• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım arkadaşım benim Rabbim gönlüne ferahlık versin inan sen burda bize dua ettikçe bende sana ediyorum 💜kendine biraz zaman ver ruhunun toparlanması için daha vakit var ağlamak istersen ağla anlatmak istersen anlat ben hep buradayım bak sıkılmadan ne dersen dinlerim bunu bil olur mu sen asla yalnız değilsin. Gönül ister ki böyle süreçlerde keşke yakın olsak ama bize de nasip burada tanışmakmış🌾
Aslında çok yazıp da, hep sizleri üzmek istemiyorum, hamile arkadaşlarım etkilensin hiç istemiyorum, sizlerin mutluluğuyla mutlu olacağım artık, sizlere dua edeceğim, kendi çocuklarıma sarılacağım, cennettekilerin hayaliyle yaşayacağım, böyle işte... Biliyorum hepinizin güzel kalbini, hep iyiliklerle karşılaşın 💞🥰🤲

Aslında çok yazıp da, hep sizleri üzmek istemiyorum, hamile arkadaşlarım etkilensin hiç istemiyorum, sizlerin mutluluğuyla mutlu olacağım artık, sizlere dua edeceğim, kendi çocuklarıma sarılacağım, cennettekilerin hayaliyle yaşayacağım, böyle işte... Biliyorum hepinizin güzel kalbini, hep iyiliklerle karşılaşın 💞🥰🤲
Olsun içine sığmayan konuşmak istediğin an mı oldu burda üzmek mi istemedin özelden yaz hiç sorun değil inan bana çünkü bazen öyle bir an oluyor ki süreci yaşamayan bilmeyen insanlar seni boş dinliyor gibi hissediyorsun. Ama dediğin gibi bol bol sarıl kuzucuklarına emin ol onlar sana ilaç gibi gelecek acını unutturmayacak ama en azından bir nebze rahatlatacaklar 🥰

Olsun içine sığmayan konuşmak istediğin an mı oldu burda üzmek mi istemedin özelden yaz hiç sorun değil inan bana çünkü bazen öyle bir an oluyor ki süreci yaşamayan bilmeyen insanlar seni boş dinliyor gibi hissediyorsun. Ama dediğin gibi bol bol sarıl kuzucuklarına emin ol onlar sana ilaç gibi gelecek acını unutturmayacak ama en azından bir nebze rahatlatacaklar 🥰
Allah razı olsun canım benim, desteğini hiç bir zaman unutmam,bana iyi geliyorsunuz 🥰

Ben de zaten ikizden çok sadece güzel artmış olarak düşünüyorum 🥰sağlıkla sonunu görebileyim yeter bana 🥰senin pıtırcıklar nasıl 🥰
Pıtırcıklarla uğraşıp duruyoruz kuzum büyüyorlar her hafta yeni bir şeyler öğreniyorlar değişiyorlar aşıları doktorları da bitmiyor öyle yuvarlanıp gidiyoruz 🤗💙

Çok şükür kuzum vücudum toparlıyor, ağrım sızım yok, cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecek, psikolojik açıdan da arada ağlama krizleri geliyor, biraz ağlıyorum rahatlıyorum, aklıma bişeyler geliyor falan, belki acım hiiç bitmeyecek, ama hafifleyecek, normal hayatıma döndüm diyebilirim, iki gündür yalnızım, annemi gönderdim o da yaşlı, üzülüyor, o zaman daha çok üzülüyorum bende...
Allah sabırlar versin.
Buradaki herkes yaşadığın duyguya çok aşina canım. Seni ayakta tutacak şey evlatların.
Ne mutlu sana ki 2 sağlıklı gebelikle gelen 2 mucizen var.
Vakti geldiğinde tekrar düşünmeye başladığında umarım en Kısa sürede sağlıklı bir gebeliğin olur yeniden. Bu süreç zor ama her şeye rağmen umut hiç bitmiyor.

sutlaacc sutlaacc sonucun çıktı mı??

Ceza neden alınıyor ki ya yorumdan dolayı falan mı?
Sohrab da öyle sakıncalı yorum yapmaz ama🤷🏻‍♀️
Birisi yine kafasını bozmuştur oda sinirli cevap verdiyse şikayet ediyorlar galiba yani tam sistem ne bilmiyorum tahminim bu yönde 😐

16 çıktı kızlar dış değildir kimyasaldır yani değil mi Ha-ri Ha-ri L Lalalala1 Selizay Selizay
Geri düşmeye başlamış şu ana kadar 2 kere mi kan vermiş oldun eğer 3.kez kan verip 16 dan biraz yükselse o zaman dış gebelikten şüphe edebilirsin ama bu şekilde düşüp sıfırlanırsa adet gelir gibi duruyor bence

Geri düşmeye başlamış şu ana kadar 2 kere mi kan vermiş oldun eğer 3.kez kan verip 16 dan biraz yükselse o zaman dış gebelikten şüphe edebilirsin ama bu şekilde düşüp sıfırlanırsa adet gelir gibi duruyor bence
Cumartesi anca tekrar vericem ozamana kadar da adet gelir inşallah

Az önce yaptım🙈 hiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım 🙈cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum 🥰 PembeAnkaKusu PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye 🙈 Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim🥰
yaaaa tebrik ederimmm geçen gün konuşmuştuk şöyle bi bakayım dedimmm ahhh çok mutlu oldummmm sağlıkla ilerlesinnn:dua:

Back