Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahım o bekleyiş çok güzel dün hemşire bize yavaş yavaş söyledi resmen bilerek hızlı hemen söylemedim öyle güzel bakıyordunuz ki diyor bide ne zaman çıkacakmış

görürüz görürüz inşallah ben de bir kayıp yaşamıştım ama inanıyorum ki ikinci olursa daha güzel olacak o yüzden olumlu düşüneceğiz
Cidden ikincide bir kayıptan sonra insan bambaşka hissediyormuş hepimiz bu güzel duyguları yaşayalım inşallahsağlıkla da sonunu gördük mü misss

Oyy bebegım benım, sen tüp bebekte cabalayanlar kadar direndin şu rahım ıncelıgı yuzunden, Rabbım güzel kalbinin mukafatını verdı. Cok sukur kı gerek kalmadı tüpe, ben de aynılarını ikizlerde hıssetmıstım, 2 asılama 2 tüpbebek, nihayet oldu demıstım..
Asıl onemlı kısım, saglıkla ve hayırlısıyla kucagına alman artık.. Şükür ve duaya devam.. İnşallah o günleri de görecegiz Rabbimin izniyle

İnşallah burdan sonrası tevekkül edip beklemek zaten çünkü kul olarak cidden yapabilecek başka bir şeyim kalmadı, şimdi Rabbim ne uygun görürse o canım arkadaşım benim hep diyorum sen de çok sınav verdin veriyorsun da ama öyle güzel sabrediyorsun burda hala öyle güzel herkese destek oluyorsun ki sanmıyorum ki Rabbim bu halini görmesin. Bana dediğin gibi emin ol Rabbim o güzel günlere öyle güzel kavuşturacak ki bizi bak bir dedik seninle de iki diyeceğiz sonra başlasın yine telaşlar

inşallaahhh aminnnn hayırlısıyla, sağlıkla, doğru zamanda nasip etsin rabbim inşallah
Kesinlikle bir doğru zamanı var cidden ben aşılamaya bile geçememiştim biri tam ortada covid ile iptal oldu, biri iğneler bitti yumurta erken çatladı derken bu güne geldik demekki o aylar hayırlı değilmiş

Allah çok büyük tatlım, güzel kalbinin, sabrının mükafatı bu annesini üzmeyen, yormayan akıllı bi bıdık olucak bu

Aminn insallah kuzum, ne gelirse Rabbimden, veren de o alana da
İnsallahh bu süreçte o kadar destek oldun ki bana Allah senden razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…