Canım 22 de pozitif değil mi? Sonuçta 5 üstü pozitif kabul ediliyor.Hcg 22
Düşük değerleri de ölçüyor sanırım. Çarşamba tekrar giderim de yok yani bu yine kimyasal gibi. Neden böyle oluyor anlamıyorum ne yapmam gerek artık
326 çıktı dün akşamHa-ri senin değer kaç çıktı
İnşallahhh canımmmDur daha çok destek olacağız işimiz bitmedi ki
Dur bakalım sen geç yumurtalama da olabilir dedin önemli olan artışı değil mi önce 2 gün sonraki değeri bekleyelimHcg 22
Düşük değerleri de ölçüyor sanırım. Çarşamba tekrar giderim de yok yani bu yine kimyasal gibi. Neden böyle oluyor anlamıyorum ne yapmam gerek artık
Ben de o değerle öğrenmiştim. Sağlıkla ilerlesin326 çıktı dün akşam
Amin aminBen de o değerle öğrenmiştim. Sağlıkla ilerlesin
Aynen canım .O zaman hemen stres olma sımdı, artıs onemlı, carsamaba tekrar vereceksin, o zaman netleşir..
İnşallah canım sağolCanım 22 de pozitif değil mi? Sonuçta 5 üstü pozitif kabul ediliyor.
İnşallah kimyasal olmayacak bir güzel haber de senden gelecek.
Çarşamba netleşir aynenDur bakalım sen geç yumurtalama da olabilir dedin önemli olan artışı değil mi önce 2 gün sonraki değeri bekleyelim
Sen içini ferah tut bugun test yaptın mı koyulaşma var mı pekiAynen canım .
İnşallah canım sağol
Çarşamba netleşir aynen
Yarın sabahtan yaparım canım . Progesteron da 3 civarı 11 olmalıymış yüksek doz vermeli bence bana duphaston çok düşük kalıyorSen içini ferah tut bugun test yaptın mı koyulaşma var mı peki
Önemli olan artis cnm inşallah sağlıkla artarAynen canım .
İnşallah canım sağol
Çarşamba netleşir aynen
Canım ümidini kırmak gıbı olacak bılıyorum amaYarın sabahtan yaparım canım . Progesteron da 3 civarı 11 olmalıymış yüksek doz vermeli bence bana duphaston çok düşük kalıyor
sen o zamanlar üzülüyordun tabii niye böyle oluyo falan filan diye ama Allah'ın bir bildiği var işte ki bazı şeyleri erteliyo. yaşadığımız her şeyde var bir hayır da onu görebilmek önemli. umarım hepimiz sağlıklı hamilelikler yaşarız bundan sonrasındaKesinlikle bir doğru zamanı var cidden ben aşılamaya bile geçememiştim biri tam ortada covid ile iptal oldu, biri iğneler bitti yumurta erken çatladı derken bu güne geldik demekki o aylar hayırlı değilmiş
İnşallah canımÖnemli olan artis cnm inşallah sağlıkla artar
Evet banada öyle geldi.Canım ümidini kırmak gıbı olacak bılıyorum amakımyasal oluyor
Cunku yumurtlamadan 1 hafta sonra yani 21.gunde 10 ve uzerı cıkması istenir, gebelık olusunca da hızla yukselmeye devam eder.. Senın 3 cıkmıs, 0.1 olunca da adet gelir.. Duphaston ile alakalı bir durum deıl.. Bır arkadas da ostrojen eksikliği gibi bı durum vardı, doktoruna bunu danısmanı cok isterim, cunku sen gebe kalabılıyorsun, ve kimyasal oluyor kac seferdir.. Buna cozum bulsanız oncelıkle
Histerekopı de olmalısın bence, tanı amaclı.. Bana da yapıldı tüp bebek oncesı bısey cıkmadı ama ıcımız rahat etti
İnşallah kimyasal değildir ama öyleyse bi arkadasim vardı bi kac kez kimyasal gebelik oldu, coraspin içti bi süre sonra hamile kalmıştıİnşallah canım
Evet banada öyle geldi.
Canım aynen birşey yapılmalı yani östrojen düşük başka doktora gidicem olmadı iyice bi araştırılmalı hamile kalıyorum ama gerisi yok
Corasprin şimdi içiyorum da o sürekli mi içiyorduİnşallah kimyasal değildir ama öyleyse bi arkadasim vardı bi kac kez kimyasal gebelik oldu, coraspin içti bi süre sonra hamile kalmıştı
Evet hamile kalana kadar içmişti cnm, dur bakalım hemen umutsuz olma ikinci kan sonucunu görmedik dahaCorasprin şimdi içiyorum da o sürekli mi içiyordu
Aa yinede beklemek lazım güzel ilerler ins.
Önlemini almışsın canım sen.Eğer bebiş gelecekse beta da düzenli gidip nasipse kalp atışına Allah ın izniyle.Corasprin şimdi içiyorum da o sürekli mi içiyordu
Canım aynen hemde hiç yaşayamıyoruz eşimde bende. Hem kimyasal hem dış yaşamıştım insan korkuyor ama en çok zaman olarak beni öteleyen dış gebelik oldu kimyasal yine o kadar zaman çalmıyor da bakalım hayırlısı . Gerekirse başka doktorlara gidicem iyice araştırılsınAa yinede beklemek lazım güzel ilerler ins.Senin dış gebelik geçmişte olduğu için ben de beta değerini merak etmiştim.Önce ona bi bakmak lazım diye düşünüyordum kuzum ya şimdi heyecanını da yaşayamıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?