Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ha-ri gözün aydın balııım inşallah kalp atışını da duyacaksın hayırlısıyla Bugün tekrar beta baktırdı mı ya da baktıracak mı artış nasıl devam edecek merak ediyorum haftaya bi sürprizle de karşılaşabiliriz Sohrab a katılıyorummm

Baktıramam kolumda yer kalmadı sağlık ocağı tahlilleri bile veremedim morluktanvalla bugün elime üç resim verdi hiç ima etmedi ama baksan evet sanki bir karartı var ama görürdü benve ya

İnşallah şimdi iğne sonrası kendimi takip edeceğim kanama bişey oluyor mu diye inşallah olmaz da güzel güzel devam eder
Allahın izniyle olmaz cnm kotu düşünme hem olsa da bi sürü ilac var onu geciricek

Ahh canım benim gözün aydın her şey yolunda gidecek bu sefer, her anın tadını çıkar öyle koştur koştur birşeyler de yapma, hamile nazı yap azcık hakettin sen bunu

Ahh canım benim gözün aydın her şey yolunda gidecek bu sefer, her anın tadını çıkar öyle koştur koştur birşeyler de yapma, hamile nazı yap azcık hakettin sen bunu
Yok yapmıyorum bir iş ama naz yapabilecek sabırda da bir insan değilim hoş eşim zaten her işi yapıyor yetmiyor beni daralıyor hala aşılama dan bir hafta sonra içtiğim bir bardak kolanın lafını yapıyor mesela

Kız ayran iç, maden suyu ıc, su iç ne kolası

Ah arkadaşım, canım benim çok geçmiş olsun, rabbim tüm yaralarını sarsın en güzel şekilde hayırlısı ile Nasib etsin diliyorsan. Çok zor ve yıpratıcı bir süreç.. En kısa zamanda sağlığına kavuşmanın dilerim.. Şimdi nasılsın, psikolojin nasıl

Yaaaaa biraz geriden geliyorum ama çooook sevindim kuzum, tüm bekleyişlerinin sonu güzele çıktı, rabbim sağlıkla kucağına aldırsın

Kızlar oksaparın ilkini vurdum aynı diğer iğneler gibi dik yaptım bir tık zor girdi sanki birde vurunca baya baya yandı bu olacak mı ki hep
Çok şükür keseyi görmüşsün
Sağlıkla ilerlesin canım benim, pozitifliğin ordan buraya hissediliyor sürecin hep böyle güzelce devam etsin inşallah

Oksaparda da göbek deliğinin iki parmak sağ ve solundan bir gün sağa bir gün sola şeklinde yapabilirsin, iğneyi vurmadan önce parmağında etini sıkıştırırsan daha az acıyor, bir de mutlaka soğuk press yapmaya da kolonya sür o da acıyı bi tık hafifletiyor.
Benim karnımdan acımaya kanamaya başladı zaten mosmor da, dün kolumdan yaptım hemen morardı.
Yaz geliyor elbise tişört bacak ve kol sıkıntım olacak gittiği yere kadar göbekten devam artık

Bir kere içmiştim oysa öz bir tane
Aaahh kuzum, gecenlerde esimin arkasına gittik esı 8 aylık hamile, viski içiyordu kadın, şok oldum, bebekte ögrenme guclugu, konusma bozuklukları, gelısımsel sıkıntılar olabiliyormuş, bunları hatırlatmama ragmen ikinci bardagı doldurdu, bız gitmeden kımbılır kac tane ıctı, bana demesin mı cok kasmamak gerek.. Hani şey demek istyor herhalde, sen kastın da kendını noldu.. Esıme de dedım ben bidaha gorusmek ıstemıyorum dıye.. Kimsenin ne ıctiğine karısmam, herkese saygım var. Ama masum bir canın sorumluluğu var yaa, bu ne bicim iş dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…