Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemşehriyiz Adana' da mı doktora geliyorsun?
Evet Tarsusta gidiyordum aslında, orada yaşıyoruz şimdi. Ama doktorumdan memnun kalmadığım için ve burda çok alternatif olmadığı için en son adanaya gittim doktora. Mersine taşınmazsak da adanaya gitmeye devam edeceğim. Ordaki doktora daha çok güveniyorum. Sen hangi doktora gidiyorsun?

@mucizem ol

Benim o testlerin hepsi yapıldı negatif çıkmıştı canım
Benimde zayıf pozitif yazıyor bugün çıkmış. Pıhtılaşma testi yaptırmış miydiniz ?
Ben yaptırmadım, ne testi oluyor ki bu acaba? Hıc bılgım yok
Kuzum gebelik kaybı yada damar tıkanıklığı gibi problemlerde bakılan bir test.. pıhtılaşmayı tetikleyen bir antijenmis...
Lupus testi nedir canım ilk defa duydum
Lupus antikoagülan testi diye geciyor. Gebelik kayiplarinda bakılan bir testmis canım..
Geçmiş olsun canım duymadım o testi ne oluyor o?
Lupus antikoagülan adı verilen bir değer. Pıhtılaşma ya sebep olan antijen varlığının tespitinde bakiliyormus. Bugün çıktı sonucun bebimde canım...

canımm sen gittin mi hulusi hocaya ? o mu ıstedı bu testi ?

anladım canım . bakayım yapılmış mı ama sanmam senin nasıl sonucun ?

Peki miktarı nasıldı canım normalmiydi kanamanın. Akıntıyı çoğalttı bende de canım. Sarı yoğun gelmeye başlamıştı. Biri bitiyor biri başlıyor hep tırlatmaya az kaldi
Evet bildiğin normal adetti canım fitille alakası yoktu yani

Yapıldı pıhtılaşma testi canım iki gende heterozigot var mthfr olanlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…