• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hep diyorum yine diyeceğim ağzı olan konuşur yorum yapar lafı nereye gidecek bilmez herkes böyle mi hayır ama bazıları cidden bilmiyorum patavatsız değil bence daha farklı bişey en sağlıklısı cidden yaşayan bilir deyip kulak arkası etmek çünkü öylesine ne açıklasan anlayacak kafa olmaz sanmıyorum 😒

Merhaba, seni çok çok iyi anlıyorum, benimde şükürler olsun iki evladım var, iki evladım da cennette, ikinciyi çok yeni 10 gün oldu kaybedeli, diğeri geçen yıl, içimde sızı olarak kalacak iki kızımda, o söylemler bana da oldu, oluyor, bilmiyorum belki teselli belki iyi niyetli ama bana hiç iyi gelmiyor, Allahım sabır versin hepimize...

Hadi güzel haberlerle, sağlıklı gebeliklerde 🤲💞
Çok üzüldüm Allah sabır versin evlatlarına uzun sağlıklı ömürler nasip etsin başın sağolsun canım 😔

Ben de ikizlerimi kaybettim., cok yakın bir arkadsım sözde teselli adı altında zaten nasıl bakıcaktı demiş ablasına, ablası da bana dedı.. Suan ikisiyle de gorusmuyorum..
Yok artık bu lafı söyleyende sana lafı getirenide Allah ıslah etsin en iyisini yapmışsın uzak olsun etrafından böyle insanlar 🙏

Allah korusun cocukları cok masum ama bu zihniyette bir anneleri var 😔

Rabbim büyüktür, zaten hamılelıgımı bilmesini asla istmiyorum birdaha

En kotusü de ilk iki düşüğü oldu, yasadıgım acıyı bılıyor, benım canımdan iki can gitmiş, ne demek nasıl bakacaktı, kendı cocuklarına annesı ile ablası bakıyor, onlar olmazsa kocaman bir hiç.. Allah ıslah etsin..bosver isteyen ıstedıgını konussun, ben artık herkese cevap veriyorum kalbi kırılacakmıs, gonul koyacakmıs umrumda deıl. Cocuk konusunda cok hassasım, kendı ailem asla konusunu bile acip sormaz, ama esimin ailesinden cekıyorum. Tek dertleri cocuk. Benım ne yasadıgım kimsenin umrunda deıl. 21 yasındaki cocuk bıle bana akıl veriyor, nasıl hamıle kaldıgını anlamamıs..
Allah vicdan versin herkesin kalbine. Herkes başıma gelmez sanıyor. Ben hep derim, kimse dan dun konuşurken beni üzmek kırmak umrunda olmuyor, ben niye tartayım ki lafımı? Öyle saça böyle tarak ☺️

ben dayanamadım çarşamba günü doktora gittim, 5+1 e uyumlu keseyi gördü 2 hafta sonra gelirsen bebeği ve kalp atışını görebiliriz dedi. ordan burdan duyduğum kadarıyla ben düşük yaptım progestan filan varmış onlara başlamıyor muyuz dedim, o kadar tatlı ve rahat bir kadındı ki beni çok rahatlattı, ağrı yok kanama yok hiçbir sıkıntı yok içerde her şey yolunda şu an düşük tehdidi görünmüyor bekleyelim sürece göre aspirin başlarız sonra olmazsa dedi. bir tane vitamin verdi içinde b12 folik asit d3 ve kalsiyum var, böyle işte ama benim de hala korkum var bu da düşük olur mu diye :/ benim tansiyon hastalığım da var bu arada o da endişelendiriyor beni, bakalım iyisi olsun herşeyin hep :KK200:

bekleyen isteyen herkese en kısa sürede sevindirici haberi almalarını dilerim :KK19::KK200:

ben dayanamadım çarşamba günü doktora gittim, 5+1 e uyumlu keseyi gördü 2 hafta sonra gelirsen bebeği ve kalp atışını görebiliriz dedi. ordan burdan duyduğum kadarıyla ben düşük yaptım progestan filan varmış onlara başlamıyor muyuz dedim, o kadar tatlı ve rahat bir kadındı ki beni çok rahatlattı, ağrı yok kanama yok hiçbir sıkıntı yok içerde her şey yolunda şu an düşük tehdidi görünmüyor bekleyelim sürece göre aspirin başlarız sonra olmazsa dedi. bir tane vitamin verdi içinde b12 folik asit d3 ve kalsiyum var, böyle işte ama benim de hala korkum var bu da düşük olur mu diye :/ benim tansiyon hastalığım da var bu arada o da endişelendiriyor beni, bakalım iyisi olsun herşeyin hep :KK200:

bekleyen isteyen herkese en kısa sürede sevindirici haberi almalarını dilerim :KK19::KK200:
Bütün süreç sağlıklı ilerler ve evladınıza kavuşursunuz inşaAllah 🧡🌸🤲🏻

Saglıkla ilerlesin, hayırlısıyla kucagıma da aldım dedıgın gunler gelsin 🥰🤲🏻
Yalnız tansiyon konusunda doktorunu bilgilendir, sıkı takip gerekıyor onun ıcın.. Sürekli ölcüm yapıp kaydet, gittiğinde gösterirsin doktoruna, benım yengem gunde iki kere aynı saatte ölcüp yazardı

Saglıkla ilerlesin, hayırlısıyla kucagıma da aldım dedıgın gunler gelsin 🥰🤲🏻
Yalnız tansiyon konusunda doktorunu bilgilendir, sıkı takip gerekıyor onun ıcın.. Sürekli ölcüm yapıp kaydet, gittiğinde gösterirsin doktoruna, benım yengem gunde iki kere aynı saatte ölcüp yazardı
umarım :KK51: eşimle yemin ettik şu an kimse bilmiyor, geçen seferkini heyecanlı kayınvaldem sağolsun köydeki deliye kadar herkes duymuştu biz de kendimizce önlem aldık :KK53::KK53:

tansiyon evet çok riskli bir durum ve beni hani normal zamanda patates ediyo gebelikte nasıl olurum çok korkuyorum açıkçası :KK17:
doktorum da bir sonraki atakta yatağa düşmeyi beklemeden acile gel ona göre ilaç takarlar dedi, biraz gözlemleyelim olmazsa kardiyoloji ile beraber ilerleriz bakalım dedi

umarım senin de en kısa zamanda çok çok güzel haberlerini alırız, ben de bu konudayım artık beklemedeyim:KK19:

umarım :KK51: eşimle yemin ettik şu an kimse bilmiyor, geçen seferkini heyecanlı kayınvaldem sağolsun köydeki deliye kadar herkes duymuştu biz de kendimizce önlem aldık :KK53::KK53:

tansiyon evet çok riskli bir durum ve beni hani normal zamanda patates ediyo gebelikte nasıl olurum çok korkuyorum açıkçası :KK17:
doktorum da bir sonraki atakta yatağa düşmeyi beklemeden acile gel ona göre ilaç takarlar dedi, biraz gözlemleyelim olmazsa kardiyoloji ile beraber ilerleriz bakalım dedi

umarım senin de en kısa zamanda çok çok güzel haberlerini alırız, ben de bu konudayım artık beklemedeyim:KK19:
Insallahh bıseycık olmaz, tedbiri elden bırakmayın yeter, ilacını saati saatine alırsın, kotu seyler dusunme 🌸
Vallahı ben de demicem, kendı anneme bıle demeyi dusunmuyorum, annem yaşlı cok uzuluyor bişey oldugunda..

Insallahh bıseycık olmaz, tedbiri elden bırakmayın yeter, ilacını saati saatine alırsın, kotu seyler dusunme 🌸
Vallahı ben de demicem, kendı anneme bıle demeyi dusunmuyorum, annem yaşlı cok uzuluyor bişey oldugunda..
evet olası kayıp durumunda herkes üzülüyor bu durumda kendi üzüntünü mü yaşayacaksın onları mı teselli edeceksin, bir de herkes ne kadar iyi niyetli de olsa kendinde yorum yapma hakkı görüyor söyleyince, insanın kafası da çorba oluyor.
en güzeli riskli dönem geçtikten sonra öğrenmeleri. bilmesi gereken kişi, yani bebeğin anne babası biliyor zaten :KK31:

Bende kimseye sölemicem olursa birdaha 3 ayı geçene kadar sadece size söyleceğim bı gruba😂

evet olası kayıp durumunda herkes üzülüyor bu durumda kendi üzüntünü mü yaşayacaksın onları mı teselli edeceksin, bir de herkes ne kadar iyi niyetli de olsa kendinde yorum yapma hakkı görüyor söyleyince, insanın kafası da çorba oluyor.
en güzeli riskli dönem geçtikten sonra öğrenmeleri. bilmesi gereken kişi, yani bebeğin anne babası biliyor zaten :KK31:
Aynen oyle, ben nazara da cok inanıyorum..hatta yaşam sınırını gectıkten sonra dicem.. Zaten benım kendı ailem uzakta, esimin ailesini de gormuyorum bıle kopuk ılskıler

Back