- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
Bizim burada şehir hastanesinde tıbbi genetik doktoru direk yapmıştı hatta tek düşükte bile yapıyordu anladığım ben 2 tane olunca gitmiştim.Evet antalya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim burada şehir hastanesinde tıbbi genetik doktoru direk yapmıştı hatta tek düşükte bile yapıyordu anladığım ben 2 tane olunca gitmiştim.Evet antalya
Olmaz ınsallahAman yüksek olup dış gebelik olmasın da diğer ihtimallere açığım![]()
Evet bır arkadsımız vardı bir saglıklı bebegı var, 2 dusgu oldu, pıhtılasma cıktı onda dasonrasında1 oğlum var oğlumdan sonra 1 düşük 2 boş gebelik var varmı aramızda benim gibi oan
İnşallah progestana mecbur devam ediyorum bir sıkıntı olmaması için doktorum öyle dedi inşallah salı da düzgün bir sonuç çıkar da rahat bir nefes olurOlmaz ınsallahbunları dusunme sımdı
Evet benim de bir oğlum var, 9 yıl sonra ilk gebelik düşük, ikincisi de dış gebelik oldu. Pıhtılaşma var, benim başka rahatsızlıklarım da var alakası var mı yok mu bilmiyorum. Ama sperm ya da yumurta sorunu yok, sebepsiz işte...1 oğlum var oğlumdan sonra 1 düşük 2 boş gebelik var varmı aramızda benim gibi oan
Folik asitini de ihmal etme canımİnşallah progestana mecbur devam ediyorum bir sıkıntı olmaması için doktorum öyle dedi inşallah salı da düzgün bir sonuç çıkar da rahat bir nefes olur![]()
Yok asla ihmal etmem şuan progestan, folik asit, coraspirin devam kese gözüksün oksapar başlayacak,Folik asitini de ihmal etme canım![]()
Okurken duygulandımYok asla ihmal etmem şuan progestan, folik asit, coraspirin devam kese gözüksün oksapar başlayacak,Sohrab gece kırk kez uyandım biliyor musun test başucumdaydı bakıp bir teyit ediyorum sürekli rüya değil evindesin bu kez tuttu tüp bebek için koşturmayacaksın, rahim için tedavi süreçlerin bitti diye şükredip tekrar yattım resmen, ben asıl şimdi fark ettim iki yılın yorgunluğunu, o kadar uyansam da 2 yıl sonra ilk kez beynim daha dinlenmiş şekilde uyandım öyle ihtiyacım varmış ki
![]()
Bilmiyorum kardeşimin evindeyken aşırı sevinçliydik, evimize gelince aşırı duygusal oldukOkurken duygulandım
Zor süreçlerden alnının akıyla his isyan etmeden, sabır ve sebatla çıktın. Kendinle gurur duymalısın.
Mutluluğunun tadını çıkar, sonuna kadar hakettin.
Zorluklardan sonra gelen güzel haberlerin mutluluğu da double oluyor![]()
Of sabah sabah ağlayasım geldiYok asla ihmal etmem şuan progestan, folik asit, coraspirin devam kese gözüksün oksapar başlayacak,Sohrab gece kırk kez uyandım biliyor musun test başucumdaydı bakıp bir teyit ediyorum sürekli rüya değil evindesin bu kez tuttu tüp bebek için koşturmayacaksın, rahim için tedavi süreçlerin bitti diye şükredip tekrar yattım resmen, ben asıl şimdi fark ettim iki yılın yorgunluğunu, o kadar uyansam da 2 yıl sonra ilk kez beynim daha dinlenmiş şekilde uyandım öyle ihtiyacım varmış ki
![]()
ayy ne güzelll. sağlıkla gelsin sağlıkla kucağına al inşallaaaahAz önce yaptımhiç belirtim yoktu sadece dün biraz gezdik yürüyünce eve geldim sağ taraf çok ağrıdı oradan şüphe edip test aldım
cidden aşılama yaptırmamış gibi şok üstüne şok yaşıyorum
@PembeAnkaKusu çocuklar ile görmezsen diye
Allahım inşallah bu kez sağlıkla kucağıma alabilirim
![]()
Bende evde ağlak modda geziyorum bir süre böyle olacak gibiOf sabah sabah ağlayasım geldizaten duygusal bir süreç geçiriyorum hepimiz geçiriyoruz
nasıl güzel duygular rabbim daim etsin sürekli bunu diyorum sürekli seni görünce o kadar mutlu oluyorum Kİ
Ayyyyu ağlasam rahatlıcam ortam müsait değil ya
![]()
Çok teşekkür ederimayy ne güzelll. sağlıkla gelsin sağlıkla kucağına al inşallaaaah![]()
Ay bende ağlayacağım şimdi hep mutluluktan ağlarız inşallah canımBende evde ağlak modda geziyorum bir süre böyle olacak gibiRabbim hepimize gönül ferahlığı versin cidden içimize sinecek güzel haberler ile evimizi şenlendirsin hepimiz mutlu olalım öyle hak ettik ki
![]()
Kan verdin mi kan bana onu söyleAy bende ağlayacağım şimdi hep mutluluktan ağlarız inşallah canım![]()
Ahh canım benim duygulandım okurkenYok asla ihmal etmem şuan progestan, folik asit, coraspirin devam kese gözüksün oksapar başlayacak,Sohrab gece kırk kez uyandım biliyor musun test başucumdaydı bakıp bir teyit ediyorum sürekli rüya değil evindesin bu kez tuttu tüp bebek için koşturmayacaksın, rahim için tedavi süreçlerin bitti diye şükredip tekrar yattım resmen, ben asıl şimdi fark ettim iki yılın yorgunluğunu, o kadar uyansam da 2 yıl sonra ilk kez beynim daha dinlenmiş şekilde uyandım öyle ihtiyacım varmış ki
![]()
Bu kez cidden hep olumlu bakıyorum herşey Rabbimin elinde diyorum cidden elimden geldiğince sakinim ama o kadar da içim pır pır bakalım Rabbim ne uygun görecekAhh canım benim duygulandım okurkenAllah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin.Sen dua edip hep iyi düşün tevekkül et gerisi gelecek Allah ın izniyle.
![]()
Verdim verdim beklemedeyim hemen doktor corasprin, folik asit içeren multivitamin ve duphaston başlattı çarşamba tekrar çağırdı.Kan verdin mi kan bana onu söyle![]()
görürüz görürüz inşallahÇok teşekkür ederiminşallah o günleri de görürüz
![]()
Ne güzel heyecan hiç bitmesin inş.Bu kez cidden hep olumlu bakıyorum herşey Rabbimin elinde diyorum cidden elimden geldiğince sakinim ama o kadar da içim pır pır bakalım Rabbim ne uygun görecek![]()