• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hcg 22

Düşük değerleri de ölçüyor sanırım. Çarşamba tekrar giderim de yok yani bu yine kimyasal gibi. Neden böyle oluyor anlamıyorum ne yapmam gerek artık
Canım 22 de pozitif değil mi? Sonuçta 5 üstü pozitif kabul ediliyor.
İnşallah kimyasal olmayacak bir güzel haber de senden gelecek.

Hcg 22

Düşük değerleri de ölçüyor sanırım. Çarşamba tekrar giderim de yok yani bu yine kimyasal gibi. Neden böyle oluyor anlamıyorum ne yapmam gerek artık
Dur bakalım sen geç yumurtalama da olabilir dedin önemli olan artışı değil mi önce 2 gün sonraki değeri bekleyelim

O zaman hemen stres olma sımdı, artıs onemlı, carsamaba tekrar vereceksin, o zaman netleşir..
Aynen canım .
Canım 22 de pozitif değil mi? Sonuçta 5 üstü pozitif kabul ediliyor.
İnşallah kimyasal olmayacak bir güzel haber de senden gelecek.
İnşallah canım sağol
Dur bakalım sen geç yumurtalama da olabilir dedin önemli olan artışı değil mi önce 2 gün sonraki değeri bekleyelim
Çarşamba netleşir aynen

Yarın sabahtan yaparım canım . Progesteron da 3 civarı 11 olmalıymış yüksek doz vermeli bence bana duphaston çok düşük kalıyor
Canım ümidini kırmak gıbı olacak bılıyorum ama 😔kımyasal oluyor
Cunku yumurtlamadan 1 hafta sonra yani 21.gunde 10 ve uzerı cıkması istenir, gebelık olusunca da hızla yukselmeye devam eder.. Senın 3 cıkmıs, 0.1 olunca da adet gelir.. Duphaston ile alakalı bir durum deıl.. Bır arkadas da ostrojen eksikliği gibi bı durum vardı, doktoruna bunu danısmanı cok isterim, cunku sen gebe kalabılıyorsun, ve kimyasal oluyor kac seferdir.. Buna cozum bulsanız oncelıkle 😔
Histerekopı de olmalısın bence, tanı amaclı.. Bana da yapıldı tüp bebek oncesı bısey cıkmadı ama ıcımız rahat etti

Kesinlikle bir doğru zamanı var cidden ben aşılamaya bile geçememiştim biri tam ortada covid ile iptal oldu, biri iğneler bitti yumurta erken çatladı derken bu güne geldik demekki o aylar hayırlı değilmiş 🙈
sen o zamanlar üzülüyordun tabii niye böyle oluyo falan filan diye ama Allah'ın bir bildiği var işte ki bazı şeyleri erteliyo. yaşadığımız her şeyde var bir hayır da onu görebilmek önemli. umarım hepimiz sağlıklı hamilelikler yaşarız bundan sonrasında 🥰

Önemli olan artis cnm inşallah sağlıkla artar
İnşallah canım
Canım ümidini kırmak gıbı olacak bılıyorum ama 😔kımyasal oluyor
Cunku yumurtlamadan 1 hafta sonra yani 21.gunde 10 ve uzerı cıkması istenir, gebelık olusunca da hızla yukselmeye devam eder.. Senın 3 cıkmıs, 0.1 olunca da adet gelir.. Duphaston ile alakalı bir durum deıl.. Bır arkadas da ostrojen eksikliği gibi bı durum vardı, doktoruna bunu danısmanı cok isterim, cunku sen gebe kalabılıyorsun, ve kimyasal oluyor kac seferdir.. Buna cozum bulsanız oncelıkle 😔
Histerekopı de olmalısın bence, tanı amaclı.. Bana da yapıldı tüp bebek oncesı bısey cıkmadı ama ıcımız rahat etti
Evet banada öyle geldi.
Canım aynen birşey yapılmalı yani östrojen düşük başka doktora gidicem olmadı iyice bi araştırılmalı hamile kalıyorum ama gerisi yok

İnşallah canım

Evet banada öyle geldi.
Canım aynen birşey yapılmalı yani östrojen düşük başka doktora gidicem olmadı iyice bi araştırılmalı hamile kalıyorum ama gerisi yok
İnşallah kimyasal değildir ama öyleyse bi arkadasim vardı bi kac kez kimyasal gebelik oldu, coraspin içti bi süre sonra hamile kalmıştı

merhabalar yeni konu açmak istemedim arama yapınca bu konu çıkıt karşıma, buradan derdimi yazayım dedim, eminim ki yardımcı olan çıkar :KK19:
eylül 23te kalp atışı durması sebebiyle 6 haftalık düşük yaptım. patoloji temiz çıktı doktorum hemen deneyebilirsiniz tekrar dedi. ben o psikolojiyle en az altı ay bebek falan istemiyorum diye doğum kontrol hapına başladım ama 1 ay kullanıp bıraktım tekrar denemelere başladık
o zamandan beri her ay eşimle çok ümitlendik fakat ne yazık ki her ay hüsrana uğradım, demek ki zamanı değilmiş dedim amaaaa geçen ay sanırım oldu bu iş :KK76: yani sat 12 nisan, normalde bu ay da 11 inde regl olmam gerekiyodu olmadım, bat'tan 1 gün önce (resmen hiç ümidim olmadan öylesine) test yaptım erken olandan, bingo! koskoyu iki çizgiyi görünce tabi bi tuhaf oldum.
size de sorum şu, ben ne zaman doktora gitmeliyim? yani bana kalsa doğurana kadar gitmek istemiyorum çünkü diğerini çok erken öğrenip sürekli doktor kapılarında gezmiştik ve sonucu düşük oldu bi de kürtaj ve sonrasında içerde parça kalması falan, işte ne bileyim sürekli vajinal muayeneler derken nur topu gibi çatal fobim oluştu :KK43:
bu arada bir oğlum var 7 buçuk yaşında, normal doğum ama işte her gebelikte sudan çıkmış balık misali olcam ben galba :KK53::KK53::KK53:

Corasprin şimdi içiyorum da o sürekli mi içiyordu
Önlemini almışsın canım sen.Eğer bebiş gelecekse beta da düzenli gidip nasipse kalp atışına Allah ın izniyle.🙏Senin trombofoli panelinde bi değerde homozigot mu vardı? Şimdi hatırladım gibi oldu da.

Aa yinede beklemek lazım güzel ilerler ins.😐🙏Senin dış gebelik geçmişte olduğu için ben de beta değerini merak etmiştim.Önce ona bi bakmak lazım diye düşünüyordum kuzum ya şimdi heyecanını da yaşayamıyorsun.😐
Canım aynen hemde hiç yaşayamıyoruz eşimde bende. Hem kimyasal hem dış yaşamıştım insan korkuyor ama en çok zaman olarak beni öteleyen dış gebelik oldu kimyasal yine o kadar zaman çalmıyor da bakalım hayırlısı . Gerekirse başka doktorlara gidicem iyice araştırılsın

Back