- 27 Eylül 2020
- 7.618
- 11.124
- 198
Rabbim aynı acıları bir kez daha yaşatmasın çok zor şeyler yaşamışsınızMerhaba arkadaşlar. Ben düşük yapmadım ama 2 ay önce doğumdan 1 hafta sonra bebeğimi kaybettim. Sezeryan oldum fiziksel olarak toparladım ama psikolojik olarak her an çöküntü yaşıyorum. Bebeğimi çok özlüyorum içim bebek hasretiyle tutuşuyor tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu cabası bir çıkmazın içine girdim. Bana acıyarak bakan gözlerden kurtulmak için ve eşim daha çok uzulmesin diye atlatmisim mutluyum gibi davranmaktan çok yoruldum. Bazen herşey rüya gibi geliyor bunları yaşayan ben değilmişim gibi. Her gece aslında ölmemiş diye hayal kurarak uyuyorum. Onunla kurduğum planları birbir gerçekleştiriyorum kafamda. Her gün hastaneye gidip kuvezden sevip gelmek çok zordu ama keşke gitmemiş olsaydı da kuvezden sevmeye devam etseydim. Şimdi sadece mezarında sevebiliyorum yüzü elleri yerine toprağına dokunuyorum. Daha anlatamadigim milyonlarca detay ama tek söz nasip değilmiş. Hiç isyan etmedim neden demedim tekrar hamile kalmayı çok istiyorum genetik test yapılması gerek sizlerden dua istiyorum sizlere de dua ediyorum sorunsuz sağlıklı bir hamilelik cümlemize...