• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaahh kuzum, gecenlerde esimin arkasına gittik esı 8 aylık hamile, viski içiyordu kadın, şok oldum, bebekte ögrenme guclugu, konusma bozuklukları, gelısımsel sıkıntılar olabiliyormuş, bunları hatırlatmama ragmen ikinci bardagı doldurdu, bız gitmeden kımbılır kac tane ıctı, bana demesin mı cok kasmamak gerek.. Hani şey demek istyor herhalde, sen kastın da kendını noldu.. Esıme de dedım ben bidaha gorusmek ıstemıyorum dıye.. Kimsenin ne ıctiğine karısmam, herkese saygım var. Ama masum bir canın sorumluluğu var yaa, bu ne bicim iş dedim
Çok kolay sahip olunan şeylerin kıymeti mi olmuyor nedir artık bilemedim 🤷 bildiğim ve öğrendiğim tek bir şey var Allah her kadına annelik duygusunu vermiyor

Çok kolay sahip olunan şeylerin kıymeti mi olmuyor nedir artık bilemedim 🤷 bildiğim ve öğrendiğim tek bir şey var Allah her kadına annelik duygusunu vermiyor
Evet 4.cocugu,ve korunurken hamıle kaldı, aldırmayı bıle dusunmus.. Ama o cocugun ne sucu var 😔

Allah'ım isyan etmek istemiyorum ama böylelerine yağdırıyor valla 😏 böyle çocuklara seçme şansı olmadığı için çok üzülüyorum zaten
Gercekten ben de uzuluyorum, zaten ordan cıktık tan sonra epey aglamıstım.. Diyorum ya agzıma kahve bile sürmedim

Gercekten ben de uzuluyorum, zaten ordan cıktık tan sonra epey aglamıstım.. Diyorum ya agzıma kahve bile sürmedim
Allah yine nasip edecek güzelleştirerek.. ve o bebeler o kadar şanslı olacak ki böyle anneleri olduğu için, başkalarının hayatına adla gıpta ile bakmayacaklar. Allah herkesin kalbine göre versin 🙏❤️

Regl değil kanama olmasın doktora bir sor hemen inşallah değildir yaa

Sor bakalım doktoruna, inşallah kolaylıkla atlatırsın ne ise 😢

Deildir ya degerler kucuk seyrediyor, belkı kanama ile atılacaktır. Bılemedım ki😔
Kanaman başlamış ya düşer değer kimyasaldır dedi. Pazartesi tekrar bakçaz inşallah düşer ya çıksın diye dua ederdim şimdi de düşsün diye 🤲🏻

Allah yine nasip edecek güzelleştirerek.. ve o bebeler o kadar şanslı olacak ki böyle anneleri olduğu için, başkalarının hayatına adla gıpta ile bakmayacaklar. Allah herkesin kalbine göre versin 🙏❤️
Allah razı olsun, Aminn canım benım 🤲🏻❤️

Kanaman başlamış ya düşer değer kimyasaldır dedi. Pazartesi tekrar bakçaz inşallah düşer ya çıksın diye dua ederdim şimdi de düşsün diye 🤲🏻
Düşer inşallah canım kolaylıkla atlatırsın 🤲bir dahakine sağlıklı bir gebelik olur inşallah, 🤲💜

Çok şükür keseyi görmüşsün🐣
Sağlıkla ilerlesin canım benim, pozitifliğin ordan buraya hissediliyor sürecin hep böyle güzelce devam etsin inşallah🙏

Oksaparda da göbek deliğinin iki parmak sağ ve solundan bir gün sağa bir gün sola şeklinde yapabilirsin, iğneyi vurmadan önce parmağında etini sıkıştırırsan daha az acıyor, bir de mutlaka soğuk press yapmaya da kolonya sür o da acıyı bi tık hafifletiyor.
Benim karnımdan acımaya kanamaya başladı zaten mosmor da, dün kolumdan yaptım hemen morardı.
Yaz geliyor elbise tişört bacak ve kol sıkıntım olacak gittiği yere kadar göbekten devam artık 🙃
Sen ne zaman 23. Haftaya gelsin maşallah 🥰

Yok yok hiç birinizi unutmadım sadece nöbetçi eczaneden haftasonu için oksapar aldım 🙈bide pazara gittik koştur koştur 😂çok şükür keseyi gördük kızlar 🥰vajinal göründü bir sıkıntısı yok dedi, rahime baktı kalınlık iyi düşük tehliken yok dedi, progestan, coraspirin, oksapar 0,6, decavit ile devam 🥰
Yaa çok sevindim canım sağlıcakla devam etsin inşallah herşey çok güzel olsun 🙏hayırlı olsun 🥰

Back