- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 30
Allahım o bekleyiş çok güzel dün hemşire bize yavaş yavaş söyledi resmen bilerek hızlı hemen söylemedim öyle güzel bakıyordunuz ki diyor bideVerdim verdim beklemedeyim hemen doktor corasprin, folik asit içeren multivitamin ve duphaston başlattı çarşamba tekrar çağırdı.
Progesterona da baktı bakalım o da sağlıklı ya da düşük yapıyor olmanın göstergesi oluyormuş.
Cidden ikincide bir kayıptan sonra insan bambaşka hissediyormuş hepimiz bu güzel duyguları yaşayalım inşallahgörürüz görürüz inşallahben de bir kayıp yaşamıştım ama inanıyorum ki ikinci olursa daha güzel olacak o yüzden olumlu düşüneceğiz
Oyy bebegım benım, sen tüp bebekte cabalayanlar kadar direndin şu rahım ıncelıgı yuzunden, Rabbım güzel kalbinin mukafatını verdı. Cok sukur kı gerek kalmadı tüpe, ben de aynılarını ikizlerde hıssetmıstım, 2 asılama 2 tüpbebek, nihayet oldu demıstım..Yok asla ihmal etmem şuan progestan, folik asit, coraspirin devam kese gözüksün oksapar başlayacak,Sohrab gece kırk kez uyandım biliyor musun test başucumdaydı bakıp bir teyit ediyorum sürekli rüya değil evindesin bu kez tuttu tüp bebek için koşturmayacaksın, rahim için tedavi süreçlerin bitti diye şükredip tekrar yattım resmen, ben asıl şimdi fark ettim iki yılın yorgunluğunu, o kadar uyansam da 2 yıl sonra ilk kez beynim daha dinlenmiş şekilde uyandım öyle ihtiyacım varmış ki
Gerçekten Rabbime binlerce şükürler olsun ol dedi oldu çok şükürNe güzel heyecan hiç bitmesin inş.Böyle güzel duyguları bize yaşatan Allah a şükürler olsun.
İnşallah burdan sonrası tevekkül edip beklemek zaten çünkü kul olarak cidden yapabilecek başka bir şeyim kalmadı, şimdi Rabbim ne uygun görürse oOyy bebegım benım, sen tüp bebekte cabalayanlar kadar direndin şu rahım ıncelıgı yuzunden, Rabbım güzel kalbinin mukafatını verdı. Cok sukur kı gerek kalmadı tüpe, ben de aynılarını ikizlerde hıssetmıstım, 2 asılama 2 tüpbebek, nihayet oldu demıstım..
Asıl onemlı kısım, saglıkla ve hayırlısıyla kucagına alman artık.. Şükür ve duaya devam.. İnşallah o günleri de görecegiz Rabbimin izniyle
inşallaahhh aminnnnCidden ikincide bir kayıptan sonra insan bambaşka hissediyormuş hepimiz bu güzel duyguları yaşayalım inşallahsağlıkla da sonunu gördük mü misss
Kesinlikle bir doğru zamanı var cidden ben aşılamaya bile geçememiştim biri tam ortada covid ile iptal oldu, biri iğneler bitti yumurta erken çatladı derken bu güne geldik demekki o aylar hayırlı değilmişinşallaahhh aminnnnhayırlısıyla, sağlıkla, doğru zamanda nasip etsin rabbim inşallah
Allah çok büyük tatlım, güzel kalbinin, sabrının mükafatı buBilmiyorum kardeşimin evindeyken aşırı sevinçliydik, evimize gelince aşırı duygusal oldukçünkü giderken az aklımız dağılsın muhtemelen hafta içi tüp bebek başlar diye gittik orada da sürekli şimdi gideceğiz ama çok yorulduk ya diyorduk. Güzel haberi alıp dün akşam yatınca daha iyi anladım resmen omuzlarımdan bir yük kalktı tamam şimdi başka bir telaş başladı sağlıklı ilerleyecek mi diye ama olsun ben rahim inceliği yüzünden bir daha olmayacak diye çok korkmuşum şimdi anlıyorum
Hcg mi 22 yoksa diğer baktırdığın mı
Böylesi mükafatları hepimize nasip etsin rabbim burda hepimiz aynı mücadeleyi veriyoruz çünküAllah çok büyük tatlım, güzel kalbinin, sabrının mükafatı buannesini üzmeyen, yormayan akıllı bi bıdık olucak bu
Aminn insallah kuzum, ne gelirse Rabbimden, veren de o alana daİnşallah burdan sonrası tevekkül edip beklemek zaten çünkü kul olarak cidden yapabilecek başka bir şeyim kalmadı, şimdi Rabbim ne uygun görürse ocanım arkadaşım benim hep diyorum sen de çok sınav verdin veriyorsun da ama öyle güzel sabrediyorsun burda hala öyle güzel herkese destek oluyorsun ki sanmıyorum ki Rabbim bu halini görmesin. Bana dediğin gibi emin ol Rabbim o güzel günlere öyle güzel kavuşturacak ki bizi bak bir dedik seninle de iki diyeceğiz sonra başlasın yine telaşlar
Yaa
Hcg 22Hcg mi 22 yoksa diğer baktırdığın mı
Düşük değerleri de ölçüyor sanırım. Çarşamba tekrar giderim de yok yani bu yine kimyasal gibi. Neden böyle oluyor anlamıyorum ne yapmam gerek artıksutlaacc senin testler hassas mıydı? Dur bakalım 2 gün sonra tekrar ver hemen kötü düşünme
Geç döllenme olabilir. Benim yumurtalar geç oluyor hep ilk gebelikte 1 hafta gecikmeyle 36 ile öğrendim de ne bileyimYaakımyasal oluyor o zaman, yumurtlama gununden eminsin deil mi, gec dollenme olmus olabilir mi??
O zaman hemen stres olma sımdı, artıs onemlı, carsamaba tekrar vereceksin, o zaman netleşir..Geç döllenme olabilir. Benim yumurtalar geç oluyor hep ilk gebelikte 1 hafta gecikmeyle 36 ile öğrendim de ne bileyim
Dur daha çok destek olacağız işimiz bitmedi kiAminn insallah kuzum, ne gelirse Rabbimden, veren de o alana da
İnsallahh bu süreçte o kadar destek oldun ki bana Allah senden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?