• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hep diyorum yeterki bu kez sağlıklı evlatlarımız olsun o süreci güzel ferah ferah tadını çıkararak yaşayalım 🤲🏻💜ne yapalım o süreye kadar yaşadıklarımızda sınavımız olmuş olsun sonu güzel olsun ne güzel 🥰🥰

Bu arada clife macunu yeni gördüm kızlar malum böyle şeyleri hiç araştırmayınca acaba cidden faydası var mı ki insanlar Fsh bile düşürdü yazmış da 🙈
Aynen öyle çok güzel demişsin canım ♥️🥰
Duymuştum clife ama kullanamadım

Canım 10 ve 12. Gün (bugün) yaptım test ve negatif çıktı hep, sanırım olmadı . 🤔😔
1 2 gun daha bekleyelim canım, rahime gelmesi gecıkmıstır..10 ve 12. Gun muallak yoksa.. Diyorum ya 11.gun cok cok silikti ben de.. Yoksa da hayırlısı olsun. Onumuzdekı aya bakarız 🙏🏻

Düşük sonrası yeni gebelik planlamadan önce folikasit&multivitamin &takviyesi için sanırım doktorlar genelde bunu veriryorlarmış
Ben daha once Hıc duymamaıısım, ama piyasada cok fazla takviye var, kullanın zararı olmaz, yumurta kaliteniz artar🌸

1 2 gun daha bekleyelim canım, rahime gelmesi gecıkmıstır..10 ve 12. Gun muallak yoksa.. Diyorum ya 11.gun cok cok silikti ben de.. Yoksa da hayırlısı olsun. Onumuzdekı aya bakarız 🙏🏻
Aynen canım hayırlısı olsun ne yapalım 🥰🙏🏻

sutlaacc sutlaacc hayırlısıyla yüzün gülsün kuzum inşallah 🤲 🌸inşallah güzel haberler alırsın😚
Ha-ri Ha-ri senin içinde inşallah kolaylıkla yakalarsınız kuzum, rabbim ol desin olsun 🤲🥰
Sohrab Sohrab sen ne yaptın kele 😄 canımcım

Bende bugün doktora gidim dedim 1 yıl 3 ay sonra 🙄🤪 sıra bulamadım şehir hast. De sadece 37 haftalık hamile kabul ediyordu, özelden randevu aldım yarın için. Ya yemin ediyorum yarısından fazlası suriyeliydi, insan ayırmam ama kendi ülkemde imkan bulamıyorum bunlar yüzünden.. Biraz sinirlendim yani 😬 zaten kendimi zorla götürmüştü sabahın köründe 🤣, yarın Bi kontrol baksın rahme sonra da artık ne diyecek bakalım, adet 3 gün gecikti ama antibiyotik kullanmıştım o yüzden gecikmiştir diye düşündüm, Bi de hormon baktırırım, folik asit VS oldu bitttiii diye düşündüm.

sutlaacc sutlaacc hayırlısıyla yüzün gülsün kuzum inşallah 🤲 🌸inşallah güzel haberler alırsın😚
Ha-ri Ha-ri senin içinde inşallah kolaylıkla yakalarsınız kuzum, rabbim ol desin olsun 🤲🥰
Sohrab Sohrab sen ne yaptın kele 😄 canımcım
Napalım canım. Eskı dongume kavusacagım gunu beklıyorum ben de, dogum kontrol ılacı verdı 2 ay kullan fedı beklıyorum oyle
Bende bugün doktora gidim dedim 1 yıl 3 ay sonra 🙄🤪 sıra bulamadım şehir hast. De sadece 37 haftalık hamile kabul ediyordu, özelden randevu aldım yarın için. Ya yemin ediyorum yarısından fazlası suriyeliydi, insan ayırmam ama kendi ülkemde imkan bulamıyorum bunlar yüzünden.. Biraz sinirlendim yani 😬 zaten kendimi zorla götürmüştü sabahın köründe 🤣, yarın Bi kontrol baksın rahme sonra da artık ne diyecek bakalım, adet 3 gün gecikti ama antibiyotik kullanmıştım o yüzden gecikmiştir diye düşündüm, Bi de hormon baktırırım, folik asit VS oldu bitttiii diye düşündüm.
Hayırlısı Insallahh, kontrol ıyıdır, memlekete gıtmıyorsun o zaman

Merhaba canım, bol bulantılı bir hamilelik geçiriyorum, çok şükür halimize, cuma günü kontrolüm üz var, inşallah güzel şeyler duyarım🤲
Sizleri de okudukça dua ediyorum inşallah en hayırlı vakitte kolaylıkla sağlıkla ve hayırla evlatlarınız okur canım benim 🤲🤲🤲🥰

Merhaba canım, bol bulantılı bir hamilelik geçiriyorum, çok şükür halimize, cuma günü kontrolüm üz var, inşallah güzel şeyler duyarım🤲
Sizleri de okudukça dua ediyorum inşallah en hayırlı vakitte kolaylıkla sağlıkla ve hayırla evlatlarınız okur canım benim 🤲🤲🤲🥰
Aminn canımm🥰😘
Cinsiyet ogreneceksıniz yoksa 🤗

Back
X