• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 oğlum var oğlumdan sonra 1 düşük 2 boş gebelik var varmı aramızda benim gibi oan
Evet benim de bir oğlum var, 9 yıl sonra ilk gebelik düşük, ikincisi de dış gebelik oldu. Pıhtılaşma var, benim başka rahatsızlıklarım da var alakası var mı yok mu bilmiyorum. Ama sperm ya da yumurta sorunu yok, sebepsiz işte...

Folik asitini de ihmal etme canım😘
Yok asla ihmal etmem şuan progestan, folik asit, coraspirin devam kese gözüksün oksapar başlayacak, Sohrab Sohrab gece kırk kez uyandım biliyor musun test başucumdaydı bakıp bir teyit ediyorum sürekli rüya değil evindesin bu kez tuttu tüp bebek için koşturmayacaksın, rahim için tedavi süreçlerin bitti diye şükredip tekrar yattım resmen, ben asıl şimdi fark ettim iki yılın yorgunluğunu, o kadar uyansam da 2 yıl sonra ilk kez beynim daha dinlenmiş şekilde uyandım öyle ihtiyacım varmış ki 🥺

Yok asla ihmal etmem şuan progestan, folik asit, coraspirin devam kese gözüksün oksapar başlayacak, Sohrab Sohrab gece kırk kez uyandım biliyor musun test başucumdaydı bakıp bir teyit ediyorum sürekli rüya değil evindesin bu kez tuttu tüp bebek için koşturmayacaksın, rahim için tedavi süreçlerin bitti diye şükredip tekrar yattım resmen, ben asıl şimdi fark ettim iki yılın yorgunluğunu, o kadar uyansam da 2 yıl sonra ilk kez beynim daha dinlenmiş şekilde uyandım öyle ihtiyacım varmış ki 🥺
Okurken duygulandım🥹

Zor süreçlerden alnının akıyla his isyan etmeden, sabır ve sebatla çıktın. Kendinle gurur duymalısın.
Mutluluğunun tadını çıkar, sonuna kadar hakettin.
Zorluklardan sonra gelen güzel haberlerin mutluluğu da double oluyor😍

Okurken duygulandım🥹

Zor süreçlerden alnının akıyla his isyan etmeden, sabır ve sebatla çıktın. Kendinle gurur duymalısın.
Mutluluğunun tadını çıkar, sonuna kadar hakettin.
Zorluklardan sonra gelen güzel haberlerin mutluluğu da double oluyor😍
Bilmiyorum kardeşimin evindeyken aşırı sevinçliydik, evimize gelince aşırı duygusal olduk 🙈çünkü giderken az aklımız dağılsın muhtemelen hafta içi tüp bebek başlar diye gittik orada da sürekli şimdi gideceğiz ama çok yorulduk ya diyorduk. Güzel haberi alıp dün akşam yatınca daha iyi anladım resmen omuzlarımdan bir yük kalktı tamam şimdi başka bir telaş başladı sağlıklı ilerleyecek mi diye ama olsun ben rahim inceliği yüzünden bir daha olmayacak diye çok korkmuşum şimdi anlıyorum

Of sabah sabah ağlayasım geldi 🥺 zaten duygusal bir süreç geçiriyorum hepimiz geçiriyoruz 🥲 nasıl güzel duygular rabbim daim etsin sürekli bunu diyorum sürekli seni görünce o kadar mutlu oluyorum Kİ 🙏🏻 Ayyyyu ağlasam rahatlıcam ortam müsait değil ya ☺️

Az önce yaptım🙈 hiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım 🙈cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum 🥰 @PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye 🙈 Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim🥰
ayy ne güzelll. sağlıkla gelsin sağlıkla kucağına al inşallaaaah 😍

Of sabah sabah ağlayasım geldi 🥺 zaten duygusal bir süreç geçiriyorum hepimiz geçiriyoruz 🥲 nasıl güzel duygular rabbim daim etsin sürekli bunu diyorum sürekli seni görünce o kadar mutlu oluyorum Kİ 🙏🏻 Ayyyyu ağlasam rahatlıcam ortam müsait değil ya ☺️
Bende evde ağlak modda geziyorum bir süre böyle olacak gibi 🙈 Rabbim hepimize gönül ferahlığı versin cidden içimize sinecek güzel haberler ile evimizi şenlendirsin hepimiz mutlu olalım öyle hak ettik ki🥰

Bende evde ağlak modda geziyorum bir süre böyle olacak gibi 🙈 Rabbim hepimize gönül ferahlığı versin cidden içimize sinecek güzel haberler ile evimizi şenlendirsin hepimiz mutlu olalım öyle hak ettik ki🥰
Ay bende ağlayacağım şimdi hep mutluluktan ağlarız inşallah canım🥰

Ahh canım benim duygulandım okurken😌 Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin.Sen dua edip hep iyi düşün tevekkül et gerisi gelecek Allah ın izniyle.🙏

Ahh canım benim duygulandım okurken😌 Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin.Sen dua edip hep iyi düşün tevekkül et gerisi gelecek Allah ın izniyle.🙏
Bu kez cidden hep olumlu bakıyorum herşey Rabbimin elinde diyorum cidden elimden geldiğince sakinim ama o kadar da içim pır pır bakalım Rabbim ne uygun görecek 🥰

Kan verdin mi kan bana onu söyle 😂😂🥰
Verdim verdim beklemedeyim hemen doktor corasprin, folik asit içeren multivitamin ve duphaston başlattı çarşamba tekrar çağırdı.
Progesterona da baktı bakalım o da sağlıklı ya da düşük yapıyor olmanın göstergesi oluyormuş.

Bu kez cidden hep olumlu bakıyorum herşey Rabbimin elinde diyorum cidden elimden geldiğince sakinim ama o kadar da içim pır pır bakalım Rabbim ne uygun görecek 🥰
Ne güzel heyecan hiç bitmesin inş.🙃 Böyle güzel duyguları bize yaşatan Allah a şükürler olsun.🙏💜

Back