- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 83
Maşallah canim7 ders bitirdim, 8bucuktan berı dersteyim
He böyle başlayıp her gün yapıyorlar ya öyle sandımYarın yapmıcaktım ama senın ıcın yapıyımadetten sonra 7.gun yumurtlama sancısı olunca test yaptım o da pik oldu, sonra ıste bunda da suphelendım aynı sancı dun de oldu, dun de pik oldu.. Bu ay degısık bır ay oldu
Bence çok erken canım hayırlısı olsun yumurtaların ve rahimin iyi olması çok güzelKızlar bugün doktordayım yumurtalarımın hepsi çatlamış rahim duvarı kalınlığı çok iyi görünüyor dedi. Geçen salı olgunlaşmış yumurta vardı ama çarşamba günü akıntıyı gördüm. İlk ilişki de o gece 2 gibi oldu. Yani günlerden perşembeydi. Doktor kimyasallarım olduğu için erken yakalayalım varsa dedi ve beta hcg baktırdı. Gebelik görünmüyor ama bu olmayacağı anlamına gelmez haftaya tekrarla dedi. Perşembeden perşembeye artık kanda çıkar mıydı? Yoksa çok mu erken oldu
Aminn İnsallahhHe böyle başlayıp her gün yapıyorlar ya öyle sandımtamam yarın da at değişik olsun sonuçları güzel olsun
Bende iyim tatlm hemde ne ymus sorma.İyilik güzellik kuzum yumuş yumuş bir günsen de ne var ne yok
Ayyy yok.anladigin gibi değil ben farklı anladımOhh seen de mi
Haahahaa bızım de aklımız fikrimiz nerde işteAyyy yok.anladigin gibi değil ben farklı anladım
Haklısınn canım şoku atlatana kadar bu sorgulamalar devam edicek galibaCanim illa belli sebeb olmuyor ki nasibi yoksa da olmuyor zor bliyorum ama şu dünyada neyin garantisi var ki bu kayiplarda öyle
İnşallah yine sağlıkla kalirsin
Yetti gaaayriHaahahaa bızım de aklımız fikrimiz nerde işte
Eder haklısın inşallah hakkında hayırlısı olurHaklısınn canım şoku atlatana kadar bu sorgulamalar devam edicek galiba
Fotoğraf atsana canımKızlar e nabız da trombofoli paneli sonucu gözüküyor 4 şeye bakmışlar galiba sonuç kısmında buradakiler gibi yazmıyor ya. N ne demek mesela?
Beceremedim ki ya dur deneyeyimFotoğraf atsana canım
Normal anlamında mı acaba? Bende pek anlamadım genelde bunlar homozigot heterozigot diye yazıyorlardı.Kızlar resmi çekemedim tek tek yazıyorum
Faktör II G20210A SONUÇ: N
Faktör IV leidenG1691A SONUÇ: N
MTHFR C677T SONUÇ: N
MTHFR A1298C SONUÇ: NM
Ben de öyle düşündüm son NM yazan da normal ve mutasyon olsa bi o sıkıntılı mı olmuş olur acabaNormal anlamında mı acaba? Bende pek anlamadım genelde bunlar homozigot heterozigot diye yazıyorlardı.
Bütün sonuçların normal canımKızlar resmi çekemedim tek tek yazıyorum
Faktör II G20210A SONUÇ: N
Faktör IV leidenG1691A SONUÇ: N
MTHFR C677T SONUÇ: N
MTHFR A1298C SONUÇ: NM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?