- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Yine aynı saat olsun dedim canım 10.40 civarı veririm.sutlaacc sen ne zaman kan verecektin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine aynı saat olsun dedim canım 10.40 civarı veririm.sutlaacc sen ne zaman kan verecektin
Tamam sonucu mutlaka haber ver olur muYine aynı saat olsun dedim canım 10.40 civarı veririm.
Tabi canım yazarımTamam sonucu mutlaka haber ver olur mu
Aslında çok yazıp da, hep sizleri üzmek istemiyorum, hamile arkadaşlarım etkilensin hiç istemiyorum, sizlerin mutluluğuyla mutlu olacağım artık, sizlere dua edeceğim, kendi çocuklarıma sarılacağım, cennettekilerin hayaliyle yaşayacağım, böyle işte... Biliyorum hepinizin güzel kalbini, hep iyiliklerle karşılaşınCanım arkadaşım benim Rabbim gönlüne ferahlık versin inan sen burda bize dua ettikçe bende sana ediyorum kendine biraz zaman ver ruhunun toparlanması için daha vakit var ağlamak istersen ağla anlatmak istersen anlat ben hep buradayım bak sıkılmadan ne dersen dinlerim bunu bil olur mu sen asla yalnız değilsin. Gönül ister ki böyle süreçlerde keşke yakın olsak ama bize de nasip burada tanışmakmış
Olsun içine sığmayan konuşmak istediğin an mı oldu burda üzmek mi istemedin özelden yaz hiç sorun değil inan bana çünkü bazen öyle bir an oluyor ki süreci yaşamayan bilmeyen insanlar seni boş dinliyor gibi hissediyorsun. Ama dediğin gibi bol bol sarıl kuzucuklarına emin ol onlar sana ilaç gibi gelecek acını unutturmayacak ama en azından bir nebze rahatlatacaklarAslında çok yazıp da, hep sizleri üzmek istemiyorum, hamile arkadaşlarım etkilensin hiç istemiyorum, sizlerin mutluluğuyla mutlu olacağım artık, sizlere dua edeceğim, kendi çocuklarıma sarılacağım, cennettekilerin hayaliyle yaşayacağım, böyle işte... Biliyorum hepinizin güzel kalbini, hep iyiliklerle karşılaşın
Allah razı olsun canım benim, desteğini hiç bir zaman unutmam,bana iyi geliyorsunuzOlsun içine sığmayan konuşmak istediğin an mı oldu burda üzmek mi istemedin özelden yaz hiç sorun değil inan bana çünkü bazen öyle bir an oluyor ki süreci yaşamayan bilmeyen insanlar seni boş dinliyor gibi hissediyorsun. Ama dediğin gibi bol bol sarıl kuzucuklarına emin ol onlar sana ilaç gibi gelecek acını unutturmayacak ama en azından bir nebze rahatlatacaklar
Pıtırcıklarla uğraşıp duruyoruz kuzum büyüyorlar her hafta yeni bir şeyler öğreniyorlar değişiyorlar aşıları doktorları da bitmiyor öyle yuvarlanıp gidiyoruzBen de zaten ikizden çok sadece güzel artmış olarak düşünüyorum sağlıkla sonunu görebileyim yeter bana senin pıtırcıklar nasıl
Senin desteklerin bize az mıydı sanki hatırlasana ben buralarda nelere nelere üzüldüm de hep güzel güzel dua ettin banaAllah razı olsun canım benim, desteğini hiç bir zaman unutmam,bana iyi geliyorsunuz
Yavrularım yaa sağlıkla büyüsünler inşallahPıtırcıklarla uğraşıp duruyoruz kuzum büyüyorlar her hafta yeni bir şeyler öğreniyorlar değişiyorlar aşıları doktorları da bitmiyor öyle yuvarlanıp gidiyoruz
Her zaman şimdi miniğin le beraberSenin desteklerin bize az mıydı sanki hatırlasana ben buralarda nelere nelere üzüldüm de hep güzel güzel dua ettin bana
İnşallah hepimiz güzel günler görelimHer zaman şimdi miniğin le beraber
Kavuştuğun günleri de görelim
Allah sabırlar versin.Çok şükür kuzum vücudum toparlıyor, ağrım sızım yok, cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecek, psikolojik açıdan da arada ağlama krizleri geliyor, biraz ağlıyorum rahatlıyorum, aklıma bişeyler geliyor falan, belki acım hiiç bitmeyecek, ama hafifleyecek, normal hayatıma döndüm diyebilirim, iki gündür yalnızım, annemi gönderdim o da yaşlı, üzülüyor, o zaman daha çok üzülüyorum bende...
Ceza neden alınıyor ki ya yorumdan dolayı falan mı?Ah Sohrab yine ne oldu da bu kez böyle uzun ceza aldın
Birisi yine kafasını bozmuştur oda sinirli cevap verdiyse şikayet ediyorlar galiba yani tam sistem ne bilmiyorum tahminim bu yöndeCeza neden alınıyor ki ya yorumdan dolayı falan mı?
Sohrab da öyle sakıncalı yorum yapmaz ama
Geri düşmeye başlamış şu ana kadar 2 kere mi kan vermiş oldun eğer 3.kez kan verip 16 dan biraz yükselse o zaman dış gebelikten şüphe edebilirsin ama bu şekilde düşüp sıfırlanırsa adet gelir gibi duruyor bence
Cumartesi anca tekrar vericem ozamana kadar da adet gelir inşallahGeri düşmeye başlamış şu ana kadar 2 kere mi kan vermiş oldun eğer 3.kez kan verip 16 dan biraz yükselse o zaman dış gebelikten şüphe edebilirsin ama bu şekilde düşüp sıfırlanırsa adet gelir gibi duruyor bence
Aynı yerde mi verdin cnm yine
yaaaa tebrik ederimmm geçen gün konuşmuştuk şöyle bi bakayım dedimmm ahhh çok mutlu oldummmm sağlıkla ilerlesinnnAz önce yaptım hiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim