merhabalar yeni konu açmak istemedim arama yapınca bu konu çıkıt karşıma, buradan derdimi yazayım dedim, eminim ki yardımcı olan çıkar
eylül 23te kalp atışı durması sebebiyle 6 haftalık düşük yaptım. patoloji temiz çıktı doktorum hemen deneyebilirsiniz tekrar dedi. ben o psikolojiyle en az altı ay bebek falan istemiyorum diye doğum kontrol hapına başladım ama 1 ay kullanıp bıraktım tekrar denemelere başladık
o zamandan beri her ay eşimle çok ümitlendik fakat ne yazık ki her ay hüsrana uğradım, demek ki zamanı değilmiş dedim amaaaa geçen ay sanırım oldu bu iş
yani sat 12 nisan, normalde bu ay da 11 inde regl olmam gerekiyodu olmadım, bat'tan 1 gün önce (resmen hiç ümidim olmadan öylesine) test yaptım erken olandan, bingo! koskoyu iki çizgiyi görünce tabi bi tuhaf oldum.
size de sorum şu, ben ne zaman doktora gitmeliyim? yani bana kalsa doğurana kadar gitmek istemiyorum çünkü diğerini çok erken öğrenip sürekli doktor kapılarında gezmiştik ve sonucu düşük oldu bi de kürtaj ve sonrasında içerde parça kalması falan, işte ne bileyim sürekli vajinal muayeneler derken nur topu gibi çatal fobim oluştu
bu arada bir oğlum var 7 buçuk yaşında, normal doğum ama işte her gebelikte sudan çıkmış balık misali olcam ben galba