O zaman 2 kere oldu cnm yumurtlama. Kaçıncı adetin senin bebeğini kaybettikten sonra? Benim ilk 3 adet cok yoğun pihtili uzundu 4.biraz normale dönmüş gibiydi ama pıhtılar eskiye oranla daha coktu yineBugun 15. Gun canım normal duzenımdeki gibi, ama 1 hafta once de yumurtlama sancısı cektım ve test poztif tı yine.. Benım ıcın gec olması daha ıyı rahım acısından, cunku bu ay yogun ve pıhtılı kanama oldu
Ben hiç yumurtlama testi yapmadım pek anlamam ama bu forumda bunu gebelik testi gibi kullananları da gördüğüm için olabilir mi ihtimalini sundum. Ki inşAllah olmuştur daBilemiyorum iki kere pik oldu
Belki bu ay iki kere yumurtlamışsındır canım
O zaman 2 kere oldu cnm yumurtlama. Kaçıncı adetin senin bebeğini kaybettikten sonra? Benim ilk 3 adet cok yoğun pihtili uzundu 4.biraz normale dönmüş gibiydi ama pıhtılar eskiye oranla daha coktu yine
Ben hiç yumurtlama testi yapmadım pek anlamam ama bu forumda bunu gebelik testi gibi kullananları da gördüğüm için olabilir mi ihtimalini sundum. Ki inşAllah olmuştur da
Ya işte ne kadar garip senin bir çocuğun var demi ilk gebeliğin gayet normal geçti yaniSöylediklerini doktorla konuşcam dikkate alıcam.Bi çocuğum var zaten.Onda düşük riski filan kanama hiç yaşamamıştım.İlk düşük 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmıştı işte kanama filan bekledim 1 hafta düşük kendiliğinden olsun dedik ama kanamam vardı.Kürtaj olmak zorunda kaldım. 2.daha büyük önlem amaçlı erken gittim keseyi göremedik ayrı bi hastaneye gittim bu defa bebek var kalp atışı yoktu bi hafta sonra tekrar gel dedi ama kanama başladı.Arttı ve çok yoğundu tekrar beklemek istedim ama sonuç yine kürtaj.Ama öyle büyük pıhtılar geldiki kürtajdan sonra çok kormuştum Aralarında 1 yıl var.11 ay olmuştur kürtaj dan sonra.
Bak seninki de ilaç kullanmana rağmen durmuş ben de anlamıyorum ciddenBenim mthfr c677 homozigot protein s 40 çıkmıştı 8 haftada kalbi durmuş bebeğimde kan sulandırıcı kullanmamıştım son gebeliğimde kan sulandırıcı kullandım ama yine de 9+4 te kalbi durdu hatta aktif kanama yaptı kan sulandırıcı şu an folbiol kullanıyorum benexol b12 ayağımda yara oluşturdu 1 ay kullandım sadece gebelikten önce. Niye oluyor bu kayıpların sebebi ne? aklım almıyor
Bayağı güzel koyuluğu maşallahGecen hafta yumurtladım sanıyordum ama sanırım daha yenı yumurtluyorum
Bana da doktor öyle dedi canım kalbinin durması daha hayırlıdır belli sağlıklı değildir dedi. Yani üzülüyoruz ama var bir hayırBaşhemşire vardı bana da sağlıksız bebek dedi yoksa tutunurdu zaten böylesi daha hayırlıdır belki demişti.Sana yazarken o günlere geri gittim, kötü oldum.Çaresizce beklemek.Ultrasona girmeden önceki kalbimin ağzımda atması. Rabbim seni de en yakın zamanda mucizelerle karşılaştırsın.Evladını kucağına almak nasip olsun inşaAllah. ❤
Bugun 15.gun cnm, 8.gün de koyuydu testimBayağı güzel koyuluğu maşallahBen de hiç böyle koyuluk olmuyordu işte canım. Kaçıncı günün?
Nasibi yokmuş yavrucaklarımızın.Ya işte ne kadar garip senin bir çocuğun var demi ilk gebeliğin gayet normal geçti yaninasip cidden ya
2 defa yumurtlama olmuştur büyük ihtimal.Her bayan bir değil biri sadece birkez yumurtlar, bir başkası 2 kez.Bugun 15.gun cnm, 8.gün de koyuydu testim
Eger oyleyse ilk kez boyle bısey basıma gelıyor2 defa yumurtlama olmuştur büyük ihtimal.Her bayan bir değil biri sadece birkez yumurtlar, bir başkası 2 kez.Benim bebek görünmeyince doktor böyle açıklamıştı.
2 kere oldu herhalde canımBugun 15.gun cnm, 8.gün de koyuydu testim
Amin inşallah canım benimde öyleNasibi yokmuş yavrucaklarımızın.Normaldi ilk gebeliğim kalp atışını 6 haftalık iken duymuştuk.Umarım hiçbirimiz tekrardan yaşamayız çok güzel sağlıklı gebeliklerimiz olur.En büyük duam.
Akıntıdan filan hissetmedin mi?Eger oyleyse ilk kez boyle bısey basıma gelıyor
Akıntıdan ziyade sancı cok oluyor ben de, ikisinde de sancım olduAkıntıdan filan hissetmedin mi?Bende de geçen ay 2 defa yumurtlama oldu emin gibiyim.
Bütün bilimsel bilgileri, verileri bi kenara bırakıp içimden bu ay iki kere yumurtladigin geçiyor. Böyle de hislerle hareket ederimGecen hafta yumurtladım sanıyordum ama sanırım daha yenı yumurtluyorum
Ben de daha dün başladım keçiboynuzu özüne. Eşimle birer kaşık yiyoruz. Niyetimde vardı da şimdiye nasipmiş. Inşallah iyi gelir hepimizeHa-ri canım belki saçma bi soru olacak ama keçiboynuzu özü içiyoduk biz bitmiş yeni aldım ama o keçiboynuzu pekmeziymiş aynıdır herhalde demi
Belki hamile kalmışsındırGecen hafta yumurtladım sanıyordum ama sanırım daha yenı yumurtluyorum
Özü daha konsantre oluyor galiba ama pekmez de özü de faydalı doğallığından eminsen bizde ikisi de var biz daha çok pekmezi kullanıyoruz mesela ev sahibimiz eli ile gözümün önünde kaynattıHa-ri canım belki saçma bi soru olacak ama keçiboynuzu özü içiyoduk biz bitmiş yeni aldım ama o keçiboynuzu pekmeziymiş aynıdır herhalde demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?