- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 53
- 36
Evet gordumHamıle kalma ihtimaliniz yüksek evet, siliklelmeyi gördünüz mü peki?
Hamıle kalma ihtimaliniz yüksek evet, siliklelmeyi gördünüz mü peki?
o zaman heycanla beklemeye başlayabılırsınızEvet gordum
EvetHemşehriyizAdana' da mı doktora geliyorsun?
12gün kaldı benim de , nasıl geçecek offf
Ayni bizim batlarimiz ins uğur getirir bize12gün kaldı benim de , nasıl geçecek offf
Benimde zayıf pozitif yazıyor bugün çıkmış. Pıhtılaşma testi yaptırmış miydiniz ?
Kuzum gebelik kaybı yada damar tıkanıklığı gibi problemlerde bakılan bir test.. pıhtılaşmayı tetikleyen bir antijenmis...Ben yaptırmadım, ne testi oluyor ki bu acaba? Hıc bılgım yok
Lupus antikoagülan testi diye geciyor. Gebelik kayiplarinda bakılan bir testmis canım..Lupus testi nedir canım ilk defa duydum
Lupus antikoagülan adı verilen bir değer. Pıhtılaşma ya sebep olan antijen varlığının tespitinde bakiliyormus. Bugün çıktı sonucun bebimde canım...Geçmiş olsun canım duymadım o testi ne oluyor o?
inşallah bebeğimAyni bizim batlarimiz ins uğur getirir bize
canımm sen gittin mi hulusi hocaya ? o mu ıstedı bu testi ?Benimde zayıf pozitif yazıyor bugün çıkmış. Pıhtılaşma testi yaptırmış miydiniz ?
Kuzum gebelik kaybı yada damar tıkanıklığı gibi problemlerde bakılan bir test.. pıhtılaşmayı tetikleyen bir antijenmis...
Lupus antikoagülan testi diye geciyor. Gebelik kayiplarinda bakılan bir testmis canım..
Lupus antikoagülan adı verilen bir değer. Pıhtılaşma ya sebep olan antijen varlığının tespitinde bakiliyormus. Bugün çıktı sonucun bebimde canım...
anladım canım . bakayım yapılmış mı ama sanmam senin nasıl sonucun ?Benimde zayıf pozitif yazıyor bugün çıkmış. Pıhtılaşma testi yaptırmış miydiniz ?
Kuzum gebelik kaybı yada damar tıkanıklığı gibi problemlerde bakılan bir test.. pıhtılaşmayı tetikleyen bir antijenmis...
Lupus antikoagülan testi diye geciyor. Gebelik kayiplarinda bakılan bir testmis canım..
Lupus antikoagülan adı verilen bir değer. Pıhtılaşma ya sebep olan antijen varlığının tespitinde bakiliyormus. Bugün çıktı sonucun bebimde canım...
Evet bildiğin normal adetti canım fitille alakası yoktu yaniPeki miktarı nasıldı canım normalmiydi kanamanın. Akıntıyı çoğalttı bende de canım. Sarı yoğun gelmeye başlamıştı. Biri bitiyor biri başlıyor hep tırlatmaya az kaldi
Aynen canım gittim. O istedi bu testi..canımm sen gittin mi hulusi hocaya ? o mu ıstedı bu testi ?
Hafif düzeyde pozitif yazıyor raporda ama doktorla randevum Çarşamba günü bakalım nasıl yorumlayacak..anladım canım . bakayım yapılmış mı ama sanmam senin nasıl sonucun ?
Ben adet olmazsam yaparım test cnm sonra feci dağılıyoruminşallah bebeğim
totem yapıp aynı gün mü test yapsak
Yapıldı pıhtılaşma testi canım iki gende heterozigot var mthfr olanlardaBenimde zayıf pozitif yazıyor bugün çıkmış. Pıhtılaşma testi yaptırmış miydiniz ?
Anladım canım sagolasinEvet bildiğin normal adetti canım fitille alakası yoktu yani
Anladım canım benim sadece protein s ve c değerlerime bakıldıHafif düzeyde pozitif yazıyor raporda ama doktorla randevum Çarşamba günü bakalım nasıl yorumlayacak..
İlaç kullanman gerekecek mi canım ne dedi doktor?Yapıldı pıhtılaşma testi canım iki gende heterozigot var mthfr olanlarda
Aaa memnun kaldın mıAynen canım gittim. O istedi bu testi..
Ben adet olmadan 1 gun once yapayım dıyorum 28 ocaktaBen adet olmazsam yaparım test cnm sonra feci dağılıyorumsen ne zaman yapicaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?