• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaahh kuzum, gecenlerde esimin arkasına gittik esı 8 aylık hamile, viski içiyordu kadın, şok oldum, bebekte ögrenme guclugu, konusma bozuklukları, gelısımsel sıkıntılar olabiliyormuş, bunları hatırlatmama ragmen ikinci bardagı doldurdu, bız gitmeden kımbılır kac tane ıctı, bana demesin mı cok kasmamak gerek.. Hani şey demek istyor herhalde, sen kastın da kendını noldu.. Esıme de dedım ben bidaha gorusmek ıstemıyorum dıye.. Kimsenin ne ıctiğine karısmam, herkese saygım var. Ama masum bir canın sorumluluğu var yaa, bu ne bicim iş dedim
Ne değişik insanlar var.
Bu süreç bize bir çok insanı eleyip yerine başka güzel kalpli insanları almayı öğretti, en büyük kazançlarımızdan biri de bu belki.

Ne değişik insanlar var.
Bu süreç bize bir çok insanı eleyip yerine başka güzel kalpli insanları almayı öğretti, en büyük kazançlarımızdan biri de bu belki.
Kesınlıkle, sonuna kadar katılıyorum, kotu gunde ortadan kaybolan arkadascıklar,cidden düşünüyorum da bir sürü kisiyi sildim ben..

Yok yok hiç birinizi unutmadım sadece nöbetçi eczaneden haftasonu için oksapar aldım 🙈bide pazara gittik koştur koştur 😂çok şükür keseyi gördük kızlar 🥰vajinal göründü bir sıkıntısı yok dedi, rahime baktı kalınlık iyi düşük tehliken yok dedi, progestan, coraspirin, oksapar 0,6, decavit ile devam 🥰
Gözünüz aydın canım sırada kalp atışı var o da olacak inş.😊🎉 Nasıl iğneyi yapabiliyor musun?

Aaahh kuzum, gecenlerde esimin arkasına gittik esı 8 aylık hamile, viski içiyordu kadın, şok oldum, bebekte ögrenme guclugu, konusma bozuklukları, gelısımsel sıkıntılar olabiliyormuş, bunları hatırlatmama ragmen ikinci bardagı doldurdu, bız gitmeden kımbılır kac tane ıctı, bana demesin mı cok kasmamak gerek.. Hani şey demek istyor herhalde, sen kastın da kendını noldu.. Esıme de dedım ben bidaha gorusmek ıstemıyorum dıye.. Kimsenin ne ıctiğine karısmam, herkese saygım var. Ama masum bir canın sorumluluğu var yaa, bu ne bicim iş dedim
Ohaaa 😳 inanamıyorum yaa, çok kızdım bu ne sorumsuzluk alkol içmek ne demek yaa ufacık bir can ona geçiyor direk Allahım..

Merhaba canlarım, bende durumlar şöyle doktora gittim ilaç vermişti enfeksiyon için, kan ilacı verdi kan düşük dedi, folik asit verdi devam 👍, d vitamini aldım onu içiyorum, spora başladım 2 gün oldu, düzgün ve güzel beslenmeye çalışıyorum. Hala hazırmıyım bilmiyorum.. Yine de bir yanım çok istiyor korku ile karışık, duygular çorba😄 hayırlısı be gülüm diyorum kaçıyorum😜
Biraz daha folik asit kullanırım tahlil VS yaptırırım sonra denerim inşallah

İyi geceler canlar :KK37: :KK74:yoldaşlarım.Özledim sizi..Allah'ım güzel gönlünüze göre versin amin.🙏 sutlaacc sutlaacc sen ne yaptın kuzum son durum nedir?
Canım en son kimyasal gibi gözüküyor dedi doktor beta 22 ydi 16 ya düştü çok yavaş düşüyor regl de olmadım. Umarım düşer tamamen diye bekliyorum. Yarın gidicem tekrar.

Teneffus Zili Teneffus Zili canım hoşgeldin kızın büyümüş okudum, zaman nasıl hızlı geçmiş maşallah 🥰 öpüyoruz tatlı kızımızı teyzoşları olarak.
Hoş buldum canım bizde sizleri öpüyoruz😘 Zor süreçler geçirdik kolik alerji reflü falan bebişte bende etkilendik bayağ.Fırsat bulmak oldukça zor oluyor.Sen nasılsın senin cimcime nasıl büyüdü mü?😊

Canım en son kimyasal gibi gözüküyor dedi doktor beta 22 ydi 16 ya düştü çok yavaş düşüyor regl de olmadım. Umarım düşer tamamen diye bekliyorum. Yarın gidicem tekrar.
Hayırlısı canım beta çabuk düşerde rahat edersin inş.😐Bu son kimyasal olur,bi dahakine sağlıklı bi gebelik oluşur inş.🙏

Ohaaa 😳 inanamıyorum yaa, çok kızdım bu ne sorumsuzluk alkol içmek ne demek yaa ufacık bir can ona geçiyor direk Allahım..
Kahve bile ıcmedım, gunluk kafein miktarını abartırım dıye korkumdan, yalan yok caydan vazgeçemedim, acık ıctım onu da

C celiklady sen nasılsın canım 😚🌸özlendin sende durumlar ne 🥰
Sağol canım idare ediyoruz. Biraz boğaz yanması vardı bende öğleden beri, bebişte de şuan ateş var gibi onu bekliyorum. Analık çok zormuş😣 biz de seni özledik bi gelip bi kayboluyosun😅 takviyelere başlamışın, şifa olsun canım🌸 çok yakın zamanda tabloyla beraber gel inşallah🙏

Yaaaaa 🥰❣️ biraz geriden geliyorum ama çooook sevindim kuzum, tüm bekleyişlerinin sonu güzele çıktı, rabbim sağlıkla kucağına aldırsın 🌸😚🤲
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım 🥰valla resmen Rabbim ol dedi yoksa benim umudum kalmamıştı artık biliyorsun 🙈

Çok şükür keseyi görmüşsün🐣
Sağlıkla ilerlesin canım benim, pozitifliğin ordan buraya hissediliyor sürecin hep böyle güzelce devam etsin inşallah🙏

Oksaparda da göbek deliğinin iki parmak sağ ve solundan bir gün sağa bir gün sola şeklinde yapabilirsin, iğneyi vurmadan önce parmağında etini sıkıştırırsan daha az acıyor, bir de mutlaka soğuk press yapmaya da kolonya sür o da acıyı bi tık hafifletiyor.
Benim karnımdan acımaya kanamaya başladı zaten mosmor da, dün kolumdan yaptım hemen morardı.
Yaz geliyor elbise tişört bacak ve kol sıkıntım olacak gittiği yere kadar göbekten devam artık 🙃
Çok şükür bir aşamasını daha güzelce atlattım 🥰
Bundan sonra daha dikkatli vuracağım bakalım zaten parmağım üstten iğneyi vurmaya yetişmiyor o iş eşimde, hemşirelik 3. Sınıf kuzenim var kız o hafta sonları arada gelirdi o yokken göbekten yaparım o varken kol ayak o yapsın oralardan korkuyorum 🙈 benim morarsa da gözükmeyecek nede olsa 😅😅

Pess hayatta bak cidden kim ne içmiş ne giymiş umrumda olmaz ama bu bencillik çok başka bişey ya masum savunmasız bir cana neler yapmış oluyorsun, bizim de bir aile geçen çocuğa şarap denettik dedi bir iki kez çocuk daha 3 yaş bile değil 🤷‍♀️

Gözünüz aydın canım sırada kalp atışı var o da olacak inş.😊🎉 Nasıl iğneyi yapabiliyor musun?
Haftaya cuma daha kalp duyulmaz gibi ama en azından bebek gözükür umudum var 🙈ilkini dün yaptık işte ben iğneyi girdirdim eşim vurdu gonal f iğnesinden bir tık daha zor giriyor gibi birde vurunca ilk 5 dk şahane yanıyor 😅insan ilk 0,6 lık yeter mi diye korkuyordu kullanınca acaba fazla mı gelir bişey mi olur diye korku sardı yada kanama olur mu düşüncesi takip ediyorum bakalım kemdimi🙈

Ah arkadaşım, canım benim çok geçmiş olsun, rabbim tüm yaralarını sarsın en güzel şekilde hayırlısı ile Nasib etsin diliyorsan. Çok zor ve yıpratıcı bir süreç.. En kısa zamanda sağlığına kavuşmanın dilerim.. Şimdi nasılsın, psikolojin nasıl 🥺😔🤲
Sağol canım benim Allah razı olsun dün kontrolüm vardı, şükür iyiyim ağrım sızım da olmadı çok şükür, vücüdum toparladı çabucak 🧿 yumurta rezervim falan iyiymiş, doktor çabuk hamile kalırsın diyor ama ben şimdi değil çok yeni daha uzun bir sürem var, bilmiyorum ben istesem eşim istemez gibi geliyor, hayırlısı olsun hepimiz için 🤲

Haftaya cuma daha kalp duyulmaz gibi ama en azından bebek gözükür umudum var 🙈ilkini dün yaptık işte ben iğneyi girdirdim eşim vurdu gonal f iğnesinden bir tık daha zor giriyor gibi birde vurunca ilk 5 dk şahane yanıyor 😅insan ilk 0,6 lık yeter mi diye korkuyordu kullanınca acaba fazla mı gelir bişey mi olur diye korku sardı yada kanama olur mu düşüncesi takip ediyorum bakalım kemdimi🙈
Çok yakıyor cidden ama alışıyorsun zamanla😅 Eşim işten geç dönünce ilk iğneyi 5.günde kendim yaptım sonra gerisi geldi.Benim dr.eğer doz eksik yada fazla gelseydi ilk 4 gün içerisinde kanama olup düşük yapardın demişti.

Back