Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün bide kalabalık daha önümde 2 aile var
Heyecanlandım bende, ara ara girip bakıyorum sanaBugün bide kalabalık daha önümde 2 aile var
Haayırlısıyla sağlıkla dileğimiz gerçekleşsinKızlar konumuzla alakasız ama benim beklediğim bir haber var bebek değil o haber benim için çok önemli dualarınıza koyarmısınız hayırlısıyla olsun çok istiyorum. Önce sağlık tabiki ama benim hayatım için çok önemli bir olay işle alakalı . Sağolun şimdiden
Yok daha giremedimHeyecanlandım bende, ara ara girip bakıyorum sana
Haayırlısıyla sağlıkla dileğimiz gerçekleşsin
Hadi hayırlı haberler inşaAllahYok daha giremedim
İnşallahHadi hayırlı haberler inşaAllah
Hayırlısıyla gercekleşssinKızlar konumuzla alakasız ama benim beklediğim bir haber var bebek değil o haber benim için çok önemli dualarınıza koyarmısınız hayırlısıyla olsun çok istiyorum. Önce sağlık tabiki ama benim hayatım için çok önemli bir olay işle alakalı . Sağolun şimdiden
Bekliyormİnşallah
Hadi bakalım darısı kalp atışına inşallah cnmYok yok hiç birinizi unutmadım sadece nöbetçi eczaneden haftasonu için oksapar aldım bide pazara gittik koştur koştur çok şükür keseyi gördük kızlar vajinal göründü bir sıkıntısı yok dedi, rahime baktı kalınlık iyi düşük tehliken yok dedi, progestan, coraspirin, oksapar 0,6, decavit ile devam
Çok şükür canım, bu gece rahat bir uyku cekersın tek kese mı, cift deilmiymişYok yok hiç birinizi unutmadım sadece nöbetçi eczaneden haftasonu için oksapar aldım bide pazara gittik koştur koştur çok şükür keseyi gördük kızlar vajinal göründü bir sıkıntısı yok dedi, rahime baktı kalınlık iyi düşük tehliken yok dedi, progestan, coraspirin, oksapar 0,6, decavit ile devam
Haftaya cuma çağırdı o zaman daha duyulmaz gibi ama buna da şükürHadi bakalım darısı kalp atışına inşallah cnm
Tek tek şuan gözükenÇok şükür canım, bu gece rahat bir uyku cekersın tek kese mı, cift deilmiymiş
Allah kucağınıza sağlıcakla aldığınız haberini de bizlere duymayı nasip eylesin inşallah .Rabbim aynı sevinci tüm bekleyenlere ve bana da yaşatsın inşallahYok yok hiç birinizi unutmadım sadece nöbetçi eczaneden haftasonu için oksapar aldım bide pazara gittik koştur koştur çok şükür keseyi gördük kızlar vajinal göründü bir sıkıntısı yok dedi, rahime baktı kalınlık iyi düşük tehliken yok dedi, progestan, coraspirin, oksapar 0,6, decavit ile devam