tamam artık derin bir nefes alıyorsun ve önümüzdeki maçlara bakıyoruzAntalya da bol rüzgar maşallah
Ayy eşim Bursa'da okumuş sözde geçen sene baharda gelip gezecektik ama sevgili korona sağolsun
Bu arada kızlar trombofoli paneli sonucunun ardından bu sabah da smear sonucum çıkmış doktor temiz dedi sadece az bi enfeksiyon varmış o kadar valla şükür dedim, bir sorun olmasa da her yıl bu testi verince aklımdan bir sürü kötü senaryo geçiyor ya
Haftasonu bol karlı bir gün olur ozamanYaa valla ben ermenekliyimşansa bak merkeze sadece dolu gibi yağdı geçti valla ya bugünde o kadar sıcak ki galiba kar topluyor
İnsallahh cnmgezin bencede bende çok gezmek isityorum İstanbul Ankara ama korona bi bitseydi
Valla çok şükür geriye rahim filmi ve genetik doktorunun net yorumu kaldıÇok şükür canım, herşey yolunda.. Bebiş için ön hazırlıklar tamam
Ay hepimiz artık şurada sıra sıra güzel haberler verelimtamam artık derin bir nefes alıyorsun ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz
Allah sabır versinGünaydın kızlar bişey daha sorucam kürtaj olmadım ben kendi kendine düştü kese kanamam bir hafta daha devam edecekmiş. Kürtaj yapmadan düşüren arkadaşlar bir sonraki adetinizi kanama başlangıcından itibaren kaçıncı günde oldunuz. Doktorun dediğini tam anlamadımkanama bitişinden mi sayıcam kanama başlangıcından
Benim de senin gibi. Bugün 26. Gün daha gelem giden yok.Günaydın kızlar bişey daha sorucam kürtaj olmadım ben kendi kendine düştü kese kanamam bir hafta daha devam edecekmiş. Kürtaj yapmadan düşüren arkadaşlar bir sonraki adetinizi kanama başlangıcından itibaren kaçıncı günde oldunuz. Doktorun dediğini tam anlamadımkanama bitişinden mi sayıcam kanama başlangıcından mı
Bende 21 aralıkta düşük yaptım. Geçmiş olsum size de.Allah sabır versin
Bende kürtaj olmadan 18 Aralık düşük yaptım
Doktoruma sormadım ne zaman adet olurum diye
Ama genelde düşükten sonrada 30-40 gün sonra adet olunuyor
Bende daha olmadım
Siz ne zaman düşük yaptınız?
26.gün kanama bittiktin sonra mı saydıın peki yoksa başlangıçtan mıBenim de senin gibi. Bugün 26. Gün daha gelem giden yok.
Benim kanamam 8 ocakta başladı hala devam ediyoAllah sabır versin
Bende daha olmadım
Allah sabır versin
Bende daha olmadım
Kızlar ilk adete kadar ve ilk adet sonrası aman enfeksiyon olmamaya iki kat dikkat edin, tam bu evrede öncekinden daha hassas oluyoruzBende 21 aralıkta düşük yaptım. Geçmiş olsum size de.
Kanamanız k gün sürdüAllah sabır versin
Bende daha olmadım
Cok güzeldir bursam ya beklerimAntalya da bol rüzgar maşallah
Ayy eşim Bursa'da okumuş sözde geçen sene baharda gelip gezecektik ama sevgili korona sağolsun
Bu arada kızlar trombofoli paneli sonucunun ardından bu sabah da smear sonucum çıkmış doktor temiz dedi sadece az bi enfeksiyon varmış o kadar valla şükür dedim, bir sorun olmasa da her yıl bu testi verince aklımdan bir sürü kötü senaryo geçiyor ya
Peki hiç belirtin yok mu? Ya da enfeksiyon yaşadın mı bazen o geciktiriyormuş ama emin değilim ne kadar doğruKızlar kürtaj olalı 35 gün oldu hala bende regl olmadım. Bu beni biraz düşündürüyor. Umarım sorun yoktur.
Öyleymiş ya eşim de hayran hep dilinde üniversite anılarıCok güzeldir bursam ya beklerimbenim ilk görev yerim Malatyaydi cok özlemiştim bursayi 1 sene kalmis olmama rağmen
Ya çok iyi çok şükürDünyanın en tatlis teyzeleri kalp atışıni gördük
Benim doktorum 40günü geçerse muayeneye gel demişti biraz daha bekle canım, geçmiş olsunKızlar kürtaj olalı 35 gün oldu hala bende regl olmadım. Bu beni biraz düşündürüyor. Umarım sorun yoktur.
Harika bir haber buDünyanın en tatlis teyzeleri kalp atışıni gördük
Vajinit olmuşum canım. Fitil verdi dün doktor. Hiç belirti falanda yok.Peki hiç belirtin yok mu? Ya da enfeksiyon yaşadın mı bazen o geciktiriyormuş ama emin değilim ne kadar doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?