- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
Tedavi olarak neye karar verdiniz simdi canmAynen canım gittim. O istedi bu testi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedavi olarak neye karar verdiniz simdi canmAynen canım gittim. O istedi bu testi..
Kızlar bu mixovul denen vajinal fitil kanama yaparmı. Sabah kanama gördüm ama adet gibi değil burnumda kanadı. Acaba yan etki mi yaptı. Kürtaj sonrası ilk adet desem adete benzemiyor çok az lavaboya gidince geliyor.
Peki miktarı nasıldı canım normalmiydi kanamanın. Akıntıyı çoğalttı bende de canım. Sarı yoğun gelmeye başlamıştı. Biri bitiyor biri başlıyor hep tırlatmaya az kaldi
Benım 25 gün sürdüKızlar selam kendiliğinden düşük sonrası kanamanız kaç gün sürmüştü benim bugün onuncu günüm hala devam ediyor az az da olsa
Hadi bakalım ins güzel haberi alırsınBen adet olmadan 1 gun once yapayım dıyorum 28 ocakta
AlırızzzHadi bakalım ins güzel haberi alırsın
Henüz adet olmadım kanamam geçen hafta bittiSeninde uzu sürmüş peki sonra ne zaman adet oldun
Cok gecmıs olsun ben metiler kullandım, ilacla dusuk yaptım, kanamam cok oldu, kanamayı kesmesi ıcın verdı, 3 gun kullandım sadece.. Ilacı kestikten sonra etkısı gecınce herhalde kanama(su gıbı akan kanama) basladı, doktor hemen metiler al dedı 1 gun daha kullandım o sekılde.. Diğer ilacı bılmıyorum..Merhabalar, öncelikle düşük yaşayan herkese başta çok geçmiş olsun. Bende üzücü haberi dün aldım.. Gelişimin durduğunu ve sağlıksız gebelik olduğunu söyledi doktorum. Metiler ve Monodoks ilaç yazdı, dün başladım. Bu ilaçları kullanan oldu mu acaba? Süreç nasıl ilerliyor? Dün beta 4295ti ne zamana sıfırlanır? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Doktorum önlem amaçlı kullanılabilir dedi. Bunlara bağlanamaz düşük dedi canımİlaç kullanman gerekecek mi canım ne dedi doktor?
İltihap mi kürtaj sonrası ilk adet mi bilemiyorum canım. Kaşık ağrımda var. Dün ilacı almayı bıraktım kanamadan sonra. Bugünde doktora gitmeyi düşünüyorumBurun kanamasını bilemem ama kanlı iltahap atmıştım ben. İlk günlerde bir şey yoktu sonra her gün miktarı artarak iltahap atmaya başladım. Hatta çişimi yaptığımdada klozetin suyuna topak topak düşüyordu. En son gün kanlı yeşil akıntıyı görünce korkup doktora koşmuştum. Merak etme iltahabı komple sökmüş demişti. Normalmiş yani. Ama bana bir de arveles içirdi doktorum günde üç kere. İltahabı kesiyomuş. Fitil var olan iltahabı akıtıyo arveles de kurutuyo. Ve devamında prebiyorik hap kullandım. Bu arda bu fitilleri kullanırken şekeri tamamen kesmeniz lazım.
Anladım canımDoktorum önlem amaçlı kullanılabilir dedi. Bunlara bağlanamaz düşük dedi canım
Teşekkür ederim Umarım kürtaja gerek kalmadan düşer.. Tutsun diye dua ederken bunları söylemek çok üzücü. Metiler’i tam anlayamadım, kanama mı yapıyor yoksa durduruyor mu? Perspektifinde ikisini de yapıyor tarzı bişey okudum da, onun hakkında bilginiz var mı acaba?Cok gecmıs olsun ben metiler kullandım, ilacla dusuk yaptım, kanamam cok oldu, kanamayı kesmesi ıcın verdı, 3 gun kullandım sadece.. Ilacı kestikten sonra etkısı gecınce herhalde kanama(su gıbı akan kanama) basladı, doktor hemen metiler al dedı 1 gun daha kullandım o sekılde.. Diğer ilacı bılmıyorum..
Çok geçmiş olsun canımMerhabalar, öncelikle düşük yaşayan herkese başta çok geçmiş olsun. Bende üzücü haberi dün aldım.. Gelişimin durduğunu ve sağlıksız gebelik olduğunu söyledi doktorum. Metiler ve Monodoks ilaç yazdı, dün başladım. Bu ilaçları kullanan oldu mu acaba? Süreç nasıl ilerliyor? Dün beta 4295ti ne zamana sıfırlanır? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
Duanıza kalpten hepimiz için amiin diyorum Bildiğiniz yerden sorayım size de; kürtaj acı verici bir işlem midir? Ve fiyatları nasıl acaba? Yanıt verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun canım
Sağlıkla yeniden nasip olur inşallah.
Ben kürtaj oldum o nedenle bilmiyorum
Maalesef elimizden bısey gelmıyor dua etmekten baska, ınsallah kolayca atlayıp toparlarsın.. Ben kürtaj olmadım, ilacla dusuk yaptırdılar hastanede kaldım bır gece, cok kanama oldu, tum rahım duvarı atıldı.. Hemen ertesı gun de metiler estrofem, bide antibiyotik baslattı enfeksiyon olmasın diye..Teşekkür ederim Umarım kürtaja gerek kalmadan düşer.. Tutsun diye dua ederken bunları söylemek çok üzücü. Metiler’i tam anlayamadım, kanama mı yapıyor yoksa durduruyor mu? Perspektifinde ikisini de yapıyor tarzı bişey okudum da, onun hakkında bilginiz var mı acaba?
Canım ben özelde muayene oluyordum fakat kürtaj olmam gerektiğini duyunca şehir hastanesine gidip ücretsiz oldum. Anestezi verildi hiç anlamadım acı. Özelde de yazın 1000 civarı denmişti.Duanıza kalpten hepimiz için amiin diyorum Bildiğiniz yerden sorayım size de; kürtaj acı verici bir işlem midir? Ve fiyatları nasıl acaba? Yanıt verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim.
Anladım tekrar geçmiş olsun zor şeyler yaşamışsınız. Dediğiniz gibi elden bişey gelmiyor, dua ve sabretmekten başka. Yanıtınız için çok teşekkür ederimMaalesef elimizden bısey gelmıyor dua etmekten baska, ınsallah kolayca atlayıp toparlarsın.. Ben kürtaj olmadım, ilacla dusuk yaptırdılar hastanede kaldım bır gece, cok kanama oldu, tum rahım duvarı atıldı.. Hemen ertesı gun de metiler estrofem, bide antibiyotik baslattı enfeksiyon olmasın diye..
Bana kanamayı kesmesi ıcın verdı, baya guclu, ilk ılacı aldıktan hemen sonra azalıyor.. Dedıgım gıbı ilacın etkısı gecınce su gıvı oldu akmaya basladı kanama.. Panıkledım doktoru aradım hemen bbı tane metiler al dedı