• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önlemini almışsın canım sen.Eğer bebiş gelecekse beta da düzenli gidip nasipse kalp atışına Allah ın izniyle.🙏Senin trombofoli panelinde bi değerde homozigot mu vardı? Şimdi hatırladım gibi oldu da.
Evet bi tane var homozigot. Kese görünce direk iğne başlanacak şimdilik corasprin

merhabalar yeni konu açmak istemedim arama yapınca bu konu çıkıt karşıma, buradan derdimi yazayım dedim, eminim ki yardımcı olan çıkar :KK19:
eylül 23te kalp atışı durması sebebiyle 6 haftalık düşük yaptım. patoloji temiz çıktı doktorum hemen deneyebilirsiniz tekrar dedi. ben o psikolojiyle en az altı ay bebek falan istemiyorum diye doğum kontrol hapına başladım ama 1 ay kullanıp bıraktım tekrar denemelere başladık
o zamandan beri her ay eşimle çok ümitlendik fakat ne yazık ki her ay hüsrana uğradım, demek ki zamanı değilmiş dedim amaaaa geçen ay sanırım oldu bu iş :KK76: yani sat 12 nisan, normalde bu ay da 11 inde regl olmam gerekiyodu olmadım, bat'tan 1 gün önce (resmen hiç ümidim olmadan öylesine) test yaptım erken olandan, bingo! koskoyu iki çizgiyi görünce tabi bi tuhaf oldum.
size de sorum şu, ben ne zaman doktora gitmeliyim? yani bana kalsa doğurana kadar gitmek istemiyorum çünkü diğerini çok erken öğrenip sürekli doktor kapılarında gezmiştik ve sonucu düşük oldu bi de kürtaj ve sonrasında içerde parça kalması falan, işte ne bileyim sürekli vajinal muayeneler derken nur topu gibi çatal fobim oluştu :KK43:
bu arada bir oğlum var 7 buçuk yaşında, normal doğum ama işte her gebelikte sudan çıkmış balık misali olcam ben galba :KK53::KK53::KK53:
Hayırlı olsun gebeliğiniz, ben test yaptıktan sonra 1 hafta bekleyip gitmiştim.
Benim de hemen hemen sizinle aynı düşük geçmişim var.
Gittiğimde kese ve yolk gözükmüştü.
Tabi burda döllenme tarihi de önemli ben çatlatma iğnesi işe hamile kaldığım İçin geç döllenme durumu yoktu.

Stres yaşamamak adına ben beta takibi yapmamış beklemiştim.

merhabalar yeni konu açmak istemedim arama yapınca bu konu çıkıt karşıma, buradan derdimi yazayım dedim, eminim ki yardımcı olan çıkar :KK19:
eylül 23te kalp atışı durması sebebiyle 6 haftalık düşük yaptım. patoloji temiz çıktı doktorum hemen deneyebilirsiniz tekrar dedi. ben o psikolojiyle en az altı ay bebek falan istemiyorum diye doğum kontrol hapına başladım ama 1 ay kullanıp bıraktım tekrar denemelere başladık
o zamandan beri her ay eşimle çok ümitlendik fakat ne yazık ki her ay hüsrana uğradım, demek ki zamanı değilmiş dedim amaaaa geçen ay sanırım oldu bu iş :KK76: yani sat 12 nisan, normalde bu ay da 11 inde regl olmam gerekiyodu olmadım, bat'tan 1 gün önce (resmen hiç ümidim olmadan öylesine) test yaptım erken olandan, bingo! koskoyu iki çizgiyi görünce tabi bi tuhaf oldum.
size de sorum şu, ben ne zaman doktora gitmeliyim? yani bana kalsa doğurana kadar gitmek istemiyorum çünkü diğerini çok erken öğrenip sürekli doktor kapılarında gezmiştik ve sonucu düşük oldu bi de kürtaj ve sonrasında içerde parça kalması falan, işte ne bileyim sürekli vajinal muayeneler derken nur topu gibi çatal fobim oluştu :KK43:
bu arada bir oğlum var 7 buçuk yaşında, normal doğum ama işte her gebelikte sudan çıkmış balık misali olcam ben galba :KK53::KK53::KK53:
Hayırlı olsun canım, adet günün geçtikten 2,3 hafta sonra gidersen kese ve kalp atışını beraber duyarsın. Bir kaybın varsa doktor coraspin falan başlayabilir ama, ilk fırsatta git sen yine. 😊

Hayırlı olsun gebeliğiniz, ben test yaptıktan sonra 1 hafta bekleyip gitmiştim.
Benim de hemen hemen sizinle aynı düşük geçmişim var.
Gittiğimde kese ve yolk gözükmüştü.
Tabi burda döllenme tarihi de önemli ben çatlatma iğnesi işe hamile kaldığım İçin geç döllenme durumu yoktu.

Stres yaşamamak adına ben beta takibi yapmamış beklemiştim.
sizin de hayırlı olsun :KK200:
peki bazen bacaklarda ve sabah uyandığınızda karında kramplar oluyor mu sizin?
yani bu acaba genel geçer bir belirti mi yoksa bende bir problem var mı demek acaba

Canım aynen hemde hiç yaşayamıyoruz eşimde bende. Hem kimyasal hem dış yaşamıştım insan korkuyor ama en çok zaman olarak beni öteleyen dış gebelik oldu kimyasal yine o kadar zaman çalmıyor da bakalım hayırlısı . Gerekirse başka doktorlara gidicem iyice araştırılsın
İnşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun.💜Sonuç ne olursa olsun senin yanındayız derdi veren Allah sabrıda veriyor.

Hayırlı olsun canım, adet günün geçtikten 2,3 hafta sonra gidersen kese ve kalp atışını beraber duyarsın. Bir kaybın varsa doktor coraspin falan başlayabilir ama, ilk fırsatta git sen yine. 😊
teşekkür ederim :KK200:
aslında bir yandan hemen gitmek istiyorum "tebrik ederim hamilesiniz" cümlesini duymak için
bir yandan da inanılmaz korkuyorum dış gebelik ya da yine düşük olur diye
bir de öncesinde düşük olunca sanırım biraz dikkatli oluyormuş doktorlar hani bazı takviyeler veriyolarmış filan ben de kaldım öyle arada

teşekkür ederim :KK200:
aslında bir yandan hemen gitmek istiyorum "tebrik ederim hamilesiniz" cümlesini duymak için
bir yandan da inanılmaz korkuyorum dış gebelik ya da yine düşük olur diye
bir de öncesinde düşük olunca sanırım biraz dikkatli oluyormuş doktorlar hani bazı takviyeler veriyolarmış filan ben de kaldım öyle arada
Git bence bekleme, kafaya takacaksın belli kğ 😍

İnşallah canım

Evet banada öyle geldi.
Canım aynen birşey yapılmalı yani östrojen düşük başka doktora gidicem olmadı iyice bi araştırılmalı hamile kalıyorum ama gerisi yok
Kıyamıyorum sana, aynı seyleri tekrar tekrar yasıyosun, önce bir umut sonra hayal kırıklığı, insanız biz de.. Detaylı bir gorusme yap doktorunla, yoksa da Baska bı doktorun fikrini al canim..

Oncelıkle tebrik ederim, saglıkla ilerlesin insallah, kayıbınızı dusunup sızı etkilenmesine ızın vermeyin her gebelık özel, pozıtıf dusunun, doktora gitmenizi tavsıye ederım, son adet tarihine gore 6.haftada giderseniz kalp atısını da gorursunuz.. Beta takıbı yaptınız mı?

Yine bildirim gelmemesi ve 20sayfa geriden gelen ben😅
Ha-ri Ha-ri çooooook sevindim canım 13 gün oldu falan demişsin ben diyorum bu kız daha yeni aşılama olmadı mı😅 maşallah değerin çok güzel çıkmış🌸 Rabbim sağlıkla devam etmeyi ve kucağına almayı nasip etsin inşallah💜 içime kız doğdu mor kalbimi koydum hemen😍😍😍

Oncelıkle tebrik ederim, saglıkla ilerlesin insallah, kayıbınızı dusunup sızı etkilenmesine ızın vermeyin her gebelık özel, pozıtıf dusunun, doktora gitmenizi tavsıye ederım, son adet tarihine gore 6.haftada giderseniz kalp atısını da gorursunuz.. Beta takıbı yaptınız mı?
yok yapmadım. bir tek şu reglden bir iki hafta önce sonuç veren testler var ya pr ile başlayan bir marka var onunla test yaptım sadece kaynağım o şu an :KK70: son adet tarihine göre bu hafta 5 bitiyor önümüzdeki haftaya kadar sabredebilirsem beklerim yoksa bu cuma falan giderim ben gibime geliyo :KK70:
çok teşekkür ederim bu arada :KK200:

yok yapmadım. bir tek şu reglden bir iki hafta önce sonuç veren testler var ya pr ile başlayan bir marka var onunla test yaptım sadece kaynağım o şu an :KK70: son adet tarihine göre bu hafta 5 bitiyor önümüzdeki haftaya kadar sabredebilirsem beklerim yoksa bu cuma falan giderim ben gibime geliyo :KK70:
çok teşekkür ederim bu arada :KK200:
Ben 5+4te kese ve yolku gormustum 6+2 de de kalp atısı duymustum, 6.haftadan sonra ıkısını birden gorursunuz, cuma kac oluyor tam olarak ☺️

Ben 5+4te kese ve yolku gormustum 6+2 de de kalp atısı duymustum, 6.haftadan sonra ıkısını birden gorursunuz, cuma kac oluyor tam olarak ☺️
5 + 3 oluyor benim hesabıma göre

Kıyamıyorum sana, aynı seyleri tekrar tekrar yasıyosun, önce bir umut sonra hayal kırıklığı, insanız biz de.. Detaylı bir gorusme yap doktorunla, yoksa da Baska bı doktorun fikrini al canim..
Bende artık çok üzülüyorum psikolojik olarak yıpranıyor insan kesinlikle gidicem perinatolojiye gidilir mi gebe kalmadan acaba?
sutlaacc sutlaacc canım hakkında en güzelini nasip etsin Rabbim, inşallah güzel haberler alırsın🌸🙏
Amin canım inşallah 🥰
Ben keseyi görmeden direkt iğne başlamıştım dr.öyle uygun gördü.Aspirin hiç kullanmamıştım.Her dr.un yöntemi farklı tabi.
Galiba canım çoğu kese diyor ama

Back