- 23 Ağustos 2020
- 315
- 519
- 53
- 31
Evet canım Sen de miCanım sen konyadamisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım Sen de miCanım sen konyadamisin
Ooohh iyi seyirler benım cok hosuma gitti, değişik kulturlerı tanıyorsun hem deSohrab tatlım senin önerdiğin diziye başladım. Outlander. Baya iyi güzel ilerliyor..
Ben karamandayim canım yakınız bende dr a Konya'ya gelmeyi düşünüyorum da sen nereye gidiyorsunEvet canım Sen de mi
Evet kuzumOoohh iyi seyirler benım cok hosuma gitti, değişik kulturlerı tanıyorsun hem de
Ben ilçedeyim canım Konya merkeze gitmiyorum Konya’da pek fazla doktor da bilmiyorum zatenBen karamandayim canım yakınız bende dr a Konya'ya gelmeyi düşünüyorum da sen nereye gidiyorsun
Anladım canımBen ilçedeyim canım Konya merkeze gitmiyorum Konya’da pek fazla doktor da bilmiyorum zaten
MemleketiimMersin
Ben aslen adanalıyım da eşim tarsuslu. Yakında da mersine taşınacağız inşallah. Sen orda mı yaşıyorsun? Doktor önerisi isticem öyleyseMemleketiim
Benımde böyle oldu bu ay, Bı anda koyulastı, hadı bakalım rast gelsin ınsallahBu nasıl keskin bi geçiş böyle çalışmalar mode on dün yaptığımdan sonra o kadar silik çıkınca daha 3-4 gün var heralde dedim. Birden tavan yapmış şaşırdım
Bu arada dusukten sonrakı kacıncı gunun? Degerlndırecceksınız deıl mı?Bu nasıl keskin bi geçiş böyle çalışmalar mode on dün yaptığımdan sonra o kadar silik çıkınca daha 3-4 gün var heralde dedim. Birden tavan yapmış şaşırdım
Ay hastalığı kim takıyor zaten de ben hastaneye gittiğimde insanların çenede maske geziyorlardı, arkadaşlarımız desen sürekli özledik görüşelim valla alınacaklar demiyorum hiç her seferinde reddediyorum ben o riski alamam diye bu kez de abartıyor oluyorumYasak da neymıs, marketleri de kapatmaları gerek, gecen hafta acıl bısye ıcın markete cıktık, anababa günüydü
Yok Antalya da yaşıyorum bendeBen aslen adanalıyım da eşim tarsuslu. Yakında da mersine taşınacağız inşallah. Sen orda mı yaşıyorsun? Doktor önerisi isticem öyleyse
Düşükten sonra 14.gün canım. Evet değerlendirmek istiyoruz doktorum da korunma dedi. Zaten yaş 35 hiçbi fırsatı kaçıramam ama ilaç kullandım, mantarla uğraştım falan olacağını da düşünmüyorum zaten ama biz şansımızı değerlendirelim. Kısmet...Bu arada dusukten sonrakı kacıncı gunun? Degerlndırecceksınız deıl mı?
O zaman hayırlısı olsun, oyle dusunme olabılırDüşükten sonra 14.gün canım. Evet değerlendirmek istiyoruz doktorum da korunma dedi. Zaten yaş 35 hiçbi fırsatı kaçıramam ama ilaç kullandım, mantarla uğraştım falan olacağını da düşünmüyorum zaten ama biz şansımızı değerlendirelim. Kısmet...
Maalesef, oyle dusunuyorlar.. Ama bız normal olanı yapıyoruzAy hastalığı kim takıyor zaten de ben hastaneye gittiğimde insanların çenede maske geziyorlardı, arkadaşlarımız desen sürekli özledik görüşelim valla alınacaklar demiyorum hiç her seferinde reddediyorum ben o riski alamam diye bu kez de abartıyor oluyorum
İnşallah kuzum yaa Allah hepimize doğru zamanda, sağlıkla nasip etsin. Bi daha yaşamayalım kötü tecrübeler inşallahO zaman hayırlısı olsun, oyle dusunme olabılır
Bitmez evet ama bi süre sonra eski hayata geri doneriz bence açarlar her yeriBence uzunca bırsure tamamen bitmicek, zaten yavas yavas alısıyoruz bu virüsle yasamaya