- 12 Nisan 2019
- 24.141
- 38.341
- 598
Benım umudum devam edıyor, PembeAnkaKusu nun da ilk tek gorundu ikinci surprız yapmıstı diğer kontroldeTek tek şuan gözüken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım umudum devam edıyor, PembeAnkaKusu nun da ilk tek gorundu ikinci surprız yapmıstı diğer kontroldeTek tek şuan gözüken
Ohh ohh çok şükür sağlıcakla devam etsinYok yok hiç birinizi unutmadım sadece nöbetçi eczaneden haftasonu için oksapar aldım bide pazara gittik koştur koştur çok şükür keseyi gördük kızlar vajinal göründü bir sıkıntısı yok dedi, rahime baktı kalınlık iyi düşük tehliken yok dedi, progestan, coraspirin, oksapar 0,6, decavit ile devam
Güzel kalbini seveyim darısı kalp atışınaKeseye bakılırken bile size dua ettim hepimiz bu duyguyu yaşayalım hepimiz sağlıkla sonunu görelim diye
Amin amin duam hep hepimize olacak şu süreçte çok teşekkür ederimAllah kucağınıza sağlıcakla aldığınız haberini de bizlere duymayı nasip eylesin inşallah .Rabbim aynı sevinci tüm bekleyenlere ve bana da yaşatsın inşallah
Güzel kalpli insan seni gözün aydın canım darısı kalp atışınaKeseye bakılırken bile size dua ettim hepimiz bu duyguyu yaşayalım hepimiz sağlıkla sonunu görelim diye
Valla sağlıklı olsun daBenım umudum devam edıyor, PembeAnkaKusu nun da ilk tek gorundu ikinci surprız yapmıstı diğer kontrolde
Amin inşallah inşallah bu kez bu sevinç sonuna kadar giderOhh ohh çok şükür sağlıcakla devam etsin
Güzel kalbini seveyim darısı kalp atışına
Dua edelim hep beraberAmin inşallah inşallah bu kez bu sevinç sonuna kadar gider
Ahh amin amin şimdi hepize duaya devamGüzel kalpli insan seni gözün aydın canım darısı kalp atışına
Kısa süreli bir yanma oluyor evetKızlar oksaparın ilkini vurdum aynı diğer iğneler gibi dik yaptım bir tık zor girdi sanki birde vurunca baya baya yandı bu olacak mı ki hep
Haberine çok sevindim canım benim, darısı kalp atışına ve kucağına almaya inşallahKızlar oksaparın ilkini vurdum aynı diğer iğneler gibi dik yaptım bir tık zor girdi sanki birde vurunca baya baya yandı bu olacak mı ki hep
Ayy güldürdün beniHaberine çok sevindim canım benim, darısı kalp atışına ve kucağına almaya inşallah
Bana doğum sonrası verdiler. Eşim ' ben buzağılara çok iğne vurdum zamanında ben yaparım' demişti aklıma o geldi. Yapılınca yanıyor evet. Gerçi morarttı etimi bizim iğnecibaşı ama hemşire ilkini yaparken de yanmıştı
Peki dik mi vurayım 45 derece eğeyim mi bazı yerlerde öyle denmiş artık alışcaz yeterki şifa olsunKısa süreli bir yanma oluyor evet
Ay nasıl güldüm ya bende iğneyi ben girdiriyorum eşim de üstten ilacı vuruyor ben hayatta iğne batıramam dediHaberine çok sevindim canım benim, darısı kalp atışına ve kucağına almaya inşallah
Bana doğum sonrası verdiler. Eşim ' ben buzağılara çok iğne vurdum zamanında ben yaparım' demişti aklıma o geldi. Yapılınca yanıyor evet. Gerçi morarttı etimi bizim iğnecibaşı ama hemşire ilkini yaparken de yanmıştı
Ben egmeden yapıyordum, gonal f vurduğumuz gibi, ama iğneyi vurunca biraz üzerinden masaj yapıyordumPeki dik mi vurayım 45 derece eğeyim mi bazı yerlerde öyle denmiş artık alışcaz yeterki şifa olsun
O zaman dik devam ederim bende masaj yapsam morarır mı acaba dedim öyle bir yandı ki ummadım bir an şimdi aklımdaki doz testi yaptırsam mıBen egmeden yapıyordum, gonal f vurduğumuz gibi, ama iğneyi vurunca biraz üzerinden masaj yapıyordum
Ben cabucak dagılsın dıye yapıyordum, eninde sonunda moraracak kuzum, aynı yere vurmamaya ozen goster..O zaman dik devam ederim bende masaj yapsam morarır mı acaba dedim öyle bir yandı ki ummadım bir an şimdi aklımdaki doz testi yaptırsam mı
Çok şükür çok sevindim darısı hepimizin başınaYok yok hiç birinizi unutmadım sadece nöbetçi eczaneden haftasonu için oksapar aldım bide pazara gittik koştur koştur çok şükür keseyi gördük kızlar vajinal göründü bir sıkıntısı yok dedi, rahime baktı kalınlık iyi düşük tehliken yok dedi, progestan, coraspirin, oksapar 0,6, decavit ile devam
Tamam çok dikkat edeceğim inşallahBen cabucak dagılsın dıye yapıyordum, eninde sonunda moraracak kuzum, aynı yere vurmamaya ozen goster..
Amin inşallah hep duamdasınız zatenÇok şükür çok sevindim darısı hepimizin başına