilde herhalde ay o da benim doktoruma gıcık araları bozuk şimdi onun hastası gibi gitme derdi var daha kırk takla yalan alt kat eczane 30 kutu ayarlamış orda ama alamıyorum resmen
Özelin kadın doğumcusu benim doktoru sevmiyor bizimki de önce özel hastahane doktoruydu şimdi sadece kendi özeli var hastahane de bu gitti diye tepkili çünkü tüm hastalarını çekti hep millet en çok ona gidiyor diye sıkıntılılarKim senin doktoruna gıcık
Yarın kendı doktoruna gidersin, devletteki doktor boyle boyle dedı dersin, ıcın rahat eder..Önce bir kendime geleyim de cidden içime şüphe oturdu kese gelişmiyor mu ki diye ne güzel kurmuyordum bir an zaten belirtim de yok yine mi sıkıntı diye içime bir vesvese girdi
Yarın zaten özele randevum var rapor için orda illa bakar gibiYarın kendı doktoruna gidersin, devletteki doktor boyle boyle dedı dersin, ıcın rahat eder..
Sen söyleme kimseye kime gittiğiniÖzelin kadın doğumcusu benim doktoru sevmiyor bizimki de önce özel hastahane doktoruydu şimdi sadece kendi özeli var hastahane de bu gitti diye tepkili çünkü tüm hastalarını çekti hep millet en çok ona gidiyor diye sıkıntılılar
Bakar bakar rahatlarsınYarın zaten özele randevum var rapor için orda illa bakar gibi
Anladım şimdi ben de alla alla dedimEvet cnm öğretmenimaral hocada ysptim, istediğin kadar normal rapor vereyim ama heyet için doktor lazım diyo, özel muayanesi var ya
Ay işte neye göre 6 binlik yazıcam demese bariSen söyleme kimseye kime gittiğini
Valla durduk yere sinir etti yaBakar bakar rahatlarsın
Doktor degısınce boyle oluyor hep ısteValla durduk yere sinir etti ya
Kendi doktorumun gözünü seveyim ya valla kesenin net resmini alıncaya bakmayı bırakmaz aslaDoktor degısınce boyle oluyor hep ıste
Artı med canım 20 yi bile gösteriyorBu testin markası ne, bu aralar butun pozıtıflerde bu testı goruyorum ben de alıcam bundan
O doktora cıkarıp kendı doktorunun verdıgı fotografı gosterecektın aslındaKendi doktorumun gözünü seveyim ya valla kesenin net resmini alıncaya bakmayı bırakmaz asla
Sipariş verdim bile 10 taneArtı med canım 20 yi bile gösteriyor
Valla nasıl korkuttu manyak ya oysa 5. Haftaya bile yeni girdim zaten ona göre gözükecek küçükO doktora cıkarıp kendı doktorunun verdıgı fotografı gosterecektın aslında
Bosver sen onu kafana takma, belliki gıcık biriValla nasıl korkuttu manyak ya oysa 5. Haftaya bile yeni girdim zaten ona göre gözükecek küçük
Araştırmadan buraya görevlendirme bide umursamadı demekki yeri değil diyeBosver sen onu kafana takma, belliki gıcık biri