- 22 Ocak 2008
- 8.802
- 8.753
- 723
Canım inşallah bundan sonraki sağlıklı bir gebelik olur, Allahım karşına derdine derman olacak doktor çıkarsınSağol canım benim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım inşallah bundan sonraki sağlıklı bir gebelik olur, Allahım karşına derdine derman olacak doktor çıkarsınSağol canım benim![]()
Yaa kaçıncı gün neydi değerlerinHayırlı olsun bebek ya da bebekler mi geliyorbenimde değerim böyle açık ara artmıştı önce 6 bck kat sonra 4 kat arttı, ikiz oldu
Kızlar ikiz diyor ikiz mi gelecek neYaa kaçıncı gün neydi değerlerinben henüz iki kez verdim sadece kanı
Aşılamanın 13. Günü 326 iki gün sonra da 1042 çıktı ama bilmiyorum kiBen adetten 4 gün önce verdim tam hatırlamıyorum ama 39, iki gün sonra 200 e yakın, sonraki ikinci gün de 800 kusur olmuştu sonra vermedim zaten. Birkaç gün geçince doktora kese için gitmiştim. Şuan 27. Haftadayim çok şükür.Sizin değerler nasıl.Ha-ri
Bilemedim diyorlar ama dedikçe bana bir heyecan geldi ikiz olması hiç sıkıntı değil yeterki bünyem müsaade etsin sağlıkla kucağıma alayım bebek yada bebekler sağlıklı olsun başka bişey istememKızlar ikiz diyor ikiz mi gelecek neSağlıkla gelsinler
sağlıkla hayırla ilerlesin canım benim
![]()
Aşılamanın 13. Günü 326 iki gün sonra da 1042 çıktı ama bilmiyorum ki![]()
Cumartesi gelin dedi bi giderim gözükmezse pazartesi giderim, sizin de 27 hafta olmuş bile nasılsın peki bir sıkıntın yok değil mi5000 lerde kese görünüyormus. Ona göre hesap edin gidin bence
Ben ağlamıştım birini buyutemedim içimde ikinciyi nasıl yaşatacağım diye ilk öğrendiğimde baya ağlamıştım. 3. Yu görüyorum der gibi oldu hatta aradı iyice, şok olmuştumBilemedim diyorlar ama dedikçe bana bir heyecan geldi ikiz olması hiç sıkıntı değil yeterki bünyem müsaade etsin sağlıkla kucağıma alayım bebek yada bebekler sağlıklı olsun başka bişey istemem![]()
Ama şimdi iyisin değil miBen ağlamıştım birini buyutemedim içimde ikinciyi nasıl yaşatacağım diye ilk öğrendiğimde baya ağlamıştım. 3. Yu görüyorum der gibi oldu hatta aradı iyice, şok olmuştum
Benım ikizlerden bırı 5+3 biri 5+2 ydı birinin içinde yolk vardı, birinde yoktu, hatta doktor demıstı kı saatlerin bıle onemi var demıstı.. Tekılse zaten cok rahat gorulur4+4 olacak son adete göre bakalım
Cumartesi gelin dedi bi giderim gözükmezse pazartesi giderim, sizin de 27 hafta olmuş bile nasılsın peki bir sıkıntın yok değil mi![]()
Bebekler bin şükür iyiler. İnşallah sağlıklı hayırlı da olurlarcok zor bir süreç stresli ve kaygılıyım. Mucize işi bu iş gerçekten. Tek isteğimiz sağlıklı olsunlar.Cennet gercekten annelerin ayaklarının altında şimdiden .. rabbim isteyen herkese nasip etsin.evlatlarimizi bize bağışlasın
Hadi bakalım cumartesi ne haberler ile geleceğim acabaBenım ikizlerden bırı 5+3 biri 5+2 ydı birinin içinde yolk vardı, birinde yoktu, hatta doktor demıstı kı saatlerin bıle onemi var demıstı.. Tekılse zaten cok rahat gorulur
Evet corasprin 100 luk alıyorum. Benim kan sulandırıcı isim de baya sürmüştü, ikilemde kaldılar hep hematoloji heyeti bile zor karar yazdı bana. İğne kullanmıyorum inşallah bir sorun olmaz bakalımAma şimdi iyisin değil mikan sulandırıcı kullanıyorsun değil mi
Beni de etiketleyin takip edemiyorum çok. Rabbim gönlüne göre versinHadi bakalım cumartesi ne haberler ile geleceğim acaba![]()
Olsun şimdilik güzel gidiyor bak içini ferah tutEvet corasprin 100 luk alıyorum. Benim kan sulandırıcı isim de baya sürmüştü, ikilemde kaldılar hep hematoloji heyeti bile zor karar yazdı bana. İğne kullanmıyorum inşallah bir sorun olmaz bakalım
Tamam bir gideyim mutlaka etiketlerimBeni de etiketleyin takip edemiyorum çok. Rabbim gönlüne göre versin
AynenHadi bakalım cumartesi ne haberler ile geleceğim acaba![]()
Valla biz bir kez denedik aşılama sonrasıAynenSohrab ın dediği gibi döllenme zamanına göre fark ediyor hatta ben de ctesi gitmiştim doktor tek kese gördü hızlı artıştan dolayı ptesi ya da salı tam hatırlayamadım tekrar çağırdı iki tane görmüştü
Biz çatlatma iğnesinden sonra bir hafta denedik sanırım oğlum 2-3 gün sonra oldu zaten 17 mmydi çatlamasını beklemiyorduk
![]()