Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman 2 kere oldu cnm yumurtlama. Kaçıncı adetin senin bebeğini kaybettikten sonra? Benim ilk 3 adet cok yoğun pihtili uzundu 4.biraz normale dönmüş gibiydi ama pıhtılar eskiye oranla daha coktu yine

Belki bu ay iki kere yumurtlamışsındır canım

İnşallahh

O zaman 2 kere oldu cnm yumurtlama. Kaçıncı adetin senin bebeğini kaybettikten sonra? Benim ilk 3 adet cok yoğun pihtili uzundu 4.biraz normale dönmüş gibiydi ama pıhtılar eskiye oranla daha coktu yine

Ikı kere adet oldum 3.yü beklıyorum cnm, 1.lekelenme gıbı oldu, 2.pıhtılı ve yogundu.. İki kere oluyor olabılır mı ki

Ben hiç yumurtlama testi yapmadım pek anlamam ama bu forumda bunu gebelik testi gibi kullananları da gördüğüm için olabilir mi ihtimalini sundum. Ki inşAllah olmuştur da

Ahhh keşke kuzum ya

Ya işte ne kadar garip senin bir çocuğun var demi ilk gebeliğin gayet normal geçti yani nasip cidden ya

Bak seninki de ilaç kullanmana rağmen durmuş ben de anlamıyorum cidden ben o yüzden çok takmak istememiştm naisp yani. Pıhtılaşmaya değşlde protein c ve s ye bakmıştı doktorum onlarda pıhtılaşma ile ilgili galiba demi?

Bana da doktor öyle dedi canım kalbinin durması daha hayırlıdır belli sağlıklı değildir dedi. Yani üzülüyoruz ama var bir hayır bende o günü hiç ama hiç unutamıyorum doktorumu bile değiştrdim kadının suçu yok ama

Ha-ri canım belki saçma bi soru olacak ama keçiboynuzu özü içiyoduk biz bitmiş yeni aldım ama o keçiboynuzu pekmeziymiş aynıdır herhalde demi

Ya işte ne kadar garip senin bir çocuğun var demi ilk gebeliğin gayet normal geçti yani nasip cidden ya
Nasibi yokmuş yavrucaklarımızın.Normaldi ilk gebeliğim kalp atışını 6 haftalık iken duymuştuk.Umarım hiçbirimiz tekrardan yaşamayız çok güzel sağlıklı gebeliklerimiz olur.En büyük duam.

Amin inşallah canım benimde öyle

Gecen hafta yumurtladım sanıyordum ama sanırım daha yenı yumurtluyorum
Bütün bilimsel bilgileri, verileri bi kenara bırakıp içimden bu ay iki kere yumurtladigin geçiyor. Böyle de hislerle hareket ederim

Ha-ri canım belki saçma bi soru olacak ama keçiboynuzu özü içiyoduk biz bitmiş yeni aldım ama o keçiboynuzu pekmeziymiş aynıdır herhalde demi
Ben de daha dün başladım keçiboynuzu özüne. Eşimle birer kaşık yiyoruz. Niyetimde vardı da şimdiye nasipmiş. Inşallah iyi gelir hepimize

Pekmez farklıdır bence ama onun da faydası çok.

Özü daha konsantre oluyor galiba ama pekmez de özü de faydalı doğallığından eminsen bizde ikisi de var biz daha çok pekmezi kullanıyoruz mesela ev sahibimiz eli ile gözümün önünde kaynattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…