• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üslüp davranışını sıkayet et
Önce bir kendime geleyim de cidden içime şüphe oturdu kese gelişmiyor mu ki diye ne güzel kurmuyordum bir an zaten belirtim de yok yine mi sıkıntı diye içime bir vesvese girdi

O zaman söylerim yazar o şekilde herhalde ay o da benim doktoruma gıcık araları bozuk şimdi onun hastası gibi gitme derdi var daha kırk takla yalan 🤦‍♀️alt kat eczane 30 kutu ayarlamış orda ama alamıyorum resmen 😐
Kim senin doktoruna gıcık 🤣

Kim senin doktoruna gıcık 🤣
Özelin kadın doğumcusu benim doktoru sevmiyor bizimki de önce özel hastahane doktoruydu şimdi sadece kendi özeli var hastahane de bu gitti diye tepkili çünkü tüm hastalarını çekti hep millet en çok ona gidiyor diye sıkıntılılar 😅😅

Önce bir kendime geleyim de cidden içime şüphe oturdu kese gelişmiyor mu ki diye ne güzel kurmuyordum bir an zaten belirtim de yok yine mi sıkıntı diye içime bir vesvese girdi
Yarın kendı doktoruna gidersin, devletteki doktor boyle boyle dedı dersin, ıcın rahat eder..

Özelin kadın doğumcusu benim doktoru sevmiyor bizimki de önce özel hastahane doktoruydu şimdi sadece kendi özeli var hastahane de bu gitti diye tepkili çünkü tüm hastalarını çekti hep millet en çok ona gidiyor diye sıkıntılılar 😅😅
Sen söyleme kimseye kime gittiğini 😂

Back