- 27 Eylül 2020
- 7.609
- 11.115
- 198
Valla bilmiyorum kiHa-ri yaaa canım şimdi gördüm ne güzel artmış sohrabın dediği gibi ikiz olmasın??
E bu değerle 3-5 güne kese gözüküyor o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bilmiyorum kiHa-ri yaaa canım şimdi gördüm ne güzel artmış sohrabın dediği gibi ikiz olmasın??
E bu değerle 3-5 güne kese gözüküyor o zaman
Tamam artık içim rahatladıNazar değmesin artsın artsın devam etsin belki tek yumurta ikizi ya da bazı kişilerin hormonlarına göre ikiz gibi görünüp tekte olabiliyor az olmaması güzel boşver keyfini çıkar
Oh çok güzel kuzum gözün aydın artık güZel düşün hep ikiz geliyor bencede Hayırlısı tabikiAllahım Sohrab hala yok PembeAnkaKusu 2. Kan sonucum 1042 çıktı, ilki iki gün önce aynı saatte aynı yerde 326 çıkmıştı biraz fazla artmadı mı sanki kızlar
Çok şükür doktorum da rahatlattı artış normal diye o da dedi geçen sene tek yumurta ikizim oldu olabilir diye ama tabi belli olmaz nasip artıkOh çok güzel kuzum gözün aydın artık güZel düşün hep ikiz geliyor bencede Hayırlısı tabiki
Allahım Sohrab hala yok PembeAnkaKusu 2. Kan sonucum 1042 çıktı, ilki iki gün önce aynı saatte aynı yerde 326 çıkmıştı biraz fazla artmadı mı sanki kızlar
Maşşallah kuzuum çok güzel artmışşş valla ikiz olabilir biliyorsun benim de 2.yumurtanın çatlamasını beklemiyorduk küçüktü ve rahim duvarım inceydi aynen böyle katlaya katlaya artmıştı hayat işte olacağı varmış… Sağlıklı olsun da en hayırlısı nasılsa o olsun ikiz de çok zor çünküKızlar doktorum aradı değer düşük diye korkanı gördüm de yüksek diye korkan da sensin dedi demekki güzel tutunmuş olur böyle hızlı yükselme cumartesi gel kese görelim dedi nasipse
Ama arkada 13 mü neydi büyümüş olabilir mi kiMaşşallah kuzuum çok güzel artmışşş valla ikiz olabilir biliyorsun benim de 2.yumurtanın çatlamasını beklemiyorduk küçüktü ve rahim duvarım inceydi aynen böyle katlaya katlaya artmıştı hayat işte olacağı varmış… Sağlıklı olsun da en hayırlısı nasılsa o olsun ikiz de çok zor çünkü
Ohh çok şükür için rwhatlamıştır, benim de içim rahat güzel güzel büyüyecek inşallah, bazen değer yüksek oluyor ama ikiz olmuyor, kişiden kişiye değişiyor işte, benim oğlanları hep 1200 lerde öğrendim, bu son gebeliğimi 9000 lerde hepsinin adet geciş günleri de aynıydı, sağlıkla gelsin miniğimizKızlar doktorum aradı değer düşük diye korkanı gördüm de yüksek diye korkan da sensin dedi demekki güzel tutunmuş olur böyle hızlı yükselme cumartesi gel kese görelim dedi nasipse
Tabiki ikiz veya tek yeterki sağlıklı ilerlesin tek duam o bakalım Rabbim ne uygun görecekOhh çok şükür için rwhatlamıştır, benim de içim rahat güzel güzel büyüyecek inşallah, bazen değer yüksek oluyor ama ikiz olmuyor, kişiden kişiye değişiyor işte, benim oğlanları hep 1200 lerde öğrendim, bu son gebeliğimi 9000 lerde hepsinin adet geciş günleri de aynıydı, sağlıkla gelsin miniğimiz
Rahim filmi ilaçlı olanmıydı çok korkuyorum ondan daha doğrusu artık ordaki tüm işlemlerden...Üstünden çok zaman geçtiği için rahim filmi mutlaka çektirmelisin, kafan rahat eder.
Evet doğru bi sıvı veriyorlar içeri hem hafif tıkanıklık varsa tüplerde açılmış da oluyor. Korkacak bişey yok, benimki vasat bi yerde yaptırdığım için kötü geçmişti ama yaptıranlar hiçbişey hissetmiyor, çok kolay bi işlem. Tabii tercih sizinRahim filmi ilaçlı olanmıydı çok korkuyorum ondan daha doğrusu artık ordaki tüm işlemlerden...
Yok zaten yapılması gerek vaj ultrasonla biyere kadar tetkik.. Fakat benim gebe kalmam da sorun yok sonrası embriyo oluşumu olmuyor vs.Evet doğru bi sıvı veriyorlar içeri hem hafif tıkanıklık varsa tüplerde açılmış da oluyor. Korkacak bişey yok, benimki vasat bi yerde yaptırdığım için kötü geçmişti ama yaptıranlar hiçbişey hissetmiyor, çok kolay bi işlem. Tabii tercih sizin
Çok şükür kuzum vücudum toparlıyor, ağrım sızım yok, cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecek, psikolojik açıdan da arada ağlama krizleri geliyor, biraz ağlıyorum rahatlıyorum, aklıma bişeyler geliyor falan, belki acım hiiç bitmeyecek, ama hafifleyecek, normal hayatıma döndüm diyebilirim, iki gündür yalnızım, annemi gönderdim o da yaşlı, üzülüyor, o zaman daha çok üzülüyorum bende...Cancağzım sen nasıl oldun HejaR12
Arada geliyor bu durum geçmeyeecek ama dediğin gibi hafifleyecek ve yaşamına devam edeceksin Allah içini ferahlatsınÇok şükür kuzum vücudum toparlıyor, ağrım sızım yok, cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecek, psikolojik açıdan da arada ağlama krizleri geliyor, biraz ağlıyorum rahatlıyorum, aklıma bişeyler geliyor falan, belki acım hiiç bitmeyecek, ama hafifleyecek, normal hayatıma döndüm diyebilirim, iki gündür yalnızım, annemi gönderdim o da yaşlı, üzülüyor, o zaman daha çok üzülüyorum bende...
Yani ne olacağı hiç belli olmuyor şakacı yumoşlar büyümek istemiş olabilir zor bir ihtimal tabi boşver bunları düşünmeyi tadını çıkar kuzum sağlıklı bir gebeliğe benziyor çok şükür ne zaman keseyi görmeye gideceksiniz?Ama arkada 13 mü neydi büyümüş olabilir mi ki
Onun için de doktoruna hangi testleri yaptırman gerektiğini bi danış. Genetik testler yapılabilir ve DNA hasarına bakılabilir.Yok zaten yapılması gerek vaj ultrasonla biyere kadar tetkik.. Fakat benim gebe kalmam da sorun yok sonrası embriyo oluşumu olmuyor vs.
Ben de zaten ikizden çok sadece güzel artmış olarak düşünüyorum sağlıkla sonunu görebileyim yeter bana senin pıtırcıklar nasılYani ne olacağı hiç belli olmuyor şakacı yumoşlar büyümek istemiş olabilir zor bir ihtimal tabi boşver bunları düşünmeyi tadını çıkar kuzum sağlıklı bir gebeliğe benziyor çok şükür ne zaman keseyi görmeye gideceksiniz?
Canım arkadaşım benim Rabbim gönlüne ferahlık versin inan sen burda bize dua ettikçe bende sana ediyorum kendine biraz zaman ver ruhunun toparlanması için daha vakit var ağlamak istersen ağla anlatmak istersen anlat ben hep buradayım bak sıkılmadan ne dersen dinlerim bunu bil olur mu sen asla yalnız değilsin. Gönül ister ki böyle süreçlerde keşke yakın olsak ama bize de nasip burada tanışmakmışÇok şükür kuzum vücudum toparlıyor, ağrım sızım yok, cuma günü kontrolüm var bakalım ne diyecek, psikolojik açıdan da arada ağlama krizleri geliyor, biraz ağlıyorum rahatlıyorum, aklıma bişeyler geliyor falan, belki acım hiiç bitmeyecek, ama hafifleyecek, normal hayatıma döndüm diyebilirim, iki gündür yalnızım, annemi gönderdim o da yaşlı, üzülüyor, o zaman daha çok üzülüyorum bende...