Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 3 gunluk sapmaları duzensızlık olarak saymıyo doktorlar neyseki
Evet ama benim alışkın olmadığım bi durumdu, direk gebelik zannettim ilk gebeliğimde de bi gün gecikince testte pozitifi görünce hayırlı zamanda nasip etsin Rabbim hepimize yaşadığımız acının misliyle sevinç yaşatsın inşallah

Aminn insallah canım, rabbim yeniden mükafatlsndırsın bizleri

Valla ben hiçbir şey vermedim, annemin de böyle olmuş çünkü sonra ablam doğmuş hemen. Biraz cahilce davrandım ama şu covid döneminde fazla hastane ile haşır neşir olmak istemedim ne yalan söyleyeyim
Ilk hamilelikler genellikle düşükle sonuclaniyormus.Ben de 3 hafta önce kürtaj oldum.Kalp atışı duyulmadı.Allah nasip ettiyse yine olucaktır

Ilk hamilelikler genellikle düşükle sonuclaniyormus.Ben de 3 hafta önce kürtaj oldum.Kalp atışı duyulmadı.Allah nasip ettiyse yine olucaktır
Yine olacaktır derken yanlış dua gibi geçmesin, tekrar bebek olacaktır bu sefer kalp atışı duyulup sağlıklı bir doğum olacaktır inşAllah

Çok geçmiş olsun size de
Geçmiş olsun canım benim neredeyse 14 gün sürdü kanamam ben kürtajdan itibaren saydım 37 gün sonra falan adet oldum
Sana da çok geçmiş olsun

Kızlar dün genetikten aradılar bebeğim incelnmesi için gitmişti ya genetiğe kromozomsal hiçbir sorun çıkmamış yani bebeğim sağlıklıymış ya miyom yüzünden yads diğer kalbi duran bebek kendini atmak istediği için düşürmüşüm bebeğimi

Canim illa belli sebeb olmuyor ki nasibi yoksa da olmuyor zor bliyorum ama şu dünyada neyin garantisi var ki bu kayiplarda öyle
İnşallah yine sağlıkla kalirsin

Canımmm kızlar napıyosunuz
Kedinin veteriner kontrolünden döndüm şimdi

Inanılmaz karın ve kasık agrisi var yumurtlama geliyor gibi hissediyorum ben de. ovulasyon testi yapmamaya karar vermiştim ama benim sağım solum belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…