• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu mixovul denen vajinal fitil kanama yaparmı. Sabah kanama gördüm ama adet gibi değil burnumda kanadı. Acaba yan etki mi yaptı. Kürtaj sonrası ilk adet desem adete benzemiyor çok az lavaboya gidince geliyor.
Bana doktor bir kutuda 7 tane olmak üzere iki kutu verdi ve arka arkaya kullan demişti ilk adetimi olmamıştım 8 tane kullandım hiç öyle tuhaflık olmadı araya adet girdi bıraktım. Adetim tam bitti bir gün hiç bir şey gelmemişti devam edeyim dedim o zaman bir iki gün geri gelen ilaç pembeydi

Bana doktor bir kutuda 7 tane olmak üzere iki kutu verdi ve arka arkaya kullan demişti ilk adetimi olmamıştım 8 tane kullandım hiç öyle tuhaflık olmadı araya adet girdi bıraktım. Adetim tam bitti bir gün hiç bir şey gelmemişti devam edeyim dedim o zaman bir iki gün geri gelen ilaç pembeydi
Ilaç kullanırken mi adet oldun canım yani 8. Yi kullandiktan sonra mı. Acaba benimkide mi ilk adet ama benzemiyor gibi adete. Cok az kanama var. Lavaboya gidince peceteye geliyor. Burnumda kanadı sabah.

Ayrica bana veridigi ilacta 7 tane. Dun 3. Kullandım. Sonra böyle oldu.

Ilaç kullanırken mi adet oldun canım yani 8. Yi kullandiktan sonra mı. Acaba benimkide mi ilk adet ama benzemiyor gibi adete. Cok az kanama var. Lavaboya gidince peceteye geliyor. Burnumda kanadı sabah.
Evet 8. Fitil sonrası sabah adet oldum ama benim net belliydi ağrısı vs fitille alakası yoktu yani. Ben de tam tersi geciktirir mi acaba diye endişe etmiştim. Öyle burnum vs kanamadı

Ayrica bana veridigi ilacta 7 tane. Dun 3. Kullandım. Sonra böyle oldu.
Ya işte bana 7 lik iki kutu verdiği halde fayda etmedi başka bir doktor antibiyotik bile vermedi sadece içinde iki tane olan fitil verdi 3 gün ara ile kullandım o da bitirdi denmez ama baya azaldı

Evet 8. Fitil sonrası sabah adet oldum ama benim net belliydi ağrısı vs fitille alakası yoktu yani. Ben de tam tersi geciktirir mi acaba diye endişe etmiştim. Öyle burnum vs kanamadı
Peki miktarı nasıldı canım normalmiydi kanamanın. Akıntıyı çoğalttı bende de canım. Sarı yoğun gelmeye başlamıştı. Biri bitiyor biri başlıyor hep tırlatmaya az kaldi

Eklentiler

• Screenshot_20210117_190200_com.netflix.mediaclient.jpg
    Screenshot_20210117_190200_com.netflix.mediaclient.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar selam kendiliğinden düşük sonrası kanamanız kaç gün sürmüştü benim bugün onuncu günüm hala devam ediyor az az da olsa

Göktaşı düşme ihtimali kadar buraya kar yağma ihtimali 😂 12 yıl İstanbulda yaşadım doydum kara. Pandemi olmasa yaylalarımız var oralara gidiyoruz çok hasret kalırsak. Size keyifli seyirler diliyorum ☺️🥰
Biz de kar görmüyoruz😅.Adana' dayım ve çocukken yağınca bi seviniyorduk ama kar yere inmeden eriyordu.Sağanak yağışlar başladı çok şükür.🤗

Kizlar size bisey soracagim. Ben pazartesi gunu aksam 9 gbi ovulasyon testinde pik gordum. O gece dgl de sabahina saat 5 gbi iliski oldu. Sizce hamile kalma ihtimalm var mi? Ayrica bu ovulasyon testlerinde yanilma ihtimali var mi? Yumurta yokken var gibi gosterir mu? Ve en koyu hali; yumurta buyuynce ve catlayacagi zaman mi koyulasiyr?

Kizlar size bisey soracagim. Ben pazartesi gunu aksam 9 gbi ovulasyon testinde pik gordum. O gece dgl de sabahina saat 5 gbi iliski oldu. Sizce hamile kalma ihtimalm var mi? Ayrica bu ovulasyon testlerinde yanilma ihtimali var mi? Yumurta yokken var gibi gosterir mu? Ve en koyu hali; yumurta buyuynce ve catlayacagi zaman mi koyulasiyr?
Hamıle kalma ihtimaliniz yüksek evet, siliklelmeyi gördünüz mü peki?

Back