• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam ben de 6 haftalık düşük yaptım bugün kanama başlayalı 1 hafta oldu sizlerin kanama kaç gün sürmüştü bir de kanama bittikten sonra mı bir ay geçmesi gerekiyor adet olmak için yoksa kanamanın başladığı günden mi sayıyoruz
Geçmiş olsun 🙏 kaybını en iyi biz anlarız 😔
Benim 4-5 günü çok yoğun geçti ama toplamda 12-13 gün sürdü kanamam, kürtaj olmuştum.

Kanama başladığı günden itibaren 30 gün sonra da adet olmuştum.

Selam canim, ben bugun regl oldum maalesef 😔 sen yaptirabildin mi bugun kan tahlilini??

Sohrab Sohrab canim beni de listeye ekleyebilirsin musait oldugunda bugun itibari ile yeni bir bat tarihim oldu🙃 11 subat.
Gel bekleyelim bebeğim bat bekleyenler kulübüne hoşgeldin 🤍 inşallah sağlıkla bi sonraki aya gelsin minik kuşun.

İnşallahh 🥰🥰🥰🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ikı kere adet oldum 3.yü beklıyorum cnm, 1.lekelenme gıbı oldu, 2.pıhtılı ve yogundu.. İki kere oluyor olabılır mı ki

Ahhh keşke kuzum ya ❤️
Ben 2 kere yumurtlama olanı gördüm cnm olabilir elbet

Kızlar selam ben de 6 haftalık düşük yaptım bugün kanama başlayalı 1 hafta oldu sizlerin kanama kaç gün sürmüştü bir de kanama bittikten sonra mı bir ay geçmesi gerekiyor adet olmak için yoksa kanamanın başladığı günden mi sayıyoruz
Geçmiş olsun canım 😌 benim neredeyse 14 gün sürdü kanamam ben kürtajdan itibaren saydım 37 gün sonra falan adet oldum

Selam canim, ben bugun regl oldum maalesef 😔 sen yaptirabildin mi bugun kan tahlilini??

Sohrab Sohrab canim beni de listeye ekleyebilirsin musait oldugunda bugun itibari ile yeni bir bat tarihim oldu🙃 11 subat.
Bende kan tahlilimi önğrendim negatif doktordan geldim tam kahveltı hazırlıyorum geldi adet 🙈 olsun ama moral bozmak yok bir dahaki aya inşallah🌸

Benim kanamamda 1 hafta falan sürdü galiba tam hatırlamıyorum en fazla 9 gün falan ara ara kanama oldu bitti dediğim an leke şeklinde geldi hepsi toplam 9 gün falan,Adet tarihim kürtajdan önce 28 günde bir de yani hamile kalmadan önce kürtajdan sonra da kürtaj gününden sayarak 27. gün adet oldum o günden sayarak ikinci adetimi yine 27. gün oldu🌸

Benim kanamamda 1 hafta falan sürdü galiba tam hatırlamıyorum en fazla 9 gün falan ara ara kanama oldu bitti dediğim an leke şeklinde geldi hepsi toplam 9 gün falan,Adet tarihim kürtajdan önce 28 günde bir de yani hamile kalmadan önce kürtajdan sonra da kürtaj gününden sayarak 27. gün adet oldum o günden sayarak ikinci adetimi yine 27. gün oldu🌸
Ne guzel, cok duzenlıymiş🌺

Back