- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Hep birlikte inşallahHep gül inşallah
Tamm bir ekip çalışması işteAy nasıl güldüm ya bende iğneyi ben girdiriyorum eşim de üstten ilacı vuruyor ben hayatta iğne batıramam dedi
Duyamasan da başladığını görür doktorun belkiHaftaya cuma çağırdı o zaman daha duyulmaz gibi ama buna da şükür
Baktıramam kolumda yer kalmadı sağlık ocağı tahlilleri bile veremedim morluktan
Yapar umudum var yalan yok şimdi bile hareket yasağım yok ama aman temizlik bende olsun yemeği tamam sen yap ama eşyaları sana ben vereyim modundaTamm bir ekip çalışması iştebebiş doğunca da böyle olsun
İnşallahDuyamasan da başladığını görür doktorun belki
Aman öyle olsunYapar umudum var yalan yok şimdi bile hareket yasağım yok ama aman temizlik bende olsun yemeği tamam sen yap ama eşyaları sana ben vereyim modunda
Bakalım inşallah devam ederAman öyle olsunbaşta ve sonlarda çok iyi oluyo yardım etmeleri.
Allahın izniyle olmaz cnm kotu düşünme hem olsa da bi sürü ilac var onu geciricekİnşallahşimdi iğne sonrası kendimi takip edeceğim kanama bişey oluyor mu diye inşallah olmaz da güzel güzel devam eder
Bu kez hep iyi düşüneceğim inşallahAllahın izniyle olmaz cnm kotu düşünme hem olsa da bi sürü ilac var onu geciricek
Ahh canım benim gözün aydınYok yok hiç birinizi unutmadım sadece nöbetçi eczaneden haftasonu için oksapar aldımbide pazara gittik koştur koştur çok şükür keseyi gördük kızlar vajinal göründü bir sıkıntısı yok dedi, rahime baktı kalınlık iyi düşük tehliken yok dedi, progestan, coraspirin, oksapar 0,6, decavit ile devam
Yok yapmıyorum bir iş ama naz yapabilecek sabırda da bir insan değilimAhh canım benim gözün aydınher şey yolunda gidecek bu sefer, her anın tadını çıkar öyle koştur koştur birşeyler de yapma, hamile nazı yap azcık hakettin sen bunu
Kız ayran iç, maden suyu ıc, su içYok yapmıyorum bir iş ama naz yapabilecek sabırda da bir insan değilimhoş eşim zaten her işi yapıyor yetmiyor beni daralıyor hala aşılama dan bir hafta sonra içtiğim bir bardak kolanın lafını yapıyor mesela
Ah arkadaşım, canım benim çok geçmiş olsun, rabbim tüm yaralarını sarsın en güzel şekilde hayırlısı ile Nasib etsin diliyorsan. Çok zor ve yıpratıcı bir süreç.. En kısa zamanda sağlığına kavuşmanın dilerim.. Şimdi nasılsın, psikolojin nasılGece 12:30 da normal doğum yaptım çok çpk zor doğdu 15 saat sancı çektim, artık son dakikalar dayanamadım bayıltın beni nolur dedim, doktor az kaldı az kaldı diye diye normal aldı bebeği, ufak parçaları da temizledim dedi, en doğalı en sağlıklısı bıymuş, çok şükür şimdi ağrılarım azaldı
Bir kere içmiştim oysa öz bir taneKız ayran iç, maden suyu ıc, su içne kolası
YaaaaaAz önce yaptımhiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim
Çok şükür keseyi görmüşsünKızlar oksaparın ilkini vurdum aynı diğer iğneler gibi dik yaptım bir tık zor girdi sanki birde vurunca baya baya yandı bu olacak mı ki hep
Aaahh kuzum, gecenlerde esimin arkasına gittik esı 8 aylık hamile, viski içiyordu kadın, şok oldum, bebekte ögrenme guclugu, konusma bozuklukları, gelısımsel sıkıntılar olabiliyormuş, bunları hatırlatmama ragmen ikinci bardagı doldurdu, bız gitmeden kımbılır kac tane ıctı, bana demesin mı cok kasmamak gerek.. Hani şey demek istyor herhalde, sen kastın da kendını noldu.. Esıme de dedım ben bidaha gorusmek ıstemıyorum dıye.. Kimsenin ne ıctiğine karısmam, herkese saygım var. Ama masum bir canın sorumluluğu var yaa, bu ne bicim iş dedimBir kere içmiştim oysa öz bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?